Китайски мишки
Публикувано: 15 September 2009 - 02:43 PM
m te sa mn malki ako imat rqdka kozina ili im pada ne trqbva da se pipat tva e ot stres v pome6enieto kadeto sa traa pulno mulcani kogato rodi trqq da se pipat bebbetata sled 17 den ne mogat da jiveqt v krugul sud razbolqwat se psihi4eski ne moje i v kledka trqbwa golqm i dulbog terarium ( trqbwa da ima pone kartonena ku6i4ka ot kutiq za 4ai s otwor-vrata i vurtele6ka i zaduljitelno poilka az imam 2 jenski i dwe mujki jenskite rajdat vsqka sedmica trqa da se gledat otdelno ako nesa 2 brat4eta i dwe sestri4eta jivqli zaedno ot bebeta ne se ponasqt i do 1,2 sed edinqt 6e go izedut
Публикувано: 27 July 2011 - 10:38 AM
Здравейте, да Ви представя и една част от моето многолюдно мишо семейство!Миналата година получих като подарък за празник аквариум с панделка и вътре 2 малки сладки бебета-китайски мишлета.От тогава до днес тези сладурчета порастнаха и се умножиха.Превърнаха се в равноправни членове на семейството ни-не можете да си представите колко са социални, обичат да играят с нас, мишкуват навсякъде и вечер ни помагат да се освободим по-бързо от стреса през деня. В момента имаме 2 семейства и три отделни мъжки, като всяко е със собствена инидвидуалност, характер и очарование.Влюбена съм тези малки създания и мога с часове да им се наслаждавам, играя и социализирам.
Всяко от тях ми е по-своему заело определено място в сърцето и съм толкова щастлива, че ги имам:)
Всяко от тях ми е по-своему заело определено място в сърцето и съм толкова щастлива, че ги имам:)

Вход

Горе
Цитиране +