Разгонването?!?
Публикувано: 02 August 2009 - 01:36 AM
Ако харесваш породата и си обичаш кучката, просто се откажи.
Публикувано: 04 August 2009 - 10:43 AM
От това, което съм чел установих, че доста трудно си харесват мъжкарите, а особено ако те са злобни.
Моята е доста злобничка (бита е и сега я истрах от рески движения - така дойде при мен) и тези ротове, които познавам в моят град са обучени злобари и ме е истрах да не да се поизбият докато се чифтосат, че бързо се паникьосвам :(
Има голяма опасност да се нахапят до смърт при опит за чифтосване...особено с кукла като твоята. по-добре се откажи, че и ти можеш да пострадаш сериозно покрай това. Най-добре се откажи докато е време, а ако кастрираш куклата със сигурност ще и е по-добре.
Публикувано: 30 December 2009 - 01:57 PM
Начи ротвайлера ми сега на първи януари прави 10 месеца .... тфа е добре
кофтито е че не съм видел кога се е разгонила ... и комшята ми каза че е видял домашния ми пумяр дет е на двора да я праска !Това става на коледа точно , когато ми казаха затфа.
Днеска пак набарах един друг пумяр да я удря ...
Кажете ми кфо да правя ся ... проблема е че е малка и ще й спре раста , другото което е не искам да ражда от пумии.
Айде приятели много ми тряя помоща ви какво да правя сега !!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Публикувано: 30 December 2009 - 02:13 PM
Според мен най-добре е да се кастрира, като й мине разгонването. Ще предотвратиш раждането на нежеланите бебета, както и за в бъдеще ще си сигурен, че няма да има такива изненади. Не можеш да я следиш кога се разгонва, затова и за нея и за теб, това е най-доброто решение.
И смени изразните средства.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 30 December 2009 - 02:17 PM
Първата ми реакция беше да ти тегля една майна, като ти чух изказа, но в крайна сметка вземи бързи мерки за кучето! Последно, ако кучката ти няма родословие като доказателство, че е ротвайлер, и на нея кастрация. Точка - щом незнаеш какво се прави като се разгони куче, по-добре да не ти обяснявам какво се прави с кученца, които евентуално се раждат след това....
Публикувано: 30 December 2009 - 02:18 PM
Първо ти благодаря за информацията ....
Второ , аз тка си говора ... и съм задал конкретен въпрос .Другото което написа си беше чист спам ... и не приемам забележки относно говор.
Все едно аз да ти кажа оправи си походката

Мод.
Хубаво е да последваш съветите на пишещите тук, ако искаш да продължиш да вземаш участие в нашите симпатични дискусии.
Публикувано: 30 December 2009 - 04:05 PM
Второ , аз тка си говора ... и съм задал конкретен въпрос .Другото което написа си беше чист спам ... и не приемам забележки относно говор.
Все едно аз да ти кажа оправи си походката

В този форум има писани и неписани правила, които се спазват от всички. В този ред на мисли, при положение че няколко човека ти направиха забележка за титаничния изказ, ще трябва да се понапънеш, ако желаеш да ти се помогне. Тук се изразяваме с реч, като започнем да правим ревюта, тогава ще си коригираме и походките.
И си кастрирай кучето (намек).
Публикувано: 30 December 2009 - 09:55 PM

Въпроса ми не е дали да я кастрирам или не ...
Що не съм я кастрирал значи имам друго в предвид ... искам кученца за в бъдеще от нея след време примерно
Въпроса ми беше какво да направя .. след като вече е станала грешката да не забележа че се е разгонила , и следователно друг мъжки я е скочил .
Това за писаните и неписаните правила , нямах време да прегледам защото трябваше да пиша спешно и чаках за бърз отговор от хора на които им се е случвало примерно.
Колегата малко по-нагоре ми каза аборт .. и натам мисля да се ориентирам , но в никакъв случай кастрация.
Публикувано: 26 February 2013 - 01:25 PM
1.Във вас влизат разни кучета с неизвестен произход
2.Вече е на възраст над 6 месеца и се не се е разгонвала - очаква се всеки момент да се разгони :)
След срещата с вет. е хубаво да вземеш малко мерки,за да не влизат и за напред :) Например - виж от къде влизат и затвори отворите :)
Публикувано: 05 April 2013 - 01:44 PM
Вярно ли е ?

Които сее ветрове,ще пожъне бури.
(Жътвата е готова, но няма жътвари! А не вие сте сели... )
Публикувано: 10 April 2013 - 09:44 PM
Публикувано: 11 April 2013 - 06:40 AM
aiduta, в 10 April 2013 - 07:41 PM, написа:
Това колега може да се случва на жена ти /шегичка/ , но при кучетата си е два пъти годишно - обикновено пролет и есен междинен период от 5 до 8 месеца.

Публикувано: 11 April 2013 - 04:25 PM
Публикувано: 11 April 2013 - 08:47 PM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 April 2013 - 10:21 PM