Ето ви и един голям плюс на свободно движещо се из двора куче - така се оттървах от задължителния летен парад на роднини-отпускари тази година
Бисери относно ротвайлери
Публикувано: 21 August 2009 - 08:29 AM
Ето ви и един голям плюс на свободно движещо се из двора куче - така се оттървах от задължителния летен парад на роднини-отпускари тази година
Публикувано: 21 August 2009 - 10:50 AM
Заключението ми е извадено на база глупостите на много като теб...не си различен, не си специален, но можеш да го приемеш лично - ти си един от многото, които са си вързали кучето със синджир.
Публикувано: 24 August 2009 - 02:40 PM
То верно манталитет, ама аз ли много искам или хората не могат да се научат???
gazdata, не знам защо не ми отговори на един простичък въпрос, който ти зададох?!?
Виждам, искаш да дадеш най-доброто на кучето си доколкото това е възможно според твоите разбирания. Но е и редно, като търсиш съдействие и търсиш помощ да се вслушваш в критики и съвети.
Колкото и да не ми е приятно, все още по селата и градовете се гледат кучета на синджир както ти, според твоите разбирания гледаш твоето.
Незнам ти къде се подвизаваш, но виждам, че ползваш интернет. Бит и реалност = двете неща са двете крайности=> минало и настояще.
За миналото си говорим като история. ТУК сме в настоящето и гледаме напред. И съвсем основателно е да се възмущаваме на такива като теб, които в 21век ни връщат в балканската война.
Затова или ти трябва да промениш своя мироглед как се гледа куче и мноооого да четеш целия мат'рял изписан тук и да се съобразиш с времената, в които живеем, и защо не съм съгласна с теб, и не само аз, ... или просто не си за тук.
От теб зависи по кой път ще тръгнеш.
Между другото, защо си мислиш, че като имаш къща с двор и куче, то обезателно последното трябва да е на синджир?
Просто ми отговори, поне този път.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 24 August 2009 - 03:34 PM
Публикувано: 24 August 2009 - 04:00 PM
Тук навяваш други мисли...
Публикувано: 24 August 2009 - 08:17 PM
Това вече е друга приказка.

Публикувано: 11 September 2009 - 07:25 AM
Това се трае все пак....Веднъж за предишния ми ротвайлер казаха..."Тез кучета са порода БУЛДОЗЕР"...
Публикувано: 11 September 2009 - 11:28 AM
Което ме подсети, че веднъж две момичета спореха за нашата Тара. Едната казваше "това е питбул" а другата "това е ротвайлер, ама не са му срязали ушите още, защото е малко"
Публикувано: 11 September 2009 - 02:01 PM
Да ве... Незнам защо но и мен постоянно ме питат защо не съм отрязъл ушите на кучето ми,аз им обяснявам че това е ротвайлер и ушите не се режат/купират, а те пак си говорят своето.Много ми е чудно от куде е дошло, това че на ротвайлера се режат/купират ушите.
Публикувано: 10 December 2009 - 09:45 AM
От: ivan Email: m................@abv.bg Дата: 2009-12-01
Imam malko rodvailer4e na 2meseca no nqma kafqvo po gornata 4ast na mucunata.Za6to?
След много размисъл не можах да отговоря нищо по-смислено от това: " Е кой знае защо...сигурно е някакъв феномен..."
Едно мерси не получих даже в отговор. E ZA6TO?
________________________________________________________________________________
Е, не посмях да му отговоря на такъв дето хем му ясен стандарта, хем се чуди дал муй в стандартъ кучето...надявам се поне дамите молч да му пишат ...
Публикувано: 13 December 2009 - 03:06 PM
Добре е постъпил бащата.
Цитатът е взет от друг форум.

Публикувано: 30 December 2009 - 09:08 PM
Публикувано: 30 December 2009 - 09:32 PM
Публикувано: 05 January 2010 - 04:30 PM
--------------------------------------------------------------------------------
imam rod vailer na 3 meseca za6to ima tolkova malak stop
Някой може ли да ми даде насока за това как да отговоря человеку?
Публикувано: 06 January 2010 - 09:39 AM
From: I... K...V [mailto:s.....n@abv.bg]
Sent: Wednesday, January 06, 2010 8:01 AM
To: Орлин Миланов
Subject: zdr
Za mnogo godini mn shtastie i uspehi....:))) Iskam da te pitam ne6to poneje edin policai mi podari rotvailer4e i mi kazaha 4e e hubavo da se sreji opa6kata dali sam zburkal kato sam mu q mahnal?? za tazi poroda ni6to neznam az znam 4e ti si nai dobur :))
Ето това съчиних в отговор:
ZDR>
Ne e triabwalo da rejesh opashkata. Opropastil si jivotnoto, sega shte zapochne da se ozlobiuava I da mu raste onazi kost v glavata deto sled sedmata godina ot neia moje da te napadne...pazi se mnogo sled sedmata godina!
сагата продължава:
From: I...K....V [mailto:s.....n@abv.bg]
Sent:Friday; January 08, 2010 8:53 PM
To: Орлин Миланов
Subject: mersi
sas sigurnost li sled sedmata 6te napada nikakvi li 6ansove nqma da ne se ozlobqva i tazi kost?? Razbira4i razni me nakaraha da q mahna i sega se qdosvam ako nee proble dai da si razmenim nomerata na gsm te?
този път просто не знам какво да отговоря на човека ... ще ми се да му напиша, че няма шанс "и тази кост да не се озлобява" ... страх ме е за клетото кученце ...
Публикувано: 08 January 2010 - 12:28 PM

Вход

Горе
Цитиране +