Бисери относно ротвайлери
Публикувано: 22 March 2010 - 10:29 PM
На моя кангал е 34 933, но не му пречат, все още си върви нормално, бензин, четери тактов, разбира и гласови команди :)

Има хора толкова стиснати, сякаш се готвят да живеят вечно, и хора толкова разточителни, сякаш се готвят да умрат утре. -- Аристотел
Публикувано: 24 March 2010 - 12:44 PM
Недейте разбива таз уникална двойка. Те са родени един за друг

Семейство сладури :)

Lesno kupuvai, lesno prodavai!
Публикувано: 24 March 2010 - 02:07 PM

особенно стопанина много ми е сладък... а аз дори се излъгах да му звънна по обявата...не ме оставяше на мира после 1 седмица

Lesno kupuvai, lesno prodavai!
Публикувано: 26 March 2010 - 07:12 PM

Публикувано: 29 April 2010 - 11:24 AM
Публикувано: 29 April 2010 - 07:56 PM
"
От: Светла Email: s.......6@abv.bg Дата: 2010-04-28
Здравеите!Надявам се да може да ми помогнете с някои съвет.Имам ротвайлер на 3 години,до вчера си мислех и бях спокойна че имам пазач до себе си,но уви не е така,ще я обясня на кратко, а вие като професионалист да си кажете мнението.Кучето е в работилницата на мъвът ми и през деня тои го изкарва пред обекта,там има 2-3 улични кучета и едно от тях винаги минава покраи нашия и го дразни.Така около месец имах чуството че нашият му беше набрал доста.Вчера го пуснахме малко да бяга без каишка в този момент излезе въпросното куче,нашият го подгони но като го стигна буквално уличното което беше и с много по малки размери му скочи отгоре а нашият просто си седеше и толкова,наведе глава и се прибра.Мислим с мъжът ми че трябва да се замислим за обучение или нещо такова,Как да го направим малко по агресивен?-мисля че и ако човек му посегне или нещо такова тои ще се свие или уплаши.Много ще ви бъда признателна ако ми дадете съвет.БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО!"
Публикувано: 01 May 2010 - 11:16 PM
icemenn, в 01 May 2010 - 11:00 PM, написа:
Публикувано: 04 May 2010 - 12:36 PM
KOKO_ko, в 29 April 2010 - 06:01 PM, написа:
"
От: Светла Email: s.......6@abv.bg Дата: 2010-04-28
Мислим с мъжът ми че трябва да се замислим за обучение или нещо такова,Как да го направим малко по агресивен?-мисля че и ако човек му посегне или нещо такова тои ще се свие или уплаши.
Ето на какво се натъкнахме днес- http://www.dog-varna....php?page_id=33 клипче номер 5.После хората как няма да ги е страх като видят голямо куче :(
Публикувано: 17 May 2010 - 03:30 PM
Цитат
Имам 3 год. истински ротвайлер,докаран от Сърбия с име О....o. Търся елитна женска,като давам 100 лв.и искам кученце. От вашия сайт виждам,че Вие сте компетентен относно тази порода и се надявам да ми помогнете. За връзка-GSM 088.......8 или на горе посочения имейл. Благодаря Ви предварително!

Публикувано: 18 May 2010 - 05:16 PM

Публикувано: 29 June 2010 - 10:22 AM
Цитат

Трябва да отговарям сега ... бързо и адекватно!
Публикувано: 21 July 2010 - 11:49 AM
Тогава минава един "разбирач" и пита:
- Каква порода е това куче?
-Ротвайлер.
-Да, бе как са ви излъгали..!!
-Е, защо да са ни излъгали?
-Че те ротвайлерите не са такива рошави !!!

Така, че всички с "рошави" ротвайлери да знаете, че са ви излъгали

Публикувано: 21 July 2010 - 03:35 PM

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?
Публикувано: 21 July 2010 - 04:35 PM
espinoza, в 21 July 2010 - 03:40 PM, написа:
Ами виж сега първо не съм си търсила куче с родословие. Не ми трябва, нито за разплот, нито за изложби. Искам домашен любимец. Второ познавам хората, от които си взех кучето и знам как изглеждат и майка му и баща му (сигорна съм, че това са родителите). И ти давам 100%, че са точно като ротвайлери (немога да кажа, че са такива, защото за куче без родословие неможе да се твърди,че е каквато и да е порода)
Отностно това, което написах за мен е нормално едно кутре на 2 месеца и нещо да е с бебешката си козинка още и да не е лъскаво като голямо куче !!

Публикувано: 21 July 2010 - 05:10 PM

След като не е позволено да караш кола след като си пил, защо има места за паркинг пред баровете?
Публикувано: 21 July 2010 - 06:13 PM
отида в някой развъдник САМО за ротвайлери и да си купя... Поздрави на всички и само да ви радват кучовците!!!
П.П. Да това не е темата, в която трябва да се обсъжда това ... Кучето не е породисто и не даржа да е . Искам да е здраво и послушно. Да чукна на дърво за сега е и двете. Лек ден ...
Публикувано: 03 August 2010 - 05:04 PM
Той-колко е голяма
Аз-почти на 2 годинки
Той-значи имате още време докато го ефтанизирате
Аз-защо?
Той-ами на тази порода след 6 година започва да им расте кост в мозъка който го притиска и ги каза да озверяват и нападат всичко каквото видят
Аз-а вие от къде знаете
Той-аз бях съдия на киноложки изложби и знам че за тези кучета е забранено със закон да се явяват след 6-тата година на подобни мироприятия.Вие тука ли се разхождате
Аз-да.защо?
Той-ако забременее и роди искам едно къченце
Познайте на подобен образ дали някой някога би му дал каквото и да е кученце от тази порода.

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!