Пекинез
Публикувано: 18 March 2007 - 11:06 PM
ЕТО ГО И ЛЕО b) oo
Прикачени файлове
-
DSC00169.JPG (41.72K)
Брой сваляния: 68
Публикувано: 19 March 2007 - 02:08 PM
Ха ха Ха зашо ли вашият проблем ми се струва познат.Всички казват че пекинезите са притенциозни/относно храната/-аз не мисля така,моя кучо яде абсолютно всичко-даже когато неговата храна сварши му даваме от тази на питбула,а той изобщо не обраща внимание.Не се притеснявай просто му давай храна колкото да се наяде и после спираш ,за да не стонете oo дебелачковци.
пп Моя проблем- ЗАБЕЛЯЗАХ ЧЕ КУЧО ПОЧТИ НЕ ДЪВЧЕ ГРАНУЛАТА!!!
Някой да каже какво да правя.От вчера правя следния номер-оставям му храната в купичката и той почва да яде.Като набере много скорост го дърпам за малко и после го пускам. Като прахосмукачка е s)
пп Моя проблем- ЗАБЕЛЯЗАХ ЧЕ КУЧО ПОЧТИ НЕ ДЪВЧЕ ГРАНУЛАТА!!!
Някой да каже какво да правя.От вчера правя следния номер-оставям му храната в купичката и той почва да яде.Като набере много скорост го дърпам за малко и после го пускам. Като прахосмукачка е s)
Публикувано: 23 March 2007 - 07:01 PM
Получих запитване от човек, който се интересува да закупи качествен пекинез. Има ли в България накой, който да ги развъжда .Моля пишете ми информация като сайт, контакти и има ли поколение в момента на лична. Благодаря!
Публикувано: 24 March 2007 - 10:34 PM
Цитат
Получих запитване от човек, който се интересува да закупи качествен пекинез. Има ли в България накой, който да ги развъжда .Моля пишете ми информация като сайт, контакти и има ли поколение в момента на лична. Благодаря!
Виждам, че никой не ти отговаря и реших аз да го направя. В България има хора които развъждат качествени пекинези само че нямам повече информация някой друг да ти отговори. Преди 1-2 страници един човек се беше включил в темата той има 13 пекинези или повече бяха може него да питаш :)
Публикувано: 25 March 2007 - 12:54 AM
b) b) b) как да не ви прати човек моя сладък Руфи. bravoS Толкова голям сладур е, че направо ми иде да го схрускам, вие какво ще кажите?
[I][FONT=Courier] [COLOR=orange]Спецялно за Лина (4afi)[COLOR=orange]
[I][FONT=Courier] [COLOR=orange]Спецялно за Лина (4afi)[COLOR=orange]
Прикачени файлове
-
Picture_263.jpg (201.62K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 25 March 2007 - 12:59 AM
1super
Прикачени файлове
-
Picture_281.jpg (46.54K)
Брой сваляния: 61