Пекинез
Публикувано: 05 April 2007 - 04:29 PM
IcAkaa дам така е само къде твоето е по голямо от Белла с един ден ,тя Белла на 30.03 напраи една годинка:) как е твоят сладур :)
А относно повръщането го заведи на лекар,моето така правеше и му се беше възпалил корема и му биха инжекции иди по скоро не чакай!
А относно повръщането го заведи на лекар,моето така правеше и му се беше възпалил корема и му биха инжекции иди по скоро не чакай!
Публикувано: 05 April 2007 - 09:28 PM
Цитат
Кучето ми се храни с Pedigree junior, с добавка от пастет Whiskas + лъжичка кисело мляко.
Само лекар може да прецени какво му има. За куче-бебе, колкото повече отлагате прегледа, толкова по-опасно.
Публикувано: 09 April 2007 - 01:43 PM
HRISTOS VOZKRESE !!! zdraveite vsi4ki liubiteli na pekinezite.Az imam 2-imerator i imperatrica.Imperatora go gledam ot bebe a neia vzeh zna4itelno po-kasno,edva minalata godina.Sas sigurnost moga da tvardia,4e tova sa nai-hrabrite manici. super best
6TE SE PROBVAM DA VI PRATIA SNIMKI NA MOIATA IMPERATORSKA DVOIKA
Mоля, пишете на кирилица. ЗА работа със снимки прочетете ТУК и спазвайте правилата за размер.
Мод
6TE SE PROBVAM DA VI PRATIA SNIMKI NA MOIATA IMPERATORSKA DVOIKA
Mоля, пишете на кирилица. ЗА работа със снимки прочетете ТУК и спазвайте правилата за размер.
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1176118990.jpg (48.4K)
Брой сваляния: 65
Публикувано: 09 April 2007 - 05:06 PM
лео
За работа със снимки и допустим техен размер е ТАЗИ тема. Моля, спазвайте правилата за публикуване на снимка!
Мод
За работа със снимки и допустим техен размер е ТАЗИ тема. Моля, спазвайте правилата за публикуване на снимка!
Мод
Прикачени файлове
-
post_29.gif (164.38K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 10 April 2007 - 11:52 AM
nikigeen,търся мнението ти по този въпрос : моите пекинези не са истински, така ли? Разглеждаики снимките оставам с впечатлението, че отглеждам някакви песове дето не се знае какви са ... тогава какво си имам у нас ??? Моля те, отговори ми,защото е важно за мен ...
Моля, тук пишем на български, не на латиница !
Моля, тук пишем на български, не на латиница !
Публикувано: 10 April 2007 - 10:53 PM
Цитат
nikigeen,търся мнението ти по този въпрос : моите пекинези не са истински, така ли? Разглеждаики снимките оставам с впечатлението, че отглеждам някакви песове дето не се знае какви са ... тогава какво си имам у нас ??? Моля те, отговори ми,защото е важно за мен ...
Честно да ви кажа ако бях ваше куче и разбирах какво говорите сама щях да се изнеса от дома ви.И моята кучка не е истински пекинез,няма тази дълга козина.Но то означава ли че трябва да и викам пес и така нататък.А и за мен тя си е най-невероятното куче.Мисля че трябва да гледате на кучетата си като на вашите любимци а не като на не истински пекинези...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Вход

Горе
Цитиране +