Пекинез
Публикувано: 20 May 2007 - 02:53 PM
Благодаря много bravoS Иначе малките императори са страхотни bravoS Нямат умора...вчера забелязох,че породата е много разпространена в Бургас!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 26 May 2007 - 08:00 PM
имам мъжки пекинез и му търся женска за създаване на поколение ето снимки http://www.snimka.bg...album_id=130535 и имам един въпрос по колко ку4енца се дават на мъжкия при раждането на женската
мерси за отговора предварително
Как се публикува снимка, според правилата на форума ПРОЧЕТИ
Мод
мерси за отговора предварително
Как се публикува снимка, според правилата на форума ПРОЧЕТИ
Мод
Публикувано: 27 May 2007 - 08:32 PM
Цитат
Извинете за спама w) Кога излъчват предаването ''За животните с любов''?Час,ден?има ли повторение?
Благодаря предварително,ще стее ми страшно полезни w)
Благодаря предварително,ще стее ми страшно полезни w)
Понякога почва в 9,00h,a друг път 9,30h.Дават го през седмица.В смисъл веднъж в събота го дават,а другата събота не,после пак го дават и така.Тази събота ,която идва ше го дават,а другата не.
Публикувано: 29 May 2007 - 10:11 PM
Може да пробваш да я оставиш така.В смисъл слагаш и храна и я оставяш.Без да и даваш от ръка.Може да не яде един ден но няма да стои постоянно гладна.Все някога ще трябва да се храни.Според мен това трябва да помогне. 1super

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 30 May 2007 - 08:03 AM
Цитат
Дайте съвет как да накарам моето кученце да си яде кучешката храна :( щото тя не я иска и иска само да яде от ръка,как да я отуча от тоя навик ?
Колко е голямо?Понякога при малките бебета в началото трябва да ги храниш даже със спринцовка.Но пробвай със съветите на yani4ka и аз мисля като нея.Помисли може храната да не й харесва или да е свикнала с друга храна там от където си я взела.
Публикувано: 08 June 2007 - 10:29 PM
Ами моята кучка се придържа към еднообразното си ежедневие,ама като гледам и е добре така.Спинка си по цял ден,яде и от време на време си играе с някоя от играчките.И като ходи на разходка търчи като луда.Вече почвам да се чудя това куче наистина ли е на толкова години колкото мисля bl) Направо на разходка е като пале. w)

Публикувано: 09 June 2007 - 01:15 PM
Абе и аз това се чуда секи ден по 10 пъти проверявам някой не е ли писал нещо и все никой не пише.
Аз на моето куче му вземам гранули на ройал канин и днеска като му вземах пак ми дадоха някаква мостра на нова храна казва се Carocat и има нещо Vobra отсрани, чували ли сте я тази храна ?
Аз на моето куче му вземам гранули на ройал канин и днеска като му вземах пак ми дадоха някаква мостра на нова храна казва се Carocat и има нещо Vobra отсрани, чували ли сте я тази храна ?
Публикувано: 09 June 2007 - 10:23 PM
Цитат
Да знам я тази храна но Carocat не беше ли за котки?Може да се бъркам.А мостричките са един малки пакетчета прозрачни на които отгоре пише с какво са.Поне тези които ние имаме в клиниката са такива.Тази която я дадаха на теб каква беше?

Вход

Горе
Цитиране +