Пекинез
Публикувано: 08 June 2007 - 10:29 PM
Ами моята кучка се придържа към еднообразното си ежедневие,ама като гледам и е добре така.Спинка си по цял ден,яде и от време на време си играе с някоя от играчките.И като ходи на разходка търчи като луда.Вече почвам да се чудя това куче наистина ли е на толкова години колкото мисля bl) Направо на разходка е като пале. w)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 09 June 2007 - 01:15 PM
Абе и аз това се чуда секи ден по 10 пъти проверявам някой не е ли писал нещо и все никой не пише.
Аз на моето куче му вземам гранули на ройал канин и днеска като му вземах пак ми дадоха някаква мостра на нова храна казва се Carocat и има нещо Vobra отсрани, чували ли сте я тази храна ?
Аз на моето куче му вземам гранули на ройал канин и днеска като му вземах пак ми дадоха някаква мостра на нова храна казва се Carocat и има нещо Vobra отсрани, чували ли сте я тази храна ?
Публикувано: 09 June 2007 - 10:23 PM
Цитат
Да знам я тази храна но Carocat не беше ли за котки?Може да се бъркам.А мостричките са един малки пакетчета прозрачни на които отгоре пише с какво са.Поне тези които ние имаме в клиниката са такива.Тази която я дадаха на теб каква беше?

Публикувано: 11 June 2007 - 08:45 PM
Е супер много се радвам ,че ваще кученца са добре.Моята Белла тия дни от жегата почти неиска да яде ,но от време на време яде гранули и много пие вода.Трудно и е в тия горещини и само търси хладни места.Кажете някъв триг да я накарам да яде хляб с нещо друго.
Публикувано: 12 June 2007 - 09:51 AM
Здравейте на всички!!! Пуснах си мойта кучка на мъжки и сега стискам палци да е станало нещо и да си имам бебчета dribble Честно ви казвам много ми се гледат малки пекита и ще се разтопя от удоволствие ако е станала работата w) Вече е минало около месец ,но за съжаление нищо не й личи а и ветеринарите нямат начин да проверят освен с видеозон а не ми се иска да я гледат така,тъй че ще чакам ,а вие ми стискайте палци да имам бебоци worthy
Публикувано: 12 June 2007 - 12:46 PM
Суперрр.Дано да е станало.А кой е бил мъжкия?Негова снимчица ако може.На един месец би трябвало горе доли с упипване да се разбере дали има малки.Не е много сигурен резултата,но все пак.

Публикувано: 22 July 2007 - 10:31 PM
Малко замряла работа.Моята сладурка днеска я водих на село.И реших да я изкъпя там с вода топлена на слънце.После ми беше сърдита ама то това е нещо нормално l) Айде да кача и някой нейна снимка.
Прикачени файлове
-
18062007019111111111.jpg (22.75K)
Брой сваляния: 86