Пекинез
Публикувано: 30 December 2007 - 10:34 PM
Много е сладинка :wub:
Публикувано: 31 December 2007 - 09:56 PM
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ :wub:
ДНЕС Е 31.12.2007!!САМО СЛЕД 3 ЧАСА ЩЕ Е 01.01.2008!!
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИИИИ :wub: :yahoo:
ДНЕС Е 31.12.2007!!САМО СЛЕД 3 ЧАСА ЩЕ Е 01.01.2008!!
НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИИИИ :wub: :yahoo:
Публикувано: 01 January 2008 - 01:49 AM
Вече дори не ми пречи порода ;D каквото намеря ще е,на по-изгодна ценичка...ще си потърся,ще се уговоря с някой и дай Боже до края на Януари ще имам кученце :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 01 January 2008 - 01:51 AM
м/у другото.....
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!
В РУСЕ БЕШЕ СТРАШНО,ПИРАТКИ,ФОЙЕРВЕРКИ,БЕНГАЛСКИ ОГАН...СУПЕР БЕШЕ :yahoo: 19мин забавление :yahoo: НЕВЕРОЯТНО!!
Винаги съм обичала повече Нова Година...макар че Коледа е по-християнски празник и трябва повече да се радвам на него,но тази година дори хъс да си украся елхата нямах :-
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!
В РУСЕ БЕШЕ СТРАШНО,ПИРАТКИ,ФОЙЕРВЕРКИ,БЕНГАЛСКИ ОГАН...СУПЕР БЕШЕ :yahoo: 19мин забавление :yahoo: НЕВЕРОЯТНО!!
Винаги съм обичала повече Нова Година...макар че Коледа е по-християнски празник и трябва повече да се радвам на него,но тази година дори хъс да си украся елхата нямах :-
Публикувано: 02 January 2008 - 12:02 PM
За много години приятелииии :wub: :yahoo:
Добре си я прекарахме...5 човека бяхме ии много храна...жалко че мечтата ми не се осъществи,но вече разбрах,че ако не си се зарадваш сам,рядко ще има човек който да те зарадва!! :-
Добре си я прекарахме...5 човека бяхме ии много храна...жалко че мечтата ми не се осъществи,но вече разбрах,че ако не си се зарадваш сам,рядко ще има човек който да те зарадва!! :-
Публикувано: 03 January 2008 - 11:35 AM
Много е сладинка ;D особено с това якенце...като фото модел е :wub: я кажи...от къде се сдоби с него??
В Русе няма НИТО ЕДИН МАГАЗИН ЗА ЖИВОТНИ където мога да намеря дрешки...сама трябва да ги шия ако стане да си взема куче :huh:
Ходих при вета ми преди седмица за да се консултирам относно писаната ми и реших да питам от къде мога да намеря дрехи за кучета...и той ми съобщи,че в Русе НЯМА,но по поръчка може да ми докара от Варна или София...а аз така се надявах да имаа :'(
Мисля че ще си уредя мъжки пекинез,но не съм сигурна :-
В Русе няма НИТО ЕДИН МАГАЗИН ЗА ЖИВОТНИ където мога да намеря дрешки...сама трябва да ги шия ако стане да си взема куче :huh:
Ходих при вета ми преди седмица за да се консултирам относно писаната ми и реших да питам от къде мога да намеря дрехи за кучета...и той ми съобщи,че в Русе НЯМА,но по поръчка може да ми докара от Варна или София...а аз така се надявах да имаа :'(
Мисля че ще си уредя мъжки пекинез,но не съм сигурна :-
Публикувано: 03 January 2008 - 01:31 PM
Точно тази дрешка съм я купила заедно с едно дъждобранче,снимки с което има по назад в темата.А иначе другите и дрешки ги е плела майка ми.Но трябва да я снимам с всяка поотделно да я видите.Голям бонбон е.Е аз си я харесвам поне ;D
А ние преди малко бяхме на разходка.Вече и тука е снежно.Направих някоя и друга снимка,но ще ги кача по-късно ;)
А ние преди малко бяхме на разходка.Вече и тука е снежно.Направих някоя и друга снимка,но ще ги кача по-късно ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 04 January 2008 - 09:11 PM
Ей здравейте и за много годиниии!!!!!!!! :yahoo:
Аз отдавна не съм писала,ама като няма с какво да се похвалиме кво да направя :( Нямаме бебета,а мъжкият малко след като правиха някой неща почина от сърце и сега няма породист мъжки за нас. Ако някой нещо знае за породист мъжки да се обажда че годинките ни напредват и ще си останеме стари моми ;D
Аз отдавна не съм писала,ама като няма с какво да се похвалиме кво да направя :( Нямаме бебета,а мъжкият малко след като правиха някой неща почина от сърце и сега няма породист мъжки за нас. Ако някой нещо знае за породист мъжки да се обажда че годинките ни напредват и ще си останеме стари моми ;D