Пекинез
Публикувано: 03 January 2008 - 11:35 AM
Много е сладинка ;D особено с това якенце...като фото модел е :wub: я кажи...от къде се сдоби с него??
В Русе няма НИТО ЕДИН МАГАЗИН ЗА ЖИВОТНИ където мога да намеря дрешки...сама трябва да ги шия ако стане да си взема куче :huh:
Ходих при вета ми преди седмица за да се консултирам относно писаната ми и реших да питам от къде мога да намеря дрехи за кучета...и той ми съобщи,че в Русе НЯМА,но по поръчка може да ми докара от Варна или София...а аз така се надявах да имаа :'(
Мисля че ще си уредя мъжки пекинез,но не съм сигурна :-
В Русе няма НИТО ЕДИН МАГАЗИН ЗА ЖИВОТНИ където мога да намеря дрешки...сама трябва да ги шия ако стане да си взема куче :huh:
Ходих при вета ми преди седмица за да се консултирам относно писаната ми и реших да питам от къде мога да намеря дрехи за кучета...и той ми съобщи,че в Русе НЯМА,но по поръчка може да ми докара от Варна или София...а аз така се надявах да имаа :'(
Мисля че ще си уредя мъжки пекинез,но не съм сигурна :-
Публикувано: 03 January 2008 - 01:31 PM
Точно тази дрешка съм я купила заедно с едно дъждобранче,снимки с което има по назад в темата.А иначе другите и дрешки ги е плела майка ми.Но трябва да я снимам с всяка поотделно да я видите.Голям бонбон е.Е аз си я харесвам поне ;D
А ние преди малко бяхме на разходка.Вече и тука е снежно.Направих някоя и друга снимка,но ще ги кача по-късно ;)
А ние преди малко бяхме на разходка.Вече и тука е снежно.Направих някоя и друга снимка,но ще ги кача по-късно ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 04 January 2008 - 09:11 PM
Ей здравейте и за много годиниии!!!!!!!! :yahoo:
Аз отдавна не съм писала,ама като няма с какво да се похвалиме кво да направя :( Нямаме бебета,а мъжкият малко след като правиха някой неща почина от сърце и сега няма породист мъжки за нас. Ако някой нещо знае за породист мъжки да се обажда че годинките ни напредват и ще си останеме стари моми ;D
Аз отдавна не съм писала,ама като няма с какво да се похвалиме кво да направя :( Нямаме бебета,а мъжкият малко след като правиха някой неща почина от сърце и сега няма породист мъжки за нас. Ако някой нещо знае за породист мъжки да се обажда че годинките ни напредват и ще си останеме стари моми ;D
Публикувано: 06 January 2008 - 01:12 AM
Студено е и тука.Снега и днеска се задържа,което не е много хубаво,защото почна много да замръзва и става страшно :rolleyes:
Много поздрави имате от цялата зоогическа градина в нас и от Бургас като цяло :wub:
Много поздрави имате от цялата зоогическа градина в нас и от Бургас като цяло :wub:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 06 January 2008 - 03:20 PM
Хеееей,пекинезковци и техните стопаниииии...как стеееее :yahoo: :yahoo:
Как са косматковците,слушкат ли :P моята НЕ ;D
Обичкам вииии,целувкииии :wub:
Как са косматковците,слушкат ли :P моята НЕ ;D
Обичкам вииии,целувкииии :wub:
Публикувано: 06 January 2008 - 04:38 PM
Определено се чувства супер...имам една голяма плюшена играчка куче и още една-котка...избра си котката и си я влачи до креватчето ;D
Днес я запознах със моята Съни Самър и бебочетата и...Сънето я прие много добре!!
Сега ще кача снимки :wub: :wub:
Предадох целувките на Беба във тройна доза и сега легна да спинка удовлетворена от играта с бебоците и забавленията със Сънитка,като я оръфа цялата ;D

Днес я запознах със моята Съни Самър и бебочетата и...Сънето я прие много добре!!
Сега ще кача снимки :wub: :wub:
Предадох целувките на Беба във тройна доза и сега легна да спинка удовлетворена от играта с бебоците и забавленията със Сънитка,като я оръфа цялата ;D

Вход

Горе
Цитиране +

[/url]Някой може ли да ми даде кройки за кучешки дрешки?