Пекинез
Публикувано: 06 January 2008 - 10:21 PM
Мерси,ама аз съм малко като в небрано лозе......майка ми иска да й изплете нещо,ама иска кройката.....от 2 дни се ровя в нета и не намирам нищо :'( Сега го разгледах сайта,ама трябва да й го преведа ако ми хареса нещо,tan345 виждам че твоя Делхи май има нещо плетено,можеш ли да го снимаш и да го покажеш? :sos:
Публикувано: 07 January 2008 - 01:54 PM
днеска просто беше ужасен ден :'( вечерта валяло и се заледило всичко-треви,сняг,пътища -ужас направо.излизам аз за училище защото съм 1 смяна в 7 без 5 и по пътя за срещата с приятелките ми паднах само 6 пъти аз имаше хора доста пострадали -една жена не можеше да стане и я вдигаха там 2 човека.направо беше ужасза 1 час стигнахме до училище а по принцип ни отнема 15 минути.просто ужасен ден.нямахме 1 час щот госпожата я нямаше е и ние малко закасняхме за училище ама не е голяма работа.
делхи пък баща ми го разкарвал и било голяма емоция-той като излязал се засилил нетърпелив ама се хлазнал и после пък като видял че не може да върви по леда почнал да пълзи ;D ;D ;Dето и обещаните снимки -плетеното баба ми го прави -то се закопчава отдолу с копчета а другото розовото е купено .надявам се да съм помогнала :wub:
делхи пък баща ми го разкарвал и било голяма емоция-той като излязал се засилил нетърпелив ама се хлазнал и после пък като видял че не може да върви по леда почнал да пълзи ;D ;D ;Dето и обещаните снимки -плетеното баба ми го прави -то се закопчава отдолу с копчета а другото розовото е купено .надявам се да съм помогнала :wub:
Публикувано: 11 January 2008 - 03:02 PM
:blink:Здрасти и от нас,тук в офиса нямам снимки,но довечера като се прибера ще кача някои,верно седмицата беше дълга и изморителна,но малко остава до края.А и навън е ужасно студено,поне на мен ми е много студено,че нямам търпение вече да се позатопли.Днес мамчето ми е обещала да започне дрешката,та като се приберем довечера,ще видим до къде е стигнала,че навън ни е студено,аз си мислех,че няма да е такъв проблем,обаче маймунката е свикнала на топличко и даже на терасата не й се ходи.Като види каишката застава да й я сложа,но навън съвсем малко ходи,колкото да си свърши работите,и бегом към къщи,даже вече 2-ра седмица не сме ходили на плажа :o
Публикувано: 11 January 2008 - 08:39 PM
tan345, за първи път ще си позволя да кажа това, но... много ти е хубаво пекинезчето! не чета много много темата (защото да ме прощавате ама е 90% спам и чат) и не знам момче ли е или момиче, но ако си имате бебета и те приличат на твоето веднага се записвам :blink:
Публикувано: 11 January 2008 - 08:54 PM
Делхи наистина е много голям красавец :wub:

Вход

Горе
Цитиране +