Пекинез
Публикувано: 05 February 2008 - 09:10 PM
:rolleyes: При нас сега е забавно,представям си ако се удвоим какво ще е.Но незнам дали ще свикне с другото кученце,по принцип нашата обича всякакви кучета,но знам ли ако й докарам за постоянно как ще го приеме.Хайде някой, които има повече наблюдения да сподели.Ето и един поздрав от нас
Публикувано: 05 February 2008 - 09:37 PM
Мисля, че е по-добре да си вземем момченце, защото са ми казвали, че дори две сестри не могат да се понасят непрекъснато се ядът и бият. Даже съм забелязала, когато излизаме на разходка срещнем ли някоя женска какво става - направо лудница. :angry:
Публикувано: 06 February 2008 - 06:17 PM
Здравейте. Наскоро открих този форум и сега го чета отначало. На 4 февруари си купихме пекинезче на 50 дни. Какво трябва да направя за да му извадя паспорт. Бихте ли ми помогнали? А как да го науча да ходи вън или на определено място по нужда? Сега ходи където намери. Аз никога не съм гледала кученце в къщи. Бихте ли ми помогнали?
Публикувано: 06 February 2008 - 08:58 PM
http://dog.bg/forum/...board,35.0.html тук има много информация само намерих търсената тема и прочети какво пише :blink: много е сладко малкото пеки чудесно ново попълнение за нашия форум.да го нацелуваш много :wub:
Публикувано: 06 February 2008 - 09:00 PM
Здрасти galinagaga,паспорт трябва да ти издаде твоя ветеринарен лекар,ако кученцето няма,когато си го купила.А колкото до научаването,да ходи на определено място по нужда, зависи от много фактори.Нашата на 3 месеца ходеше в тоалетната,благодарение на кучешките памперси,може да пробваш.Честито за кученцето,да ти е живо и здраво и само радост да ти носи :yahoo:
Публикувано: 07 February 2008 - 01:36 PM
Благодаря за информацията. Имам много да чета докато се науча на основните работи. Иначе Чери е много забавна и игрива. Търси все децата да си играе с тях. А първата вечер направо ме притесни. Като заспа в 17,30 часа се събуди чак на сутринта. Ставаше само по нужда и пак лягаше да спи. Много се бях притеснила, но се оправи.
Публикувано: 07 February 2008 - 01:44 PM
те пекитата много спят трябва да сте подготвена.моя си ляга в 5 и става само за малко и се сабужда чак сутринта.те са малко мързелчета ;D пуснете още снимки да видим сладура същото се отнася и за lory_10.да видим новите членове на нашия форум :yahoo:
Публикувано: 07 February 2008 - 05:29 PM
:blink:тя е дама на 4 г от димитровград казва се люси.много е умна изпълнява всичко което и кажа .без да ръкомахам или посочвам като кажа иди в кухнятя -става и тръгва -иди на терасата също отива.тя е детето на мойто куче каето навремето си бях купила-каринка се казваше но почина след раждане :'(запазих си тая сладуранка за утеха :wub: :wub:кари _майката -беше от асеновград
Публикувано: 07 February 2008 - 05:35 PM
elifromdg люси е страхотна сладурана,супер че изпълнява всичко което и кажеш моя делхи е доста самонадеян ама като му кажа "хаиде да хапваме" или "разходка" веднага тръгва ;D много гадно за майката :'( лошо че е станало така но имаш люси която е сладурана.поздрави ,таня :wub:

Вход

Горе
Цитиране +