Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1761 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 February 2008 - 09:33 PM

Здрасти и от нас,в последно врема много работа и не ми остава време да пиша,хвърлям само по един бегъл поглед.Танче,Делхито е много красив,да го нацелуваш много.Аз за паста за зъби не съм чувала,но на нашта й вземам едни ментови пръчки,които почистват зъбите и й освежават дъха,а и се заиграва повече време с тях :yahoo: Ето една снимка от преди малко,готови за излизане
User's Signature

Качена снимка

#1762 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 09:39 PM

;D А тук сега се готвим да спим
User's Signature

Качена снимка

#1763 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2008 - 10:40 PM

Цитат

dadli2005 извинявам се ама би ли спряла да качваш снимки и да си предлагаш кучето.Един път мисля че е предостатъчен...

Цитат

ако имах такова куче като неговото нямаше НИКОГА да и се карам!

А при положение,че нямаш куче като неговото това означава ли,че ще и се караш :o

yani4kee не ме разбра...ако бях на НЕГОВО МЯСТО...той я бие,кара и се постоянно...казвам,че ако бях вместо него,ако имах като неговото ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОСЛУШНО куче нямаше да и се карам за щяло и нещяло...била счупила саксия,била изяла 2-3 кабела...знаете ли как я бие?!! :-

Паста за зъби за кучета има по ветеринарните магазини...изключително достъпна е и се продава в комплект принципно със четки за зъби :) мисля на моята Бебзи да взема :)
Има и ментови бонбонки за кучета и пръчки...доктора ми каза,че ще са ми нужни чак 4-5ти месец...след като си смени зъбите!

И хей...искам да ви се оплача...Беба пърди...както седи и гледа невинно се чува едно "ПРРРРРРРРР" и смърдиииии...направо ме убива със нейния невинен поглед и шумното пърдене ;D
Целувки на всички :wub:

#1764 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 02:15 PM

Цитат

Здрасти и от нас,в последно врема много работа и не ми остава време да пиша,хвърлям само по един бегъл поглед.Танче,Делхито е много красив,да го нацелуваш много.Аз за паста за зъби не съм чувала,но на нашта й вземам едни ментови пръчки,които почистват зъбите и й освежават дъха,а и се заиграва повече време с тях :yahoo: Ето една снимка от преди малко,готови за излизане

здравеите мерси casademonta за комплимента  :blink: много ми харесва елеченцето ти купено ли е или сама го направи много е сладко  :P
User's Signature

Качена снимка

#1765 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 03:40 PM

Здравейте на всички. tan345 просто всеки път като ти видя пекчо - Делхито и направо ми идва да го разцелувам по монитора, е просто много е готин. Искам да попитам нещо - който е достатъчно компетентен нека ми отговори. Става въпрос за следното - харесала съм си от зоо магазин мъжко пеки на 2 месеца, много искам да си го взема за да е компания на Лори, но се притеснявам тя как ще го приеме дали ще го допусне, как ще съжителстват мъжко бебе с едногодишна госпожица? Моля посъветвайте ме.
User's Signature

Качена снимка

#1766 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 05:00 PM

и аз много искам да си взема още едно малко пеки много ще е хубаво.много предвидливо повдигна темата и аз искам да знам и ще чакам с нетърпение отговора.пак  мерси за комплиментите  :wub: аз се чувствам по същия начин всеки път като видя малко,сладко животинче жалко че няма пеки с което да извеждам делхи.
User's Signature

Качена снимка

#1767 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 05:43 PM

Елечето е плетено,по тази снимка която ми прати Таня.Ама и аз искам да й взема приятелче на нашта,че след нова година я оставям сама от обяд до към 6 вечерта,поне да има да си играе с някои,но и аз незнам как ще реагира.Ако е мъжко трябва да я кастрирам,че сигурно няма да можем да ги опазим,и затова съм се спряла на женско,много ми се иска да не е сама,но нека наистина някои по опитен да даде съвет..........
User's Signature

Качена снимка

#1768 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 05:57 PM

елеченцето е станало суперско, много шаренко супер изработка браво :palec: моя Делхи тая седмица има рожден ден :yahoo: и ще му взема кучешки шоколад и други  лакомства.Другата седмица като ходим в пловдив ще му купя нещо каквото ми хареса от зоомагазин че в сливен няма много добри зоомагазинчета.там дано има по-голямо разнообразие.
User's Signature

Качена снимка

#1769 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 06:01 PM

забравих един поздрав за всички във форума :wub:  суперска снимчица намерих я в нета :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1770 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 07:11 PM

Ох това сладурче ми заприлича на Делхи :wub:
Мислех си след 3-4 години и аз да взема приятелка на Бианка,само че да е Американски кокер!
Искам първо Беба да порасне за да не прави много бели,че като поема онова бебче да не стане толкова кондузно...да чистя 1х по-малко!

#1771 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 07:24 PM

аз много искам сега да си взема компания на делхи ама не мисля че родителите ми ще са много съгласни.мисля си не знам дали е вярно ама сигурно 2 кученца се гледат по трудно от едно.въпреки че ще е 100 пъти по забавно :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1772 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 09:10 PM

:rolleyes: При нас сега е забавно,представям си ако се удвоим какво ще е.Но незнам дали ще свикне с другото кученце,по принцип нашата обича всякакви кучета,но знам ли ако й докарам за постоянно как ще го приеме.Хайде някой, които има повече наблюдения да сподели.Ето и един поздрав от нас
User's Signature

Качена снимка

#1773 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 09:37 PM

Мисля, че е по-добре да си вземем момченце, защото са ми казвали, че дори две сестри не могат да се понасят непрекъснато се ядът и бият. Даже съм забелязала, когато излизаме на разходка срещнем ли някоя женска какво става - направо лудница.  :angry:
User's Signature

Качена снимка

#1774 Потребителят е офлайн   galinagaga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 06:17 PM

Здравейте. Наскоро открих този форум и сега го чета отначало. На 4 февруари си купихме пекинезче на 50 дни. Какво трябва да направя за да му извадя паспорт. Бихте ли ми помогнали? А как  да го науча да ходи вън или на определено място по нужда? Сега ходи където намери. Аз никога не съм гледала кученце в къщи. Бихте ли ми помогнали?
User's Signature

Качена снимка

#1775 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 08:58 PM

http://dog.bg/forum/...board,35.0.html тук има много информация само намерих търсената тема и прочети какво пише :blink: много е сладко малкото пеки чудесно ново попълнение за нашия форум.да го нацелуваш много  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1776 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 09:00 PM

Здрасти galinagaga,паспорт трябва да ти издаде твоя ветеринарен лекар,ако кученцето няма,когато си го купила.А колкото до научаването,да ходи на определено място по нужда, зависи от много фактори.Нашата на 3 месеца ходеше в тоалетната,благодарение на кучешките памперси,може да пробваш.Честито за кученцето,да ти е живо и здраво и само радост да ти носи :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1777 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 10:16 AM

Здравейте на всички ние си взехме пекинез  ;D  :P  :yahoo: казва се Лъки ето няколко снимки
Качена снимка  Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1778 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 12:34 PM

вече две пекита ли имаш  lory_10?тва е супер честито да ти е жив и здрав лъки.нацелуваи го и от мен ,много да те радва  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1779 Потребителят е офлайн   galinagaga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 01:36 PM

Благодаря за информацията. Имам много да чета докато се науча на основните работи. Иначе Чери е много забавна и игрива. Търси все децата да си играе с тях. А първата вечер направо ме притесни. Като заспа в 17,30 часа се събуди чак на сутринта. Ставаше само по нужда и пак лягаше да спи. Много се бях притеснила, но се оправи.
User's Signature

Качена снимка

#1780 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 01:44 PM

те пекитата много спят трябва да сте подготвена.моя си ляга в 5 и става само за малко и се сабужда чак сутринта.те са малко мързелчета ;D пуснете още снимки да видим сладура същото се отнася и за  lory_10.да видим новите членове на нашия форум :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема