Пекинез
Публикувано: 08 February 2008 - 04:23 PM
Цитат
Ей хора много ме е яд като гледам колко на зле върви тази порода в България. :'(Все повече псевдо пекинези се появяват.Яд ме е и когато хора които знаят,че кучето им само прилича на дадена порода го нарочват за тази.Дори и в този форум има кучета,които само приличат на пекита,но ние си им викаме пекита.Това вече ме дразни...Всички мъници са прекрасни,но нека не се заблуждаваме че отглеждаме пекита;)Аз отдавна съм осъзнала че си имам псевдо пеки в нас и не ме е срам да го казвам.Нека наричаме нещата с истинските им имена.Има прекрасни представители доближаващи се максимално до стандарта,но има и такива дето са много далече от истината.Нека заедно се замислим над това и когато някой ни попита какво куче имаме да обясняваме,че те просто приличат на породата...
Извинявай Яничка,но не си права!
Да,хората развъждат нечистопородни пекинези,НО ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ПСЕВДО-ПЕКИНЕЗИ!!ТЕ СА СИ ПЕКИНЕЗИ и нищо повече!
Ако обичаш кучето си,няма да те дразни факта че е нечисто породно и няма да се нервираш,че е псевдо-куче и НАЙ-ВЕЧЕ няма да го обиждаш!
Извинявай че не разбирам какво намекваш...да не би Делхи да е псевдо пекинез?Или Лорито...според мен те са си много хубави пекинези,както и Люси и всички останали...или моята Беба все едно не е кокер...ми и санбернар да стане аз ще си я обичам,защото си е моята беба и никога няма да я нарека както теб "псевдо куче"!!!
Много съм възмутена от начина ти на мислене :huh: :o :huh: :huh:
Моята Бебза също потреперва като и е хладничко или ей така,да и обърна внимание...гледа ме с влажен тъжен поглед и иска да я гушна ;D за Беба всичко е цирк ;) направо ме побърква от смях...сега сме във един период на растеж и от ОТКАЧЕНАТА БИАНКА,се превръща в КАКА БЕБА,която много слуша :wub:
Като кажа -НЕ! отива си в легълцето и се заема веднага със нещо друго...чопли си играчката или дъвче солетките си...като и кажа -Хайде мамо да пишаме! и тя идва и чака на вратата да отидем до тоалетничката или отива в ъгъла на стаята ни в която е легенчето и ме чака там :wub: много започна да ме слуша...спи по-малко,лудува все повече...унищожи една тетрадка и една чехла,но и простихме ;)
Целувчици от нас :wub: :wub:
Публикувано: 08 February 2008 - 04:30 PM
"псевдо" или не всяко куче има нужда от обич и наи-хубавото нещо което може да се случи на едно кученце е да намери човек които да го обича,да се грижи за него,да дава всичко за него ,да го обгрижва дори когато остарее или е болно.Само отва мога да кажа.
беба явно доста добре си прекарва,лудее,расте типични неща за едно бебенце. ;)кога ще е първата ви разходка ?
поздрави,таня
беба явно доста добре си прекарва,лудее,расте типични неща за едно бебенце. ;)кога ще е първата ви разходка ?
поздрави,таня
Публикувано: 08 February 2008 - 04:45 PM
Права си Танче :wub:
Първата ни разходка е на 7 март :yahoo:
А на 8 март имаме празниче и ще се събираме със приятелчето ни мопсче-Дидко иии може да се видим с един даламтин,абеее...ще бъде забавно,ще направя толкова снимки,че ще ме заболи главата ;D
Първата ни разходка е на 7 март :yahoo:
А на 8 март имаме празниче и ще се събираме със приятелчето ни мопсче-Дидко иии може да се видим с един даламтин,абеее...ще бъде забавно,ще направя толкова снимки,че ще ме заболи главата ;D
Публикувано: 08 February 2008 - 06:59 PM
Леле оказа се че имаме голям проблем :'( с Лъки. Нещо не е на кеф не иска да папа и да пие водичка, а освен това и повръща и вчера имаше и разтройство за това го водихме на вет. и тя му сложи инжекция, обаче въпреки това той пак не се храни и не пие вода много ме е страх да не се обезводни. Ама само гледа да спи и лежи :o явно го боли пупинката или пък просто не се адаптирал все още - много се надявам да е това а не нещо по-сериозно. :mazohist:
Публикувано: 08 February 2008 - 07:43 PM
Ох миличкия :'(
Дано да се оправи невероятно бързо и дано всичко това да не е болест,а да е неприспособение...ох незнам...стискам палци и на ръцете и на краката...исках да ви се изфукам,че съм решила след 1 година точно да взема или американски кокер или мопс,но точно в този момент е много конфузно :-
Дано да се оправи невероятно бързо и дано всичко това да не е болест,а да е неприспособение...ох незнам...стискам палци и на ръцете и на краката...исках да ви се изфукам,че съм решила след 1 година точно да взема или американски кокер или мопс,но точно в този момент е много конфузно :-
Публикувано: 08 February 2008 - 07:59 PM
Цитат
Ох миличкия :'(
малко ама все пак е яко. :'( дано малкия да се оправи и утре да е добре и да е игрив и да се храни пак.стискаме и ние с делхи палци :palec:
Публикувано: 09 February 2008 - 03:47 PM
Ей Лъкчо я да се оправяш,че кой ще тормози кака Лора ;)А иначе за предишния ми пост като гледам не сте си направили труда да вникнете малко по-навътре в думите ми и сте ме разбрали доста погрешно...Но сега нямам възможност да ви разясня какво точно имах в предвид,защото съм на работа.При следващото ми влизане ще ви поясня ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)