Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1861 Потребителят е офлайн   nelina70 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2008 - 01:31 PM

Вие нещо на фажизъм се отплеснахте по тая логика и хората с наследствени заболявания трябва да ги изхвърлим.За всеки има място под слънцето.Нека за по бедните да има и такива кучета. Вас какво толкова ви дразни,след като стопаните ги обичат и се грижат за тях?Това че нямам 1000лв да си купя породисто куче не значи ,че нямам 20-30 за ваксини и др.

#1862 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 03:37 PM

Цитат

Аз искам второ куче и съм от Варна, но за жалост няма как наще да ми развешат второ куче вкъщи.

#1863 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 February 2008 - 04:40 PM

Цитат

Вие нещо на фажизъм се отплеснахте по тая логика и хората с наследствени заболявания трябва да ги изхвърлим.За всеки има място под слънцето.Нека за по бедните да има и такива кучета. Вас какво толкова ви дразни,след като стопаните ги обичат и се грижат за тях?Това че нямам 1000лв да си купя породисто куче не значи ,че нямам 20-30 за ваксини и др.

Има теми - прочети ги.
Идеята е да не се РАЗМНОЖАВАТ повече кучета, които носят гените на болестите, недостатъците.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1864 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 07:33 PM

Цитат

Цитат

Цитат

.А аз чакам с нетърпение момента в който всички кучета ще са на цени над 500 лв

Нямам пекинез и се извинявам, че се намесвам в темата ви, но с това не съм съгласна. Аз много исках куче, но нямам възможността да отделя еди колко си (примерно 500 и нагоре лв) пари. Но това не променя факта, че искам куче... Нито пък този, че баща ми ще ме изхвърли с кучето ако му заведа някой "помияр" (то не, че моето не е, ама той още не е научил и не мисля да му казвам). Сега с майка ми много искаме куче от една определена порода, но семейството ми неможе да отдели толкова пари и затова сме се спряли на вариант кученце без родословие (ест със съдействието на познати или на развъдчици!). Причината е проста: не ме интересуват изложбени качества или нещо такова. Единственото ми условие е да знам, че кучето е здраво и не е някой убиец! та... отплеснах се... Цената не смятам, че е важна. То пък като е скъпо каква ли е гаранцията...?

Гаранцията е, че някой се е грижил да подбере физически здрави родители (поколения назад), за да не се пренасят наследствени болести, ПСИХИЧЕСКИ здрави родители - за да не е кучето с непредвидим характер (например агресивен голдън - има и такива) - това е смисъла и така би трябвало да бъде. Точно, когато си купуваш куче без родословие НЕ знаеш кои са родителите му,какви гени носи  - като вид и характер можеш да очакваш ... всичко.
Баща ти ще го изхвърлили, щом толкова държи на породисто, купите такова от някъде си и се окаже че кучето само леееко прилича на исканата порода?

Е, то в общи линии така стана... Само дето пари не съм давала. От една страна аз нямам никакви претенции относно кучето което имам/ще имам. Аз просто искам да е здраво и неагресивно (поне към къщните да не е) без значение порода, размери или нещо друго. И съответно бих взела каквото и да е куче. Най - вероятно и баща ми не иска безпородно куче поради причините, изтъкнати от теб. Както и да е, оплетох се в собствените си мисли... Идеята беше, че заради непосилните за мен цени се оказва, че от сега събирам пари за куче, което ще взема след години (надявам се!) когато се наложи да се разделя с Мишито... А мисълта за това ме кара да се чуствам виновна, все едно я чакам да умре...
User's Signature

Качена снимка

#1865 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 February 2008 - 11:42 PM

Цитат

А мисълта за това ме кара да се чуствам виновна, все едно я чакам да умре...

Аааа, глупости, не си вкарвай сама такива ненужни виновни чуства в главата. Едното няма общо с другото и не променя факта, че си я обичаш  :blink:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1866 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 04:02 PM

Kak cте, приятели?  :blink:
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#1867 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 05:18 PM

yani4ka само да те попитам...това че имам кокер да не би да ми забранява да пиша в темата за пекинеза,или ти ми забраняваш :huh:
А и само немога да разбера,мечтаеш си населението да забогатее или мечтаеш еднотипните,безпородни,безродословни кучета да измрат,щото на тебе да ти изнася :huh:
И какво от това,че нямам пекинез??Та нали САМАТА ТИ претендираш,че кучето ти не е пекинез...ти какво правиш тук следователно :huh:
Айде да не се опитваш да ме гониш искаш ли :angry:
Е*ати наглостта...ако не се лъжа това е форум,в който МОГАТ ДА ПИШАТ ВСИЧКИ,а не само изискани богаташки особи като твоя милост ОК??

Айде със здраве :huh:

#1868 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 05:44 PM

Не исках да се намесвам,всеки си има право на мнение,Но joleto наистина прекаляваш,не защитавам никого,просто чети преди да пишеш
User's Signature

Качена снимка

#1869 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 06:14 PM

айде стига всички имат право да пишат във форума.sanita много сладка снимка ,ние сме добре хапваме и лудеем како винаги,casademonta как е малката палавница? :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1870 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 February 2008 - 09:18 PM

Това,че имаш кокер по никакъв начин не ти забранява да пишеш тук.Аз на никой нищо не забранявам също.Единственото което написах е да не намесваш кучето си тука.
Всички кучета да измрат :oТи чуваш ли се.Аз обожавам кучетата,независимо от породата или липсата на такава.От две години работя във ветеринарна клиника и съм се нагледала на страдащи кучета,повечето от които заради немарливите си стопани.Ето такива кучета не искам да виждам.Да искам да забогатее населението,но най-много искам да виждам все повече хора,които да се грижат наистина за кучетата си с любов.Хора като теб,като bushkata,като tan345 и като всички други във този форум,които са готови да умрат за кучето си...
Хайде да спрем до тука.Обичай си малката Бебз,радвайте се на времето което ще прекарате заедно!Ако има още нещо пиши ми на ЛС,нека не занимаваме всички.
Много поздрави на всички от Бургас.Днеска беше един много хубав,слънчев ден тука.А сега отивам да си разходя и нахраня песа :blink:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1871 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 09:21 PM

:blink: Ние също сме добре,лудеем,почиваме си и
User's Signature

Качена снимка

#1872 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2008 - 09:53 PM

Няма повече какво да казвам...понеже кучето ми не е пекинез,айде няма да го намесвам тук...няма да пиша щом преча на някой...
Който иска нещо да ми каже или на лична или да ме потърси там където мога да си намесвам кучето!
Поздрави на всички!
Весело посрещане на Свети Валентин и честит имен ден със подранение на именниците :yahoo:

#1873 Потребителят е офлайн   lory_10 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 10:09 AM

здравейте Лъки е мн по-добре  ;D :yahoo: ето ви снимчици :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1874 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 10:47 AM

tan345, благодаря ти  :wub:
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#1875 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 February 2008 - 11:11 AM

lory_10 радвам се.Ето това исках да чуя :) Да е жив и здрав мъника и повече да няма такива моменти  :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1876 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 01:11 PM

честит свети валентин или трифон зарезан,кои каквото празнува  :yahoo:lory_10 слава богу че е добре  :wub:мн е сладък ,направо ще го изпапкам как е с две пекита как се разбират?
User's Signature

Качена снимка

#1877 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 01:31 PM

:wub: Честит празник и от нас,само положителни емоции пожелаваме,хайде lory_10,сигурно нямаш време да разказваш много......ама сподели де.... :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1878 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 01:37 PM

вижте колко забавна клартичка намерих  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1879 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 03:22 PM

:blink: Страхотна картичка,аз пък да ви разкажа какво се случи днес.Сутринта излизам да пазаря и виждам страхотен черен пекинез,ама страхотен.Доиде при мен,жена,супер любвеобилна и красива,който мине й се радва,не е първа младост,зъбите й бяха много зле,а и някои липсваха.Зачудих се на кого е,никога до сега не съм я виждала в квартала.Звъннах на един приятел и той съвсем случайно, знаеше на кой е.Реших да я закарам,звъннах на вратата им,излезе мъж и супер безразлично ми каза.....А спокойно,тя щеше да се прибере,има бебета и ги кърми.........разприказвахме се,и се оказа че кучето е родословно,с документи от Русия......но го гледат навън,мръсна е,не се знае кой е бащата на бебетата,общо взето родословно куче с лоша съдба......Много красива.Стопаните й живеят в огромна къща и явно разполагат с много пари,видимо е.ТА остносно споровете които бяха последните дни,със или без родословие,явнно всичко пак си опира до човека,а хора всякакви...... :'(
User's Signature

Качена снимка

#1880 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2008 - 04:10 PM

глупави хора колкото искаш,да си купиш скъпо куче или да ти го подарят и да не го гледаш,направо грях :'( аз преди малко се върнах от разходка,бяхме с един друг пекинез ,играха си ,разходихме се .Делхи супер се зарадва ,не искаха да се отделят нищо че са мъжки,бяха много сладки :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема