Пекинез
Публикувано: 24 February 2008 - 10:00 PM
И накрая на разходка. Благодаря. И Делхи е голям сладур. Играе ли си с кокала? Аз купих на Чери някои играчки но тя не си играе с тях. Само с нас си играе или с хартия. Голяма игра пада с хартията. Докопа ли я, докато не я направи на малки парченца не я оставя.
Публикувано: 24 February 2008 - 10:24 PM
делхи много му хареса кокала той и солети обича те са от кожа и си ги хапва.Делхи от време на време ако набара имам една гъбичка и я разпердушинва ;D той също много обича да гризе чехлите на майка ми и само ги дебне голям смях е с тях като почна да го гоня да ги взема преди него за да не ги яде ;D правим си нещо като състезание много сме смешни той като разбере че искам да му ги взема ,тръгва аз пък като го видя че тръгва и аз започвам да бягам и става като направо гонка.ако някой ни гледаше отстрани щеше да си падне от смях ;D
Публикувано: 24 February 2008 - 10:46 PM
Здравейте хора :) Виждам всички кученца са добре.Радвам се много.Моята лудетина също е добре.Вчера я извеждах през деня и можах да я снимам и ще ви покажа снимчиците.И няколко снимки ще ви покажа да видите как спи и после защо за мен нямало място на леглото. :rolleyes:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 26 February 2008 - 08:00 PM
galinagaga такива преживания сме имали ама той хваща елечето на майка ми и го завлича на някъде и ние го гоним ;D rufi ние инче сме от сливен на 3 годинки скоро навършихме.днеска иначе Делхи беше на ветеринар и му били всички възможни въксини и даже му сложили две тубички против паразити за повече защита .
Публикувано: 26 February 2008 - 10:07 PM
Танче какво му слагате на Делхи за външни паразити?На нас ще ни е първа пролет тази година и малко се притеснявам от кърлежите.Нашият доктор й слага Frontline,че и за всеки случай съм и купила и пудра ;) Ето и 2 снимки от сега,след разходката е врема за игра