Пекинез
Публикувано: 28 February 2008 - 10:33 PM
Аз Бебза немога да не я извеждам без повод...каквато е тъпичка милата ;D а и е много палава...едва ли ще я хвана...обичасда играе с котки и няма начин...около блока има в изобилие ;D
Сега,тази събота Бебка може да си има приятелка и на първата си разходка да не е самаааа :yahoo:
Ще си взема още едно пеки,само че по-възрастно,че тя Бебза ми сасипа живота и буквално ми "пика на здравето"(сори за израза),сладуранката е женска на 7-8 години,казва се Ливия и с нетърпение чакам събота да разбера дали наистина ще се сдобия с нея...
Та казвам нищо не е сигурно,но скоро може да си имам официална причина да пиша тук ;D
Целувкиии :wub:
Сега,тази събота Бебка може да си има приятелка и на първата си разходка да не е самаааа :yahoo:
Ще си взема още едно пеки,само че по-възрастно,че тя Бебза ми сасипа живота и буквално ми "пика на здравето"(сори за израза),сладуранката е женска на 7-8 години,казва се Ливия и с нетърпение чакам събота да разбера дали наистина ще се сдобия с нея...
Та казвам нищо не е сигурно,но скоро може да си имам официална причина да пиша тук ;D
Целувкиии :wub:
Публикувано: 28 February 2008 - 10:56 PM
Още едно куче ще си взима и ще е пеки.Просто се е изказала малко неточно.
joleto разкажи малко повече за кучо.Защо на такава възраст ще го взимаш?Да не би да е изгубено или някой вече да не може да се грижи за него?
joleto разкажи малко повече за кучо.Защо на такава възраст ще го взимаш?Да не би да е изгубено или някой вече да не може да се грижи за него?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 29 February 2008 - 07:33 PM
Сладуриииииии а Делхи ко прави пусни снимки да го видим този красавец :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 February 2008 - 08:08 PM
Уха в планената и да направите страхотни снимки :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: