Пекинез
Публикувано: 02 March 2008 - 10:36 AM
Ама той е на пет месеца. Пък и като му се караме не чува. Ветеринара ни каза като се изправи да се клати да му натискаме лапичките и той като го заболи и ще сгрее, че това което прави после ще му донесе болка. Да ама не натискаме го, той се обръща захапва ръката или кракът, който го е натиснал и продължава, като го повторим почва да лае скара се! и пак с негово занимание. Ужас
Публикувано: 02 March 2008 - 02:47 PM
tan345, мнооого ти е сладко кучето! на мен по - светличките са ми слабост :wub: Да попитам аз, нали мойта миши и тя е такава дребна... Някой има ли проблеми с каруците. За Мишелка това е най - големият дразнител. Чува ги от нз колко мн метра и започва да скача по прозорците и да лае ожесточено. Това може ли да се поправя? А, да и... такова... много скача на големи кучета, което ме притеснява. Миналия ден подгони един огромен ротвайлер :huh: :rolleyes:

Публикувано: 02 March 2008 - 02:53 PM
lonesome мерси първо за комплиментите.а за каруците делхи не ги лае даже не им обръща внимание,ние не виждаме много от тях .ама за големите кучета и ние сме така.почва да ги лае и аз никога не го пускам без повод че не се знае кога ще дойде някое голямо куче.гледам да ги избягвам и ако почне да лае бързам да отмина набързо голямото куче.на някой не им прави впечатление ама има кучета дето още преди да е започнал да лае се хвърлят например от далеч видях един ден докато се разхождахме с още едно пеки как един стаф започна да се дърпа и двамата решихме да си тръгнем с другото пеки.
Публикувано: 02 March 2008 - 10:21 PM
един път беше толкова уморен или заспал че не можа да се качи на леглото и се удари в матрака и падна и естествено пак се опита и се качи .беше супер смешно ;D или път един път почна да подскача и не прецени че има маса над него и си удари главичката и се огледа с недоумение :yahoo:
Публикувано: 02 March 2008 - 10:28 PM
Аз също имам пекинез, мисля че не е чиста порода има 1/4 от някаква друга порода , но това няма значение. Този порода кучета са много умни и страшно лигави, поне моето е такова. Спи ми в краката и много ме обича, естествено защото аз давам храната. Моите синове го обожават и го глезят до безобразие , нали е женска.Казва се Джина и е черна с бяло. Голяма е красавица.На 5г.и половина е . Голям бонбон , но е и много добър пазач. Когато мине чужд човек пред входната врата лае ако е непознат. Ще пусна снимки по късно. Лятото ще си търсим кавалер , защото вече сме на възраст в която трябва да завъдим поколение . Трябва да роди за да няма проблеми като остарее и ще си оставим едно кученце, защото от както се появи това животно в къщи децата ми станаха по-отговорни и по-милостиви към хората и животните.