Пекинез
Публикувано: 02 March 2008 - 10:21 PM
един път беше толкова уморен или заспал че не можа да се качи на леглото и се удари в матрака и падна и естествено пак се опита и се качи .беше супер смешно ;D или път един път почна да подскача и не прецени че има маса над него и си удари главичката и се огледа с недоумение :yahoo:
Публикувано: 02 March 2008 - 10:28 PM
Аз също имам пекинез, мисля че не е чиста порода има 1/4 от някаква друга порода , но това няма значение. Този порода кучета са много умни и страшно лигави, поне моето е такова. Спи ми в краката и много ме обича, естествено защото аз давам храната. Моите синове го обожават и го глезят до безобразие , нали е женска.Казва се Джина и е черна с бяло. Голяма е красавица.На 5г.и половина е . Голям бонбон , но е и много добър пазач. Когато мине чужд човек пред входната врата лае ако е непознат. Ще пусна снимки по късно. Лятото ще си търсим кавалер , защото вече сме на възраст в която трябва да завъдим поколение . Трябва да роди за да няма проблеми като остарее и ще си оставим едно кученце, защото от както се появи това животно в къщи децата ми станаха по-отговорни и по-милостиви към хората и животните.
Публикувано: 02 March 2008 - 11:32 PM
Това животинче се появи много неочоквано. Съпругът ми отиде до зоомагазина за да купи рибки на малкия син и се върна с куче.Тя беше малка черна топчица с оперирано коремче от херния и с големи уплашени очички. Големият ми син я беше гушнал в якето си и тя цялата трепереше от страх. За да не се развикам , че носят куче ми казаха , че това ми е подарък за Коледа. Беше 23.12.2002г. Е като я видях , сърцето ми се разтопи, по-сладко куче не бях виждала. Няма да Ви разправям за шест до пролетта на какво направи къщата , изяде всички пластмасови дръжки на мебелите, сутрин като станех ако не и обърнех внимание се качваше на дивана и пишкаше - нарочно, заради нея купихме машина за пране на меки мебели и т.нат. Голама разбойница е . Вечер като се върнех от работа заварвах къщата на вили и могили , защото малкият ми син беше първи клас и след кат се прибереше от училище си устройваха с Джинка купон. Игра на гоненица и криеница и т.нат. Ние всички много я обичаме и тя го знае. Ако ме ядоса и ли се карам на някого си отива в коша и гледа уплашено . Много разбира и реагира на команда "Айде на вън" или "Ще ядем". Купона продължава и сега. Ако не я пусна да спи в краката ми , сутрин ходи и пишка пред банятя за да ми отмъсти, че я пренебрегвам. Ако спи при мен чака да я изкарам и пишка вън. Тя ми е като трето дете.
Публикувано: 03 March 2008 - 10:09 AM
големи сте разбойници.най-хубавото е че я обичате толкова много :yahoo:и ние играем на гоненица понякога много е забавно ;D вчера гледах едно предаване и там ми се запечата една реплика която една жена каза по повод домашните животни-"който е нямал домашен любимец не знае какво изпуска!"
Публикувано: 03 March 2008 - 11:36 AM
Здравейте косматковци...за малко спрях да пиша...имах работа,а и ми беше конфузно...няма значение...воро куче скоро няма да имам... :(
Не разбирам защо обаче lory10 спря да ни информира за малкия Лъки и нейната УбаФица Лорчето...плийз,не съм го виждала отдавна този пухчо малък :'( :wub:
Освен това,да ви кажа...в съботата видях един мъж...едър такъв,много добре облечен...дърпаше за една каишка едно пекинезче...мъничко,пухкавко и рошаво...и аз веднага се залепих за него,то дойде,гушкаше се,глезеше се...обаче като го дръпна онзи човек:
-Колко пъти съм ти казвал,че не се прави така!?!?Оставете ми кучето пък вие,натрапница такива!!!!!
Много гадно ми стана,не бях виждала толкова пухкав пекинез НА ЖИВО през живота си,а то какво...лоша съдба има това животно в неговите ръце :angry:
Не разбирам защо обаче lory10 спря да ни информира за малкия Лъки и нейната УбаФица Лорчето...плийз,не съм го виждала отдавна този пухчо малък :'( :wub:
Освен това,да ви кажа...в съботата видях един мъж...едър такъв,много добре облечен...дърпаше за една каишка едно пекинезче...мъничко,пухкавко и рошаво...и аз веднага се залепих за него,то дойде,гушкаше се,глезеше се...обаче като го дръпна онзи човек:
-Колко пъти съм ти казвал,че не се прави така!?!?Оставете ми кучето пък вие,натрапница такива!!!!!
Много гадно ми стана,не бях виждала толкова пухкав пекинез НА ЖИВО през живота си,а то какво...лоша съдба има това животно в неговите ръце :angry:
Публикувано: 03 March 2008 - 03:19 PM
Ама този човек много зле се държеше с животинчето :'(
Бебка направи 88 дена и сега отиваме на разходка...първата ни разходка беше в събота...а още в неделя тя вече пиша и ака навън :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->)
Целувки на пухкавите,рошави дундьовци от нас двете :P
Бебка направи 88 дена и сега отиваме на разходка...първата ни разходка беше в събота...а още в неделя тя вече пиша и ака навън :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->)
Целувки на пухкавите,рошави дундьовци от нас двете :P

Вход

Горе
Цитиране +