Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2021 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2008 - 11:12 PM

мале колко е сладка да я нацелуваш и нагушкаш  :yahoo: аз много харесвам черни пекита ама на живо не съм виждала .от къде я взехте от развъдник ли много е хубава  :wub: разкажи нещо повече за нея
User's Signature

Качена снимка

#2022 Потребителят е офлайн   nb Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 11:32 PM

Това животинче се появи много неочоквано. Съпругът ми отиде до зоомагазина за да купи рибки на малкия син и се върна с куче.Тя беше малка черна топчица с оперирано коремче от херния и с големи уплашени очички. Големият ми син я беше гушнал в якето си и тя цялата трепереше от страх. За да не се развикам , че носят куче ми казаха , че това ми е подарък за Коледа. Беше 23.12.2002г. Е като я видях , сърцето ми се разтопи, по-сладко куче не бях виждала. Няма да Ви разправям за шест до пролетта на какво направи къщата , изяде всички пластмасови дръжки на мебелите, сутрин като станех ако не и обърнех внимание се качваше на дивана и пишкаше - нарочно, заради нея купихме машина за пране на меки мебели и т.нат. Голама разбойница е . Вечер като се върнех от работа заварвах къщата на вили и могили , защото малкият ми син беше първи клас и след кат се прибереше от училище си устройваха с Джинка купон. Игра на гоненица и криеница и т.нат. Ние всички много я обичаме и тя го знае. Ако ме ядоса и ли се карам на някого си отива в коша и гледа уплашено . Много разбира и реагира на команда "Айде на вън" или "Ще ядем". Купона продължава и сега. Ако не я пусна да спи в краката ми , сутрин ходи и пишка пред банятя за да ми отмъсти, че я пренебрегвам. Ако спи при мен чака да я изкарам и пишка вън. Тя ми е като трето дете.

#2023 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:09 AM

големи сте  разбойници.най-хубавото е че я обичате толкова много :yahoo:и ние играем на гоненица понякога много е забавно ;D вчера гледах едно предаване и там ми се запечата една реплика която една жена каза по повод домашните животни-"който е нямал домашен любимец не знае какво изпуска!"
User's Signature

Качена снимка

#2024 Потребителят е офлайн   nb Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:20 AM

Тази жена е много права,наистина е така . Сега ние ще ходим на една дълга разходка с Джина. Ще използваме хубавото време и стига само е спала от едно легло на друго. Приятен ден и на Вас.

#2025 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 11:36 AM

Здравейте косматковци...за малко спрях да пиша...имах работа,а и ми беше конфузно...няма значение...воро куче скоро няма да имам... :(
Не разбирам защо обаче lory10 спря да ни информира за малкия Лъки и нейната УбаФица Лорчето...плийз,не съм го виждала отдавна този пухчо малък :'( :wub:
Освен това,да ви кажа...в съботата видях един мъж...едър такъв,много добре облечен...дърпаше за една каишка едно пекинезче...мъничко,пухкавко и рошаво...и аз веднага се залепих за него,то дойде,гушкаше се,глезеше се...обаче като го дръпна онзи човек:
-Колко пъти съм ти казвал,че не се прави така!?!?Оставете ми кучето пък вие,натрапница такива!!!!!
Много гадно ми стана,не бях виждала толкова пухкав пекинез НА ЖИВО през живота си,а то какво...лоша съдба има това животно в неговите ръце :angry:

#2026 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 12:11 PM

еми има и хора който не обичат да им се пипат кученцата,кво да се прави.jole ти вече извеждаш ли бебз на разходка сигурно много е пораснала  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#2027 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 03:19 PM

Ама този човек много зле се държеше с животинчето :'(
Бебка направи 88 дена и сега отиваме на разходка...първата ни разходка беше в събота...а още в неделя тя вече пиша и ака навън :yahoo: :yahoo: :yahoo: :->)
Целувки на пухкавите,рошави дундьовци от нас двете :P

#2028 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 03:23 PM

много умничка тогава веднага се научава  :palec:
User's Signature

Качена снимка

#2029 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 03 March 2008 - 03:43 PM

Ахх... какви красавци... :wub: :wub:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#2030 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 04:14 PM

много са хубави ама сигурно не са от българия или греша? :blink:
User's Signature

Качена снимка

#2031 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 07:41 PM

:blink: Да ви се оплача,днес отиваме на разходка,на морето,след като се огледах дали няма големи кучета,я пуснах от повода.Както винаги си бягаше като луда,гонеше чайките,абе като всеки път.В един момент я гледам,цялата в едни лепки,ама цялата;Мале лошо ми стана,изчистих,което можах,но около ушите беше много зле,и като се върнахме, я остригах доста,много ме е яд,ама нямаше начин.Ушите са и голички :'(,дали ще и порасне пак козинка?
User's Signature

Качена снимка

#2032 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 07:58 PM

oх тези лепки и за нас са голям проблем,ама аз гледам да не ходя където има много ама те са навсякъде.и при нас стана така в събота ама успях да ги махна с четката.спокойно ще  порастне пак козинка  ;) а имам и въпрос знаете ли и имате ли материали за грууминг на пекинез много ми е интересно  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#2033 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:00 PM

Български са и още как ;D :blink:
Найстина много хубави кучета приучени на отлична ринг дресура от моята учителка и приятелка Любаша Никова!
Качена снимка
Ахх...
Качена снимка
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#2034 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:27 PM

моя грешка ;) найстина са страхотни  :yahoo: малки лъвчета шампиончета :->)
User's Signature

Качена снимка

#2035 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:51 PM

nb, каква сладурка имате и вие... Моята Миши е почти същата - и тя черна, и тя с петънце на гърдите, само дето имаме миниатюрни петънца на лапките и муцунката ни е побеляла вече... Ужасно сладичка е!!!

Jordan stafffff, и аз в Пловдив съм виждала едно такова хипер космато топче, чак ме хвърли в почуда дали е пекинез или не е...  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#2036 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:56 PM

ДА,найстина са страхотни...не че искам да й правя реклама,но знам,че до момента в България като тези 2 пекинеза няма...
И двата(Патрик и Принцесата) са произведени и внесени от Русия :blink:
П.с:пекинезите са найстина с лъвски сърца...не ги е страх от Амстафската сила... ;D ;D ;D
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#2037 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 10:58 PM

Цитат

пекинезите са найстина с лъвски сърца...не ги е страх от Амстафската сила... ;D ;D ;D

не се и съмнявам, както вече казах моята Миши ротвайлери гони...  ;D ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#2038 Потребителят е офлайн   galinagaga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2008 - 11:13 PM

Здравейте и от нас. Ние вече започнахме да излизаме, защото времето е хубаво. Днес бяхме на пикник в гората и Чери като член от семейството беше с нас. Голяма игра беше... Но тя се напълни с много боклучета. Затова като се прибрахме след децата изкъпах и нея. Ама то голямо треперене бе, хора. Нормално ли е това. У нас е 23 градуса - не е студено. А аз половин час след това я държах завита, за да не трепери. Дали е защото е малка. А главичката като се мие не е ли опасно да не влезе шампоан в очичките. Нямам опит с къпането на кучата. Посъветвайте ме. Предварително благодаря.
Ето и една снимка от пикника на Чери.
User's Signature

Качена снимка

#2039 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2008 - 08:56 AM

galinagaga, няма нужда да слагаш шампоан на главичката на кученцето. Измивай само с вода като много внимаваш да не попадне вода в ушите. За целта може да сложиш тампончета памук, които да са достатъчно големи, за да не влязат навътре. Не знам дали знаеш, но честото къпане не е най-хубавото нещо. Ние се къпем веднъж месечно, абсолютно достатъчно за куче, което не ходи на изложби. Задължително използвай хубав кучешки шампоан, а не тези от 2-3-5 лева. Шампоана първо се разрежда в малко вода и чак тогава се слага върху козинката, защото иначе може да си докарате пърхут. Друго необходимо за къпането е високата температура в стаята и меки кърпи за попиване. Когато го изкъпеш го подръж в кърпата, защото козинката им е такава,че не задържа водата и след 10-тина минути гушкане в хавлия, ще имаш едно полусухо кученце. Необходимо е и да поизсушиш кученцето със сешоар с не много топла струя, като успоредно с това го сресваш. Хубаво е след баня да не излиза, защото много бързо настиват. Ние винаги се къпем вечер, след разходка, и не излизаме никъде, а стоим до камината.Хубаво е да се сложи и балсам, но ако нямаш специално кучешки, може да пръснеш от тези течните балсами без измиване, но само по козината, не по кожата. Не знам дали е правилно, но аз му слагам няколко капки зехтин. Не сме имали проблеми, но това е мой експеримент и не гарантирам, че няма да навреди, но на нас ни действа добре- до другия ден козината е попила мазнината.  :->)
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#2040 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2008 - 08:57 AM

голям купон е било  ;D чери обича ли да я къпят и стой ли ние се научихме да не шаваме докато ни къпят и сушът :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема