Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2181 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 March 2008 - 09:03 PM

браво на Делхи щом се оправя е добре все това да се чува  :blink:

#2182 Потребителят е офлайн   galinagaga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 10:26 PM

На моята госпожица от както сме я вземи редовно й сълзят очичките. Вета ги видя и каза че нищо й няма, а те продължават да сълзят, само когато си играем. Когато е спокойна и сама не й сълзят. Дали е нормално това.
User's Signature

Качена снимка

#2183 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2008 - 10:34 PM

ми и на делхи му сълзят редовно очите смятам че е нормално ,поне ветеринаря ни каза че за тази порода е нормално.понякога съм го хващала делхи да плаче примерно като някой от семействово е излязал на него му текът сълзи и все едно реве от мъка.
User's Signature

Качена снимка

#2184 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 01:01 PM

еми претполагам че е нормално защото и на Рики редовно му текът сълзи.

#2185 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 08:49 PM

Мишел "реве" вечер. Като си дойде до татко и като не е в настроение и я изпъди в краката си тя ляга и почва да "реве"... сърцето ми къса....
User's Signature

Качена снимка

#2186 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 09:13 PM

милата ...аз като видя Делхи да "плаче"го взимам и той се успокоява.
User's Signature

Качена снимка

#2187 Потребителят е офлайн   galinagaga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 10:00 PM

Както много често се случва, моя пекинез ще излезе пекихин или даже нещо незнайно какво! Бихте ли ми казали на каква кръстоска прилича? Тя е страхотна, но ми е любопитно каква кръстоска е? Някой може ли да оприличи?
User's Signature

Качена снимка

#2188 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 11:08 PM

Така немога да опрелича много много... Но ако и е по - издадена и заострена муцунката може и да е пекихин. Имам питане! Вашите кучовци спокойно ли спят? Моята малко приритва насън и се чудех дали е нормално...?
User's Signature

Качена снимка

#2189 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 11:11 PM

Здравейте момичета,днес имам страхотно добри новини.След направената посявка от ветеринарите най-накрая съм радостна,че кучето ми е напълно обезпаразитено :yahoo:.Рових се в форума и открих няколко полезни теми затова как да приуча Пакито,към най-обикновените команди(Легни,Седни), просто нямах ни най-малка представа и познаите всичко изпълнява от раз,е гранулите са велика работа.Само да викна "Седни" и сяда,същото е и с "Легни",утре трябва да го уча на "Ела тук" и "Стои"в смисъл да стои на едно място.Съжалявам че толкоз късно открих този форум,едва преди няколко дни,много полезна инфо има за което съм много благодарна.Сега остава да се запозная и с темата за поведението,т.е.видовете агресия,макар че прочетох веднъж темата и за момента не откривам никакви признаци на агресия,моят мъжкар до този момент по никакъв начин не е ръмжал,пък какво остава да се опита да ме захапе,макар че е вече на близо 5 месеца и предполагам е малък за подобен вид поведение,единствената грешка може би която допускам е че му позволявам да спи с мен на леглото.Времето ще покаже дали ще стане агресивен тип.Въпреки това се радвам за резултатите от ветеринарите и че знаем вече 2 команди  :yahoo: ;D.Galinagaga,много ти е сладко пекито,а на каква кръстоска прилича и на мен ми е интересно.

#2190 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 11:15 PM

lonesone,моят също приритва на сън,но ветеринарят ми каза да не се притеснявам за това.

#2191 Потребителят е офлайн   galinagaga Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 07:26 AM

Нашата госпожица не съм забелязала да приритва на сън, но мисля че е нормално. Нали е жива душичка. Има периоди когато аз самата притрепвам когато спя, а нищо ми няма.
User's Signature

Качена снимка

#2192 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 09:02 AM

ооо и ние тичаме насън,забелязвала съм да си мърда опашката и сякаш гони някои в съня си ;D
User's Signature

Качена снимка

#2193 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 01:04 PM

Рики спи спокойно и е много сладак особено като се събуди.

#2194 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 07:18 PM

Цитат

Ами при предните е яла само готвено (човешка храна). Откакто е с нас яде само кучешка храна. Ядем си гранули. Сменихме няколко вида, защото и омръзват и не иска да ги яде. Сега ядем някакви измислени на Нутриско, ядем само накиснати гранули. Като и омръзнат давам пауч или пастет и така си ги редуваме... Този месец, на "заплата" почваме с някакви по - висок клас "бабешки" гранулки. Дано да измислим нещо да я пооправим козината. Между другото на "старците" давате ли някакви хранителни добавки, витамини, нещо специално?

Сори че се връщам толкова назад,немога да препрочета всички работи които сте изписали...големи сте фенчета ей :wub:
lenesome премини на по-качествена храна...не съм чувала за тази и немога да ти кажа хубави неща за нея...
Препоръчвам ти 3 вида храна-'BOSH','PURINA PRO PLAN','ROYAL KANIN'...като съм ги подредила НЕ по качеството,а по цената в нарастващ вид ;)
Най качествената е Роял Канина...само че тук в Русе цената на 1кг е 13.40 стотинки...знам защото като бебе,хранех Бебка с нея...изведнъж спря да ги яде...минах на Пурина Про План Джуниър...сега още сме с тази храна,но и добавки към нея...някакво бульонче...манджичка,НО НЕ КАТО ОСНОВНА ХРАНА...много хора ме посъветваха да разнообразявам храната на Бебз,но в никакъв случай да не преминава в основно ястие-домашна храна...правих и готвено...ориз със обезкостено пилешко месо,хареса и,но то беше само допълнение към качествени гранули!
Препоръчвам ти да се консултираш със ветеринар относно витамини за козинката,но нека ти покаже най-качествените,а не най-евтините,защото често има обратен ефект :(

#2195 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 09:36 PM

Аз сега се прибирам от разходка с моя Пакито,за съжаление една баба с булонка ме предупреди че в моя квартал някакъв "изрод" тровел кучетата,в смисъл купувал гранули,смесвал ги с някаква отрова и всяка вечер излизал и слагал от отровните гранули в градинката в която се събираме кучкарите,също така слагал и пред блокове за които с сигурност знаел че има кучета.До момента в квартала ми има 3 отровени кучета(питбул,пекинез и кокер) и просто незнам утре как ще изведа Пакито на разходка като има навика каквото види на улицата и ако става за ядене да го изяде.

#2196 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:23 PM

Такъв има и в моя квартал обаче,аз съм от Русе
На ъгъла на блога-гранулки...на другия блок-гранулки...а те едни такива големи със беличко отгоре нещо...опасявам се че е отрова за мишки това беличкото....та в кварталчето изчезнаха 2 котенца и мисля,че са били или отвлечени от този психопат или убити,а и кучето на съседката-булонка на име Ричи се отрови от подобно нещо...той е малка машина за боклуци...каквото намери и яде :( и така явно се е натровил...незнам...много ме е страх.... :( :(

#2197 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:39 PM

в сливен  поне в моя квартал има много кучета и за сега слава богу не се е чуло за отровени кучета.не мисля че дразним някой с нещо че да слагат отрова-тва са съдисти хора дето явно завиждат ли не знам, ама е супер гадно да ти отровят кученцето,трябва да си луд да сториш на някой това :huh:
User's Signature

Качена снимка

#2198 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:40 PM

Аз не харесвам Пурината, но мисля да минавам на Роял Канин ако си намеря малка разфасовка, че все ми предлагат от по 15 кг, а аз т'ва немога да си позволя да го купя наведнъж... За витамини незнам, като идем при вета той ш' си каже к'ви бабешки добавки да даваме. И да се оплача, в Пловдив немога да си намеря хубав магазин за храните... Все като отида почват с наливните, а аз искам да взема 3 кг, ама да е запечатанко, да знам, че не е толко изветряло. А като влезна и кажа, че искам Роял Канин и ми се пулят насреща "Ама тая храна е много скъпа, няма кой да ми я купи" и като кажа, че кучето е малко и като започнат да ми пробутват бебешките храни... полудявам! Ако някой е от Пловдив и може да ме опъти към хубав магазин да казва!
User's Signature

Качена снимка

#2199 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 07:05 AM

аз изкам да ви попитам дали знаете или познавате някой който търси мъжки пекинез за разплод защото много време търсих и намерих един но не се харесаха  ще съм ви много благодарна.

#2200 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 11:59 AM

Та...ветеринарния магазин до вкъщи е много мъничък,но доста обогатен...
Когато бъбреците на котака ми бяха разтроени от запушването...ветеринаря ми предложи толкова много храни...каза че ако поискам ще се обади в магазин на центъра да пита за по-малки разфасовки и такива работи...
Та имаше пакетчета по 1кг по 2кг по 3кг 5кг 10кг 15кг 20кг 30кг и тва бяха...насипно не е хубаво,но и така имаше :blink:
Защо не говориш със ветеринаря/ката си да ти поръча ако е възможно...защото проблема с козинката е определено от храната!!
Едно време,когато имах още ирландски сетер...тази храна беше евтиничка и само такава взимах...имаше невероятна козина...страхотен блясък и копринена мекота...сега освен че цената е вдигната а и има странни добавки...абе мисля че развалиха храничката!
Та...има огромна разлика между ирландския сетер и пекинеза,но и двете породи са дългокосмести...така че може да ти е от полза ;)
Ако няма витамини специално за пекинезите,вземи друг вид...за някоя друга дългокосместа порода...попринцип има добър ефект :)
С друго немога да ти помогна :)

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

5 потребители четат тази тема