Пекинез
Публикувано: 10 April 2008 - 07:09 PM
аз не съм му взимала каишка против паразите ние му слагаме тва дето се маже и засега сме много доволни ама и аз гледам да не го водя много в треви където може да има или са минавали животни,като кози и други.но найстина сигурна защита няма,ние миналата година знам че на 2-3 пъти му намирах кърлеж ама не се беше забил още.
Публикувано: 10 April 2008 - 07:30 PM
ние сме добре днеска видяхме супер малък пинчер бебе а той беше толкова злобничък но Делхи като по-голям батко остана спокоен ;) качете някой нови снимки на пекитата аз може утре да кача .и какво мислите за родословните пекита като това винаги съм се чудила как не умират от горещина тези кученца през лятото,но са толкова красиви :blink:
Публикувано: 10 April 2008 - 08:18 PM
и аз не съм виждала родословен пекинез но съм забелязала че Делхи малко прилича на тях но не е толкова пухкав,аз сега ще му оставя ушите и гривата да порастне още че да стане по-бухнал и красив.ето една снимчица след баня :yahoo: на мен и пекихинчетата са ми сладки :wub:
Публикувано: 10 April 2008 - 08:31 PM
ЕЕеееееее ама много хубави пекита и Черито и Делхи са невероятни :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 April 2008 - 09:04 PM
те всички пекита са толкова индивидуално красиви всяко има чар и всяко очарова с красотата си хората.днеска 3-ма човека ми казаха ,че бил много хубав.има много хора които се радват на кученцата ама има и такива дет хич не ги понасят,да ги питаш какво съм им направили тези малки сладури.
Публикувано: 10 April 2008 - 09:32 PM
Ами хайде да ви ''наплакна'' очите тогава:
Lina and Patric

Patric

И съответно,както му се полага,''изби'' рибата(28-ми,29-ти март),като спечели за 2 дни 4 купи и един багажник с гранули ;D... :wub:

Lina and Patric

Patric

И съответно,както му се полага,''изби'' рибата(28-ми,29-ти март),като спечели за 2 дни 4 купи и един багажник с гранули ;D... :wub:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 11 April 2008 - 08:36 AM
Кои са тези две пекита? Не съм ги виждала никога, на снимки ;D Ясно е, че са родословни, но аз не знаех за тях. От скоро ли са в България? Jordan staffffff, разкажи повече :->)
Публикувано: 11 April 2008 - 11:27 AM
Има техни снимки,по назад в темата :blink:
Да,родословни са кучетата!
Патрик-импорт от Русия от много известен развъдник,от който много МАЛКО хора и да искат,могат да си купят куче-Северна Жемчужина!(като и сумата за закопуването му беше .... B))''Информацията''' му е публикувана в горната негова снимка!Бащата на Патрик е АДСКИ ИЗВЕСТНО КУЧЕ в ''пекинезката'' СРЕДА:INT.CH ЕS HARD TO BE HUMBLE(той в момента е номер едно при мъжките в Русия) както и майка му:Noch Nezhna(която вече не е между живите).
Е едно достойно дете вече следва успехите им...Грабна Bog-2,Bob-2,Cac,Cacib и 2 оценки ОТЛИЧЕН...какво да говорим повече!
Другото куче се казва-Лина!И тя е импорт от Русия,СЪЩО от МНОГО добър развъдник-ГЛЕМОРОУС!
Glemorous Princessa Pauli се казва,като родителите й са ORHIDEYA & Glemorous Ricky ogneniy shar!
A Третото й куче е от СТАРОТИПНОТО развъждане,което не се ТОЛЕРИРА ДНЕС също е импорт,само че от Сърбия!На 6 години е и се казва Тин Ли!
Прилагам снимки на всички да е по Ясно на кой,за кого ;D
Патрик:

Лина:

Тин-ли(Тино):

И още Веднъж Патрик...той е невероятен!
Да,родословни са кучетата!
Патрик-импорт от Русия от много известен развъдник,от който много МАЛКО хора и да искат,могат да си купят куче-Северна Жемчужина!(като и сумата за закопуването му беше .... B))''Информацията''' му е публикувана в горната негова снимка!Бащата на Патрик е АДСКИ ИЗВЕСТНО КУЧЕ в ''пекинезката'' СРЕДА:INT.CH ЕS HARD TO BE HUMBLE(той в момента е номер едно при мъжките в Русия) както и майка му:Noch Nezhna(която вече не е между живите).
Е едно достойно дете вече следва успехите им...Грабна Bog-2,Bob-2,Cac,Cacib и 2 оценки ОТЛИЧЕН...какво да говорим повече!
Другото куче се казва-Лина!И тя е импорт от Русия,СЪЩО от МНОГО добър развъдник-ГЛЕМОРОУС!
Glemorous Princessa Pauli се казва,като родителите й са ORHIDEYA & Glemorous Ricky ogneniy shar!
A Третото й куче е от СТАРОТИПНОТО развъждане,което не се ТОЛЕРИРА ДНЕС също е импорт,само че от Сърбия!На 6 години е и се казва Тин Ли!
Прилагам снимки на всички да е по Ясно на кой,за кого ;D
Патрик:

Лина:

Тин-ли(Тино):

И още Веднъж Патрик...той е невероятен!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

Вход

Горе
Цитиране +