Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#241 Потребителят е офлайн   click Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 August 2005 - 09:00 PM

От скоро обаче имаме проблем да я оставяме самичка... а няма при кого да я оставям като се наложи, варианта за второ куче за сега е тема табу у нас... някакви съвети?

#242 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2005 - 09:05 PM

Дали искам,6егува6 ли се,АПСО?!!!!!!Питаи веднага и даваи тел.--направо да говориа с тиах,4е граматиката ми на руски понакутсва,когато пи6а! l)
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#243 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2005 - 09:15 PM

Цитат

От скоро обаче имаме проблем да я оставяме самичка... а няма при кого да я оставям като се наложи, варианта за второ куче за сега е тема табу у нас... някакви съвети?

В какав смисал "има проблем да иа оставиа6 сами4ка"?Тиа е о6те малка-тарпи обу4ение!
Не сажалиаваи за това,4е си иа купил-твоиа си е!И-не го мисли пове4е-само да се иадосва6,4е са те излагали...Както казват:"Пито-платено"!За друг пат 6те знае6!Хубавото е,4е поне си тварде наиасно как триабва да изглежда пекинезат,колко струва истински пекинез и наи-важното-ниама6 заблуди по отно6ение на твоето и евентуално,ако ниакои ден ре6и6 да има6 малки от неиа-едва ли 6те лаже6 хората,4е тиа е от "6веитсарски развадник"-като онзи "разбира4",за които разказа ЕЛПИДА!

И друго-идеално животно ниама!Аз не сам си сабирала като теб джобни,за да си купиа например този маник тук-работих по 14-16 4аса на деноно6тие ,без по4ивен ден един месeтс,за да си го купиа,без да нару6авам семеинииа биуджет,но...пак има за какво да сажалиавам!То не,4е не го гледам "през лупа",но-не6то носат му не ми харесва,4ерепат му не става масивен и...хаиде да спра до тук,4е да не взема и аз да ти се оплаквам-нали все пак тселта е тебе да успокоиа!

А-за второ ку4е-отдавна сам ти казала моето мнение: не барзаи,из4акаи,придобии опит парво с това!
User's Signature

#244 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2005 - 08:14 AM

нали не си мислите че не съм наясно с цената и качеството на кучето? bl) щом съм написал така обявата значи има защо и съм си направил сметката d)

#245 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2005 - 02:55 PM

Цитат

нали не си мислите че не съм наясно с цената и качеството на кучето? bl)  щом съм написал така обявата значи има защо и съм си направил сметката d)

Аз ли4но знам,4е си наиасно-изказах мнение савсем с друга тсел:
да стане иасно на други хора,4е на такава тсена пекинез ниама-има ку4ентса,подобни на пекинез!Все пак нали това е тселта на форума-да развен4аем мита "БГ-пекинез"... r)
User's Signature

#246 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2005 - 10:28 PM

pekinez v "naturalen vid"

pekinez v "naturalen vid
User's Signature

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

#247 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2005 - 10:35 PM

нищо не се вижда s)

#248 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 15 August 2005 - 10:43 PM

Честото на всички! вече има галерия пекинез във форума d)
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#249 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 August 2005 - 10:53 PM

Цитат

нали не си мислите че не съм наясно с цената и качеството на кучето? bl) щом съм написал така обявата значи има защо и съм си направил сметката d)

Ядосана съм! много!
Аз имам принципи, и то такива- ако нещо не харесвам- не купувам!
И ако Вие, искате да има в БГ истински пекинези, няма да давате някакви пари на измамници! МОЛЯ ВИ! не дейте! С всяка една стотинка, коита пада в тяхния джоб, вие удолжавате съществование на зооборси! И отнимате надежда от истински развъдници! МОЛЯ ВИ! НЕ ДЕЙТЕ!
Ако искате да направите нещо добро, взъмите някое БГ-пекинезче като подарок, и да живее като император w)
User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#250 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2005 - 10:57 PM

Продавам пикенезчета

14.08.2005

jason___@abv.bg
Продавам пикенези чистокравни са на 50 дни. телефон за вразка-0887797113 Нели Боичева

Manus, тази обиава е за теб,спетсиално!
Апсо,Манус е прииател-тои знае за какво става вапрос и ,4е и за тази обиава триабва ДА ИМА ЕДНО НА УМ!!!Но-слу4аиат при него е разли4ен-просто негови прииатели си тарсиат такова именно ку4ентсе,което да е БГ-пекинез и те са6то са наиасно какво 6те им предложат!

Апсо-ло6ото е,4е хората НЕ правиат подаратси,дори и когато става вапрос за такива ку4ентса!...
User's Signature

#251 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2005 - 11:03 PM

Цитат

Честото на всички! вече има галерия пекинез във форума d)

Благодариа на ДОГ.Изпра6таите о6те снимки-аз ве4е изпратих и тук се опита Боксер4ето да прика4и две("пекинез в натурален вид")-оба4е не6то не става... cl) bl)
User's Signature

#252 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 15 August 2005 - 11:21 PM

Цитат

Апсо-ло6ото е,4е хората НЕ правиат подаратси,дори и когато става вапрос за такива ку4ентса!...

Това е най-лошо s)
Имала съм една приятелка, американка , тя дошла в Москва със свое куче черен лабрадор ретривер, по това време тази порода беще рядка в Россия и е скъпа и това е станало кога още нямало родословиа ФСИ, преходен период. Тя имала 3 деца и муж кой то търсел работа cl) И тяхната кучка родила бебенца от немския овчак. По някога стават такива работи, избягала е. И тази жена ходила и търсела стопаните за свои кученца, за да ги подари! w) И само на добри хора! А имала нужда от пари! и лесно могла да ги има, ако измами хора и продаде тези хубови кученца!
И още, най-лошо че хора согласяват да купуват нещо не качествено. Да дават пари, зад койте стоят тяхния труд, кръв, умора...оставлени сами в къщи деца... на някого, кой ги мами. Става дума не само за БГ-пеки , ами и за бонбони в кои става по-малко шоколад... и за сметана направлена от вода, химия и малко растителна мазнина bl) и фирми имат смелост да продава "тази смес" за чиста сметана! по съща цена! като на истинска!
User's Signature

Качена снимка
училище

#253 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2005 - 11:35 PM

Ниама да оправим света,АПСО...ниама!!!Дон Кихот отдавна ве4е не е "на мода"-и аз се дразниа от такива не6та,ама как да каже6 на 4ове4етса в БГ,които се 4уди как да отселee в тази икономика,4е един ИСТИНСКИ ПЕКИНЕЗ(и то пет клас)от развадник запо4ва с тсена от 300-400 ЕURO или 700-800 USA...?!Как?! cl)
А дори и да е show клас-трудно 6те уговори6 да ти продадат наи-елитното си кутре от ку4илото,за6тото наи-4есто го оставиат за себе си!!! cl) Aз пак имам този проблем-4е искам да си купиа онова,което аз харесвам,а не онова ,което те ми предлагат и имам не6тастието все да си харесвам онова,което са ре6или да оставиат за себе си... s)
Хаиде,даите ми сега пак Вие,прииатели, савет-какво да направиа,за да полу4а онова,което искам?!
User's Signature

#254 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2005 - 12:55 AM

А как да коментираме ситуатсииата в БГ...?!
Имам прииателка,коиато стажува6е като на4инае6т вет в Софииа и ето какви биаха наи-4естите теми за обсаждане:
-все пак ниакои си е купил на тази тсена истински пекинез,женски-това ку4е триабва да има малки,оба4е не6то не става така,както о4акват(макар,4е е типи4но и 4есто сре6тано за породата)-триабва да се прави сектсио...И какво става по-нататак-хората пристигат в кабинета два дни,след като ку4ето се е ма4ило в неистови болки само да се справи-запо4нала е да те4е крав,гнои и какво ли о6те не!!!И-изводат е иасен: НЕ са им се давали о6те пари и за сектсио(когато преди 4 години правих сектсио на мое животно,тсената бе6е 75 лева,отделно за следоперативно ле4ение и медикаменти-нови суми)!
-за какав идеализам има миасто тук и за6то такива хора(иавлението е ежедневие) изоб6то да имат животно?!Или-да им подариава6?!То дори и да им подари6-отно6ението им 6те си остане са6тото!
-и колко са хората,които те гледат и мислиат,4е си слан4асал като им обиасни6,4е пекинезат триабва да се храни сас спетсиални храни,ако иска6 да има6 хубаво и здраво ку4е?!А не с ниакакви попари и тем.под."манджи"!Наи-4есто ми отговариат така:"Хаиде де,много си емотсионална-все 6те изхраним едно ку4е!"
"Да,да,ама НЕ",както навремето казва6е един на6 политик!И,да,емотсионална сам-и не само,4е ниама да подариа,но даже ниама и да продам на баснословна сума мое ку4ентсе(за баде6те) на такива-с многото коmпромиси!...Като много искат-да си правиат конпромиси с детсата им,за мен-животните ми са ми като детса,а и след като имам дете-пак така 6те баде!!!Да ходиат по пазарите(зооборсите) ,да ги лажат(за по-евтинко) и да си купуват животни ниакакви си,които да храниат,отглеждат и да умориат след това-ниакак си...

Ето не6то,което про4етох наскоро и много то4но подхожда и в тази ситуатсииа:
"Отначало ни измислят. После цял живот ни прекрояват по свой образ и подобие.И когато не успеят,ни измислят смърт". (Красимир Едрев).
User's Signature

#255 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2005 - 08:13 AM

странен разговор тръгна от моята обява. Апсо-наистина знам какво е пекинез и точно заради това съм пуснал тази обява. не мислиш ли че ако съм искал да пълна гушите на зооборси отдавна да съм се свързал с такава-пълни са с обяви по интернет, че и сайтове си имат? аз не искам това, и от битака не искам да си го взема това куче-какво ще направя ако на другия ден почине? на кой да се оплача? има обаче хубави пекинезчета от хора с домашни любимци, които ърсят хубав дом за своите бебета. тъй като у нас никой не подарява нищо обаче съм казал и цената която бих латил с надеждата някой да ми отговори.

мерси Цвети за обявата-ще я проверя r)

#256 Потребителят е офлайн   ivon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 August 2005 - 08:30 AM

Честито на всички любители на Пекинеза!!! Вече разгледах галерията и съм още повече очарована!!! Страхотни кученца!!!

Хайде Цвети, къде са снимките на твоите любимци. Те също заслужават да са там.

А това сигурно са кученцата на Албус доколкото разбрах? w)

#257 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2005 - 06:59 PM

Ивон,има снимки тук-на преди6ната странитса Боксер4ето ги публикува,но не6то не се виждат!Уми6лено помолих да са тук,а не в галерииата,за6тото пекито е "хванато в кра4ка",минути след като е разровила градината и се е оклепала с прили4но коли4ество кал навсиакаде---ниама на4ин така да поискам да иа покажа в галерииата,наред с добре изкапаните и сресани сладури на Албус! l)

Манус,наистина ли даржи6 толкова този разговор около обиавата да продалжи?!
Кои и какво полезно 6те нау4и от него за пекинез---наи-важното ве4е стана иасно(за тсената и за ка4еството)!
Хаиде,ако ниакои иска да допални не6то,което о6те не е обсадено по отглеждане и грижи за пекинезите-да пи6е...останалото са,ами...об6ти приказки!
User's Signature

#258 Потребителят е офлайн   albus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2005 - 07:10 PM

УРА!!! Доживяхме да си имаме галерия и за нашата порода. Благодаря на dog.bg и tsveti! Много скоро ще си имаме и клуб. Така че май се вижда светлина в тунела.

#259 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 August 2005 - 09:35 PM

Хора! айде да помогнем на тези койте не знаят колко струва куче! моля, тези който вече имат пекинези, направите сметка, колко годишно излазе издържка на пекинез: храна, витамини, щетки, шампоани, ветеринарят(задолжительни прегледи и иммунизация), играчки... колко пари седмично на храна. Хора трябва да е наясно че с купувание на куче расходи токмо започват!
User's Signature

Качена снимка
училище

#260 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 16 August 2005 - 09:44 PM

със сигурност това което на мен ми излиза пекинезът е по малко и от най смелите ви фантазии. и въпреки това е на завидна възраст от почти 13 години. ще го снимам утре и ако сканирам някаде снимката после ще ви го покажа. днес е изресан и изкъпан основно и е просто неотразим ;)

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни