Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2461 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2008 - 02:30 PM

ууууу какво злоядо чудовище имам! вчера и взех нова храна, Пурина Про План, нали уж е по - висок клас... като я донесох вкъщи се нахвърли и яде, яде, яде... Днеска нито Пурината яде, нито старата на Хепи Дог... незнам какво да я правя вече тая мойта Мишел. Бяга, скача, шава, спи.... всичко нормално си прави само дето не иска да яде!  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#2462 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2008 - 03:36 PM

остави и храната в една купичка и тя като огладнее може и вечерта да е ще си я изде а ако не иска може и утре да я хапне.
User's Signature

Качена снимка

#2463 Потребителят е офлайн   Rentan Икона

Публикувано: 06 May 2008 - 08:54 AM

:sos: :sos: :sos:  :klati: :klati:
Здравейте, имам мъжки пекинез, расов внос от Унгария. Търся женска за разплод. Благодаря ви предварително!!!
тел. 0888345669 / 0878345669

#2464 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 06 May 2008 - 09:23 AM

Цитат

расов внос от Унгария.
Кои са майка му и баща му?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2465 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 12:19 PM

ъм... ние вкъщи си имаме Георги и както всяка година пълнихме агне... нали няма да си повредя кучето ако му дам мръвки?
User's Signature

Качена снимка

#2466 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2008 - 12:24 PM

няма да му навреди даже много ще му хареса  :P и честит имен ден на всички георги и производни  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2467 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 03:01 PM

здравейте приятели  :blink: как сте всички? реших да пусна някой непоказвани снимки на делхи  ;D пуснете и вие нови снимчици  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#2468 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 08:42 PM

делхи като го взехме беше много дисциплиниран ама сега се опатпусна но големи бели не ми е правил ,с изключение на оня път дето излезе през вратата на апартамента и баща ми трябваше да го гони,много се уплаших тогава. :'( разкажете какви пакости са правили вашите любимци?
User's Signature

Качена снимка

#2469 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 11:12 PM

здравейте.преди няколко дни ми подариха едно пекинезче на 5 год.мн е симпатичен.дефекта му е в обратната захапка но аз го обичам и такъв.реших да пусна няколко негови снимки.

#2470 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2008 - 11:13 PM

и още една :)

#2471 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 12:16 PM

много е сладък  :wub:  разкажи повече за него ,а има ли проблем когато кученцето е с обратна захапка некомфортно ли му е,с яденето проблем има ли ?
User's Signature

Качена снимка

#2472 Потребителят е офлайн   septemberem Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 01:51 PM

ние преди около две седмици бяхме пред блока а Рики явно не му се седеше а аз се бях заговорила и той беше отишал доста далече и го търсих и не го намерих но след 15 минути той се появи и от сега като го извеждам не изпускам поглед от него много си го обичкам  ;)

#2473 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 03:41 PM

според мен няма никакъв проблем с храненето въпреки захапката.справя се отлично.дадоха ми го като ми казаха че не бил капризен.явно го казаха само и само да го взема.милото куче седя 2 дена гладно(защото жената каза да не му се дам и да го оставя да гладува и ще прояде суха храна).Пълни глупости.кучето го кара вече на кренвирши и засега ги яде ама вече му поомръзват а да му готвя всеки ден за съжаление нямам възможност.иначе на гергьовден агнешката главичка беше за него :) много мило куче е.вчера го изпробвах и го взех в леглото при мене защото приятеля ми замина пак в командировка.кучето се повъртя малко при мене и после си слезе на пода и заспа до леглото ми :) иначе нормално ли е пекинези да кихат почти непрестанно?засега мислех че е заради носа им но реших все пак да попитам.

#2474 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 03:45 PM

да нормално е и делхи постоянно го прави ;D а да ви питам как да преодолея лошия дъх че някой път гадничко му миреше устата?
User's Signature

Качена снимка

#2475 Потребителят е офлайн   pakito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 04:37 PM

love_animals,честито за кучето,много е хубаво и със здраве да си го гледаш.Само не разбирам какъв е проблема с захапката,нали си яде всичко без проблеми,пък и това все пак е български пекинез,не е изложбен тип.И за кихането както каза Тан не се притеснявай. :blink:
tan345,за лошия дъх на Делхи опитай да ползваш някаква кучешка паста за зъби или пък някаква за деца с минимално количество на флуор,също така внимавай и с какво го храниш.Разрови се в форума наскоро четох точно такава тема за лошия дъх при домашмите любимци. :namigam:

#2476 Потребителят е офлайн   casademonta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 04:46 PM

Ние за дъха в устата ползваме едни пръчици,ментови,хем освежежават,хем предпазват от натрупване на зъбен камък.Има ги в Метро на кучешкия щанд,както и в зоомагазините.Много ги обичаме :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#2477 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 04:58 PM

ние взимаме бисквити против лош дъх и кокал има особено кокала като му го дадем 2-3 часа не го оставя ;D преди да си взема пекинез винаги ми е била интересна походката им поклащащи дупета :yahoo: голям смях ми бяха
User's Signature

Качена снимка

#2478 Потребителят е офлайн   love_animals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 05:17 PM

за мене не е проблем обратната захапка.даже напротив.много ми е забавен и приятеля ми постоянно се шегува с него че когато вали му капе в устата  ;D и ние имаме малко лош дъх обаче проблема е че не взимаме нищо кучешко а ако тръгна да му мия зъбите ще изяде сигурно четката но няма да даде да му ги мием ;) .наистина походката им е много забавна.

#2479 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 05:45 PM

Първо искам да се извиня,защото не съм писала тук от ДОСТА ОТДАВНА...имах проблемиии..заета съм и т.н :)
На моята Бебка устата не и мирише...само че аз и купих едни мекички кокалообразни пръчици...освежават и устата...като яде няква манджа,дето после смърди и давам това-държи я за седмици наред ;)
Трябва да проверя как се казваха...апък иначе можеш да си вземеш четка и паста за зъби(ЗА КУЧЕ) и да му миеш устата на тоя сладур :wub: м/у другото,Делхи става все по-готин и по-готин :wub: :wub:
Поздрави на всички ;)

#2480 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2008 - 07:55 PM

Здравейте! И нашата уста понамирисва. Даже съм се засилила в близките ден - два да и навра някоя солета в устата. Одеве се борихме, после се целувахме, после се гонихме и ме хапа... абе живот си живее!  ;D Миналия ден ми дадоха мостра на някаква световно неизвестна храна за кучета, която обаче много и се услади и смятам да си купя. Кофтито е, че най - малката разфасовка е от 8 кг, а моята яде по кило на месец - максимум!  :huh: Та сега май - вероятно и контейнер ще се наложи да купувам.
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема