Пекинез
Публикувано: 30 June 2008 - 07:43 PM
Аз пък тези нагръдници от найлон хич не ги харесвам.Като стана време за първата разходка на Пако му купих 2 нагръдника-1 найлон и 1 кожен. С кожения нагръдник веднага свикна докато с другия ходи сякаш е "ощипана" кокошка ;D,въобще не успя да свикне с найлона,та сега го използвам само когато е дъждовно времето,че по-бързо изсъхва като се намокри.А иначе и аз смятам че кожените нагръдници са по-издръжливи,пък и с времето кожата се разтяга и не ограничава движението на кучето колкото найлоновите нагръдници. :blink:
Публикувано: 30 June 2008 - 09:07 PM
Единствения недостатък на найлона, който досега съм намерила е, че не успявам да го наглася идеално така че на кучо нито да му е 'лабаво, нито да му е стегнато. Обикновено се изпускам да го оставя хлабав и понеже в яда си винаги прави задни салта, подскачайки докато съм я обесила на повода и ми се измуши 1 - 2 пъти. Ние преди също бяхме с кожен, ама една вечер Мишела му съдра синджирения повод. Н другият ден като бях в магазина за повод ми се стори, че ще е грозно да ми кожен нагръдника, а повода найлон... Както и да е... някой пробвал ли си е пекинеза със нашийник? Мислех да купувам за да мога по - добре да контролирам кучето, ама не съм сигурна как ще реагира. Колкото до почивката.. още я плануваме и не е сигурна. Тук във форума гледах една обява за хотелче в Равда и ми хареса. Ако решим да ходим с кучето може да идем там... нищо не се знае.

Публикувано: 07 July 2008 - 09:45 PM
Много е готин ;)
има ли родословие виждам че има хубав дълъг косъм :blink: разкажете нещо за него :blink:
има ли родословие виждам че има хубав дълъг косъм :blink: разкажете нещо за него :blink:
Публикувано: 07 July 2008 - 09:55 PM
Взех го преди 2 седмици от зоомагазин. Няма родословие ( не съм и питал...) . Много е своенравен и не слуша. Налита на по-големи от него кучета да ги бие...С различни очи е и много обича да се къпе в тая жега ( голяма жаба е - може с часове да кисне във ваната )
Ами това е ...
Ами това е ...
Публикувано: 07 July 2008 - 10:16 PM
Страхотен е! Досега рядко съм виждала шарен пекинез. А такъв с различни очи никога не бях виждала. Много е сладък. Да е жив и здрав и много да Ви радва. Относно непослушанието си имаме цял раздел за възпитание, има много полезна иформация, стига да Ви се чете. ;)