Пекинез
Публикувано: 15 June 2008 - 07:25 PM
:'( nemoga da pi6a na kirilica...... ami nie sme na 2 meseca ve4e utre ni e vtorata vaksina, a ina4e go kupihme kogato be6e na 45 gni ot kade neznam tati go donese edna ve4er sled rabota, za6toto mnogo iskah ku4e, a na6te vse ne mi kupuvaha i az se grijeh za edno uli4no koeto spi pred vhoda, :wub: ne 4e sega ne prodaljavam da go hrana moq priqtel
Публикувано: 16 June 2008 - 09:10 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 June 2008 - 09:53 AM
Честит рожден ден на Доли! Да е жива и здрава, много да те радва, а ти нас да радваш възможно най - често със снимки! :wub: Добре дошъл, рико! Приятни мигове с форума и ако имаш въпроси - можеш спокойно да се допитваш до форума. Тук със сигурност има кой да отговори на всичките ни въпроси.
Ние с Мишел вчера бяхме на голяааама разходка. Имаше бягане, скачане, качорене, лаене... :rolleyes: Гони едно ОГРОМНО бяло куче, което въпреки, че трябваше да е пазач на тракийската гробница в Старосел беше много добре настроено и много го беше страх от Мишел. ;D ;D ;D Прибрахме се мръсни, кални, уморени. Направихме едно къпане,после яде като за петима и спа като къпана.
Ние с Мишел вчера бяхме на голяааама разходка. Имаше бягане, скачане, качорене, лаене... :rolleyes: Гони едно ОГРОМНО бяло куче, което въпреки, че трябваше да е пазач на тракийската гробница в Старосел беше много добре настроено и много го беше страх от Мишел. ;D ;D ;D Прибрахме се мръсни, кални, уморени. Направихме едно къпане,после яде като за петима и спа като къпана.

Публикувано: 16 June 2008 - 11:44 AM
:'( на поето кученце са му възпалени очичките, капвахме му капки който доктора ни преписа, но се оправя за извесно време и пак се възпаляват ... Сега доктора е казал да продължаваме с капките , но това ще е втора опаковка. Имали ли сте и вие такива проблеми и как се справихте ? :sos:
Публикувано: 17 June 2008 - 06:10 PM
Страхотно! Дано по - бързо се оправите и повече да не ви се налага да се лекувате! :wub: На Мишел обаче съм и забравила Фронтлайн-а и тези дни ще видим как ше наредим работата, че е време да ходим на лекар. Живот и здраве ако се наредят нещата мисля да и направя едни профилактични изследвания. Само дето незнам какви точно трябва да са де, ама доктора, предполагам, ще си каже всичко. ;D

Публикувано: 18 June 2008 - 08:08 PM
Ние преди малко се върнахме от доктора. Бяхме в пълен състав: Мишел + 4те бебета зайчета. Каза, че явно някаква алергия имаме, ама не се знае от какво е и сега започваме да разучваме от какво може да е. За изследванията, които бях писала ми обясниха, че в края на лятото било препоръчително да направим изследване за сърдечен червей (така и не го научих как се казваше точно) и това е. Пу - пу, здравички сме, да не ни е уруки. Похвалиха ни, че имаме хубава козинка и много бели зъбки. :yahoo:

Публикувано: 18 June 2008 - 08:21 PM
Цитат
добре поддържано и гледано кученце ;) какво е сърдечен червей?
http://dog.bg/forum/...ic,970.240.html
http://www.hironbg.o...;subarticle=118

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 June 2008 - 12:07 PM
ще си имам едногодишно пекинезче момченце
сигурно до ена седмица ще ми го дадат
много се радвам
аз искам йорк но и пекинез е хубаво
много се радвам и го чакам с нетърпение
ще се казва или рони или роки
едни наши приятели имат две малки и едно голямо и им идват в повече и ще дадат едно от маничетата
като го имам ще го снимам и ще ви го покажа :yahoo:
сигурно до ена седмица ще ми го дадат
много се радвам
аз искам йорк но и пекинез е хубаво
много се радвам и го чакам с нетърпение
ще се казва или рони или роки
едни наши приятели имат две малки и едно голямо и им идват в повече и ще дадат едно от маничетата
като го имам ще го снимам и ще ви го покажа :yahoo: