Пекинез
Публикувано: 29 August 2008 - 08:14 AM
[/quote]
Оооо, ти се завърна! :yahoo: Как е Делхи? А снимки? Докога ще чакам? ;D :wub:
[/quote]
тук съм за нови снимки не знам но ето една от морето по точно от хотелската стая :yahoo: вие се чувствайте задължени да качвате нови снимки също ;)
Оооо, ти се завърна! :yahoo: Как е Делхи? А снимки? Докога ще чакам? ;D :wub:
[/quote]
тук съм за нови снимки не знам но ето една от морето по точно от хотелската стая :yahoo: вие се чувствайте задължени да качвате нови снимки също ;)
Публикувано: 29 August 2008 - 10:37 AM
tan345, поръчвам ти да намачкаш Делхи и да го нацелуваш много от мен! :wub:
Да се похваля и аз с новата пакост на Мишел. Тази сутрин бяхме да си вземем новоизлюпените пиленца и ги донесохме в кашони до вкъщи. Само ги внесохме и малкото изчадие започна да обикаля около кашона и да се радва и от много радост... по едно време гледам, че беше навирила опашката и забила муцуната в средата на кашона и няма излизане. ;D ;D ;D ;D Беше много забавно!
Да се похваля и аз с новата пакост на Мишел. Тази сутрин бяхме да си вземем новоизлюпените пиленца и ги донесохме в кашони до вкъщи. Само ги внесохме и малкото изчадие започна да обикаля около кашона и да се радва и от много радост... по едно време гледам, че беше навирила опашката и забила муцуната в средата на кашона и няма излизане. ;D ;D ;D ;D Беше много забавно!

Публикувано: 29 August 2008 - 04:53 PM
Цитат
tan345, поръчвам ти да намачкаш Делхи и да го нацелуваш много от мен! :wub:
за целувките всеки ден си го гушкам много :yahoo: по цял ден сме заедно ,ние нямаме интересни случки-пакости .той много обича като ходим на село там има женско куче сиса безпородна но много сладка .и той много обича да се гони с нея да си играят много са сладки двамата.
Публикувано: 05 September 2008 - 09:05 AM
здравейте къде се губите вие и кучовците?делхи тия дни му беше зачервено окото но му слагам капки за очи и се пооправи. :blink: голяма мъка е да му ги сложиш шава,не ти дава да посегнеш но му намерих цаката-когато спи дигам го изведнъж слагам ги и докато се усети вече е готов. ;D
Публикувано: 05 September 2008 - 11:33 AM
Така е, трябва и майсторлък. Аз пък виждам много зор докато дам хапчето за обезпаразитяване и последният път ми се наложи да и го натъпча, както правят с котетата. Иначе ние сме бодри, весели, щастливи, лаем по цял ден и пазим малките пиленца да не би нещо да им се случи. ;D

Публикувано: 13 September 2008 - 06:03 PM
Здравейте , отдавна ви чета защото и аз имам пекинез, мъжки и се казва Чарли. Отскоро имаме и голдънче , запознахме ги с Чарли още щом го донесохме в нас. Имаше сблъсък ,но не такъв да се давят , а просто Чарли го гони от себе си защото малкото още хапе доста силно ;D .Сега си играят двамата но само когато Чарли пожелае .Това което казаха по Нова тв е доста вярно според мен (особенно за храната- ние сме много капризни :rolleyes:).Ето го господина
Публикувано: 13 September 2008 - 08:43 PM
Чарли е на около 4 години. Пиша около защото го намерихме преди 3 години ,и вета тогава каза че е на годинка. Не успях да намеря неговите собственици ,въпреки че града е малък. Голям глезан е ,по цял ден спи .Слагам една негова снимка която ми е фаворит (на двамата мъже) ,и една на Бъди да го видите какъв дивак е :wub:.