Пекинез
Публикувано: 09 August 2010 - 09:16 AM
отвори "настройки , свойства " на камерата , там има светлосила , брайт , или нещо подобно , което се регулира с едни плъзгачи.
Дигни светлосилата дори да развалиш цвета малко , или да стане зърнесто .
Виж отпред на обектива има една гривна евентуално за ръчно фокусиране , врътни и там .
Земи подвижна лампа , и я сложи да свети откъм страната на камерата , тъмно ти е у стаята ...
камерата си е добра.
Бее... сигурен съм , че нищо нема да направиш
Публикувано: 10 August 2010 - 12:01 AM
emilvr, в 09 August 2010 - 09:21 AM, написа:
отвори "настройки , свойства " на камерата , там има светлосила , брайт , или нещо подобно , което се регулира с едни плъзгачи.
Дигни светлосилата дори да развалиш цвета малко , или да стане зърнесто .
Виж отпред на обектива има една гривна евентуално за ръчно фокусиране , врътни и там .
Земи подвижна лампа , и я сложи да свети откъм страната на камерата , тъмно ти е у стаята ...
камерата си е добра.
Бее... сигурен съм , че нищо нема да направиш
emilvr мислиш ли че не ги знам тези неща и не съм ги пробвала просто камерата ми е ш....а
Публикувано: 10 August 2010 - 09:36 AM
А с тилифон защо не го снимаш , да го видим това хубаво пеки ?
Мойто стана 6 кила ! , наддава по 0.5кг на седмица , ужаст .
Мазнах го най - после и с фронтлайн , и се отървахме от бълхите .
Мн . ме притесняваше тоя химикал , да не отрови кучето ,но му няма нищо засега .
Аз съм Ем. Милан- говорещият с пекинези!
Публикувано: 10 August 2010 - 02:06 PM
Оооххх стана ми смешно....
Продължавайте в същия дух...На един косъм съм да се навия ,да си взема едно малко ,рошаво зло....Че спомените ми от детството са за еднин малък 'дзвер'(Тути се казваше,беше на леля ми,обаче само мене слушаше и уважаваше
P.S...Днес съм много меланхоличнo и припомнящо се настроена...та затова си позволих...
Комплименти за вашите любими създания и Благодаря,че ме върнахте в детството ми с вашите разкази...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 10 August 2010 - 05:21 PM
Тогава ще те приемем тук с титлата ЦАР,на пекинезите
Аз съм Емил Милан , и колежката Евина Сийзър -- говорещите с пекинези
Публикувано: 10 August 2010 - 05:37 PM
emilvr, в 10 August 2010 - 04:26 PM, написа:
Ще мисля по въпроса....ма виj....качествените неща са трудни по принцип....Така че и един да имаш е достатъчно да си цар....
Ааааа ние само при един малък,които побъркваше всички....помня как всички истерично бягаха,кат го видят(Питай сестричката ми,има спомени още
УНИКАЛНОТО КУЧЕ БЕШЕ....Запомнете това име...Тути се казваше....
Не е чак толкова срещано......познати и непознати да го помнят така....Не е лесно да си номер 1.....Ама тiя малките знаят как да ти извaдят душичката с памук.....еее поне на мене де....
Хайде чао на всички и Успех,с вашите съкровища

Публикувано: 10 August 2010 - 05:43 PM
emilvr, в 10 August 2010 - 04:26 PM, написа:
Ще мисля по въпроса....ма виj....качествените неща са трудни по принцип....Така че и един да имаш е достатъчно да си цар....
Ааааа ние само при един малък,които побъркваше всички....помня как всички истерично бягаха,кат го видят(Питай сестричката ми,има спомени още
УНИКАЛНОТО КУЧЕ БЕШЕ....Запомнете това име...Тути се казваше....
Не е чак толкова срещано......познати и непознати да го помнят така....Не е лесно да си номер 1.....Ама тiя малките знаят как да ти извaдят душичката с памук.....еее поне на мене де...еееххххх спомени,спомени....
Хайде чао на всички и Успех,с вашите съкровища

Публикувано: 13 August 2010 - 03:43 PM
Не ме напада обаче , знае че съм защитен вид.
.jpg]
Змийският език му разваля дизайна , иначе на слънцето свети , страхотен- светло зелен цвят метализе
Хищник е , изеде червей колкото него .Изедник .
Врачанско сичко е големо , гущери 30см, червей по 20см...
Публикувано: 16 August 2010 - 02:56 PM
Представи си нощем спиш и да те налази смока ...
смокове ....чи
Сега в жегите измислих и загръщам ушите на пекито .
Чува мн. повече команди , и се охлажда през ушите.

Този ъпгрейд с ушите се прави в Тайланд при над 40' на слоньовете , по заповед на краля.
В Тайланд слоньовете са изключителна Кралска собственост , и те са кралски любимци.
Кучетата там са държавна собственост и се ядат , но ги колят само за нова година ,и след пости, като деликатес .
Публикувано: 16 August 2010 - 05:53 PM
Публикувано: 16 August 2010 - 07:44 PM
emilvr, в 16 August 2010 - 03:01 PM, написа:
Чува мн. повече команди , и се охлажда през ушите.
Иначе днеска му сложихме за вътрешни и външни паразити. Станал е 4 килограма и половина.
Смокът за сега нищо не е правил, има една шахта, в която си лежи... а като не е там, не знам къде е
И на двамата са ви големи сладури пекитата!

Публикувано: 17 August 2010 - 10:00 AM
Е тия вашите пекита не са ли леки , мойто стана 6.5 кг , наддава по 0.5 кг седмично досега .
Дайте им да хапнат , и черен дроб , и жълтък от яйце , пилешко бяло месце м, кисело мляко с каймак , свинско кокалче ...
Тия гранули .... ее не знам ...
Стопаните приличат обаче на кучето си ...
Забелязвам- пекинезаджийките са слаби стройни с кестеняви къдрави коси , винаги красиви лица ...
Тия с френските булдочета са ниски - трътки , с черни дрехи и плоски подпухнали физиономий , зли и агресивни .
Мопсаджийки - високи , но над 70-80 кг бавноподвижни флегматични - винаги нещо ядат .
(Следващата трансмисия - следва продължение , и също кучешки хороскоп .
Публикувано: 17 August 2010 - 12:11 PM
emilvr, в 17 August 2010 - 10:05 AM, написа:
Е тия вашите пекита не са ли леки , мойто стана 6.5 кг , наддава по 0.5 кг седмично досега .
Дайте им да хапнат , и черен дроб , и жълтък от яйце , пилешко бяло месце м, кисело мляко с каймак , свинско кокалче ...
Тия гранули .... ее не знам ...
Стопаните приличат обаче на кучето си ...
Забелязвам- пекинезаджийките са слаби стройни с кестеняви къдрави коси , винаги красиви лица ...
Тия с френските булдочета са ниски - трътки , с черни дрехи и плоски подпухнали физиономий , зли и агресивни .
Мопсаджийки - високи , но над 70-80 кг бавноподвижни флегматични - винаги нещо ядат .
(Следващата трансмисия - следва продължение , и също кучешки хороскоп .
Обаче си е вярно това за стопаните и кучетата
Моя пекинез съм го взела за "мини" и ми казаха, че трябва да стане до 4 килограма и половина

Вход

Горе
Цитиране +