Пекинез
Публикувано: 07 August 2010 - 08:50 PM
И аз моя ще го къпя тези дни, време му е вече.
Иначе е голям нахалник, няколко дни вече играе с кучето на съседите (което е по-малко на възраст от него, но двойно по-голямо на височина и килограми), защото временно няма ограда между дворовете. От тогава все се чудя защо спря да яде, а уж беше голям лакомник. А то какво се оказало - изяжда храната на другото куче (когато се разсея и го изпусна от поглед). Че даже човека се опитал да му я вземе и пекито му ръмжало, в неговия двор! Иначе ядат едни и същи бебешки гранули.
Голяма работа е!

Публикувано: 07 August 2010 - 09:06 PM

Публикувано: 08 August 2010 - 03:43 PM
Евина, в 08 August 2010 - 03:00 PM, написа:

Ще се появи с гръм и трясък

Добре дошла, 4alGii.., много хубаво ти е кученцето. Да е жива и здрава.
Между другото моя, онзи ден, когато влая дъжд го изведох набързо да си свърши работата, а той започна да трепери, чак краката не го държаха. Нормално ли е да му е толкова студено на 20 гадуса?

Публикувано: 08 August 2010 - 05:06 PM
herra., в 08 August 2010 - 03:48 PM, написа:
Евина, в 08 August 2010 - 03:00 PM, написа:

Ще се появи с гръм и трясък

Добре дошла, 4alGii.., много хубаво ти е кученцето. Да е жива и здрава.
Между другото моя, онзи ден, когато влая дъжд го изведох набързо да си свърши работата, а той започна да трепери, чак краката не го държаха. Нормално ли е да му е толкова студено на 20 гадуса?

Хера не се притеснявай не му е студено а може би го е страх от обстановката аз моя го извеждах малко пред блока без да га пускам на земята и пак беше валяло дъжд и той правеше същото а даже и започна да плаче

Публикувано: 09 August 2010 - 09:16 AM

отвори "настройки , свойства " на камерата , там има светлосила , брайт , или нещо подобно , което се регулира с едни плъзгачи.
Дигни светлосилата дори да развалиш цвета малко , или да стане зърнесто .
Виж отпред на обектива има една гривна евентуално за ръчно фокусиране , врътни и там .
Земи подвижна лампа , и я сложи да свети откъм страната на камерата , тъмно ти е у стаята ...
камерата си е добра.
Бее... сигурен съм , че нищо нема да направиш

Публикувано: 10 August 2010 - 12:01 AM
emilvr, в 09 August 2010 - 09:21 AM, написа:

отвори "настройки , свойства " на камерата , там има светлосила , брайт , или нещо подобно , което се регулира с едни плъзгачи.
Дигни светлосилата дори да развалиш цвета малко , или да стане зърнесто .
Виж отпред на обектива има една гривна евентуално за ръчно фокусиране , врътни и там .
Земи подвижна лампа , и я сложи да свети откъм страната на камерата , тъмно ти е у стаята ...
камерата си е добра.
Бее... сигурен съм , че нищо нема да направиш

emilvr мислиш ли че не ги знам тези неща и не съм ги пробвала просто камерата ми е ш....а
Публикувано: 10 August 2010 - 09:36 AM

А с тилифон защо не го снимаш , да го видим това хубаво пеки ?
Мойто стана 6 кила ! , наддава по 0.5кг на седмица , ужаст .
Мазнах го най - после и с фронтлайн , и се отървахме от бълхите .
Мн . ме притесняваше тоя химикал , да не отрови кучето ,но му няма нищо засега .
Аз съм Ем. Милан- говорещият с пекинези!

Публикувано: 10 August 2010 - 02:06 PM

Оооххх стана ми смешно....
Продължавайте в същия дух...На един косъм съм да се навия ,да си взема едно малко ,рошаво зло....Че спомените ми от детството са за еднин малък 'дзвер'(Тути се казваше,беше на леля ми,обаче само мене слушаше и уважаваше

P.S...Днес съм много меланхоличнo и припомнящо се настроена...та затова си позволих...
Комплименти за вашите любими създания и Благодаря,че ме върнахте в детството ми с вашите разкази...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 10 August 2010 - 05:21 PM
Тогава ще те приемем тук с титлата ЦАР,на пекинезите

Аз съм Емил Милан , и колежката Евина Сийзър -- говорещите с пекинези