Пекинез
Публикувано: 03 October 2011 - 10:14 PM

Публикувано: 09 October 2011 - 12:20 AM
Цитат
Взех това кученце от околовръстното към Банкя- беше ударено от кола, полуживо, цялото в кръв и мокро от проливния дъжд. В момента е в клиника- на системи, почистено, обгрижено. Момченце е, порода пекинез, много мил и добричък, има и тъмно синя каишка- нагръдник. Очевидно е домашно и изгубено може би отдавна, но не мога да преценя. Беше в шок, има две рани на главичката и на корема, но ще живее. Ще му се направи рентген и ехография. На стационар е до утре, после трябва да го взема, но имаме 3 кучета. Затова ви моля да помогнете да намерим стопаните му. Ще съм ви много благодарна, ако разпространите снимката и описанието му с надеждата да се обади някой. Аз ще разлепя обява в Банкя утре.
Благодаря ви от сърце!От: Marina Georgieva
Публикувано: 10 October 2011 - 10:50 AM
Благодаря на всички ви за невероятната подкрепа, която оказахте на Лъки- с 3650 споделяния на историята на това мило същество наистина има шанс да намерим стопаните му. Днес му правихме рентгенови снимки на гръбначния стълб и шийната област- няма счупвания, всичко е наред. Ще постои още няколко дни в клиника, за да позарастнат оперираните места под денонощна лекарска грижа. Все още не сме открили стопаните, няма чип. Важен детайл е възрастта му- според костната система лекарите са на мнение, че е на 8-9 години. Предполагам, че това ще откаже почти всички, изявили желание да го гледат. Но нали всички ние ще остареем- и тогава самите ние също ще имаме нужда от грижи и обич. Очевидно това същество е имало да живее- след два удара от коли, а може би и повече- Лъки няма счупвания и сериозни наранявания. Само главичката си държи леко настрани, предполага се, че има прищипан нерв или просто разтегнато сухожилие. Грижим се за него с необходимите медикаменти и лечение. В момента то има нужда просто от любов, топлина, обич и стопани. Първо ще направя всичко възможно да намеря стопаните му- дори да не го искат, трябва да съм сигурна какво е положението с тях. После ще му намеря истински дом и добри хора, защото нося отговорност за живота му. Страдал е твърде много, нека сега бъде щастлив, независимо колко време му остава. Единственото, за което ви моля най-сърдечно е да споделите снимката с надеждата някой да си го познае. Още веднъж ви благодаря и разчитам на вашата помощ.
Публикувано: 11 October 2011 - 12:04 PM
Адмирации към СПАСИТЕЛКАТА му - Бог да Ви благослови!
Публикувано: 16 October 2011 - 06:11 PM

Публикувано: 17 October 2011 - 10:27 AM

Ние също си имаме "балтон"

Публикувано: 17 October 2011 - 12:26 PM
https://www.facebook...3973058?sk=wall
Публикувано: 17 October 2011 - 08:17 PM
Алехандро се издига смело в семейната йерархия . отдавна е над дъщерята , взел и е страха , скоро взе страха и на жената .
Командва със замах , той коли , той беси .
Ръмжи и яко , и страховито плаши с ухапване . От най- малкото е недоволен , и със заплахи държи да му се отварят врати , и ядене от масата .
Това пък мен ме озлобява , но тия дни ми проби и мойта защита .
С плачене .
Разбра ... просто си го знае , че не издържам на хленч , и каквото иска - идва и ми плаче , и аз не издържам . Знам че е манипулация , но не издържам , и му изпълнявам .
Отива в кухнята , и чувам грозен грак и ръмжене ,
идва след миг при мен и извива някаква тънка трела като че умира ... и ми скъсва сърцето , при което веднага му угаждам .
за секунди ,и сменя тактиките ...
Баси гадината .
Публикувано: 18 October 2011 - 11:04 AM

Публикувано: 18 October 2011 - 03:22 PM
Те са си мн добри специалисти .
Но тактично , нал се сещаш .
Моят ми влачил сега 1 маратонка , и го бих с маратонката м/у рогата .
Яде бой и върти опашка

.... Ае и да я скапе - нема да ставам маратонец.

http://www.youtube.c...feature=related
Те у Америка какви жени има , тука сте си негодни . ...Сички сме негодни .

Публикувано: 19 October 2011 - 11:28 AM