Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#401 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 24 May 2006 - 10:34 PM

july b)

Ето ви и вас, когато излизате за група 1super

Прикачени файлове

#402 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 24 May 2006 - 10:57 PM

Цитат

july b)

Ето ви и вас, когато излизате за група 1super

Благодаря!!! 1super А другото пухче имаш ли го снимано? w) То ми е страста,но жалко че винаги ще остане в публиката (love)
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#403 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 24 May 2006 - 11:04 PM

Е, щом ти е страст b) ... ето го и него.

Прикачени файлове

#404 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 May 2006 - 08:58 AM

Благодаря Dog-трогната съм bravoS
User's Signature

#405 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2006 - 08:52 AM

Какво става? Стана ми много мъчно-нашата темичка все по- надолу остава. И си викам да направя нещо по въпроса. Ще ви разкажа нещо за моето пеки. Много е игрив, но много обича да си поспива, особено ако и на високо. Неговата играчка е едно плюшено далматинче, по принцип ненавижда породата, може би, защото и аз не я харесвам. Та така- като иска да играем носи кучето и хем иска да ми го даде , да му до дърпам и да ръмжи, хем като ми го носи минава така покрай мен, че в последния момент преди да храна кученцето, той се отдалечава. Много е смешен и сладък. Разкажете и вие, ще ми е много интересно да разбера как се забавлявате.... Чакам с нетърпение. d)
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#406 Потребителят е офлайн   aspen3000 Икона

Публикувано: 30 May 2006 - 10:52 PM

здравеи те!откраднаха ми кученцето то беше пекинезче женско на 6 години. не можах да си го намеря но много искам да си имам друго моля някои да ми продаде пекинезче няма значение от вазрастта.

#407 Потребителят е офлайн   blacksilhouette Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 May 2006 - 12:36 AM

Цитат

здравеи те!откраднаха ми кученцето то беше пекинезче женско на 6 години. не можах да си го намеря но много искам да си имам друго моля някои да ми продаде пекинезче няма значение от вазрастта.

Pozdrav aspen3000,
odi si na sajt http://pekinez.atspace.com
i pitaj za pekinezce, treba da zaplozdat zenku.

#408 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 May 2006 - 09:23 AM

Цитат

Какво става? Стана ми много мъчно-нашата темичка все по- надолу остава. И си викам да направя нещо по въпроса. Ще ви разкажа нещо за моето пеки. Много е игрив, но много обича да си поспива, особено ако и на високо. Неговата играчка е едно плюшено далматинче, по принцип ненавижда породата, може би, защото и аз не я харесвам. Та така- като иска да играем носи кучето и хем иска да ми го даде , да му до дърпам и да ръмжи, хем като ми го носи минава така покрай мен, че в последния момент преди да храна кученцето, той се отдалечава. Много е смешен и сладък. Разкажете и вие, ще ми е много интересно да разбера как се забавлявате.... Чакам с нетърпение. d)

Кажи ми какво става с храненето ви,още ли повръща или вече сте добре?
User's Signature

#409 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 01:15 PM

Вече сме добре. Почна дори да се храни от купичката си, но не много редовно, и въпреки това се надявам това да стане системно при него, но като го знам какъв е глезьо, не мога да съм 100 % сигурна. От последния път до сега, не се е случвало да повръща, но да не викам дявола. Сега с нетърпение ще изчакаме да минат 2-3 седмици, за да разберем дали ще става татко, но не е много сигурно, защото женската не е първа младост. Намерих те ли партьор за малката сладуранка ? Тя задължително трябва да остави поколение - толкова е красива! bravoS И тази гъста и дълга козина, направо е прекрасна dribble
User's Signature

from Марли&me

#410 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2006 - 01:29 PM

Забравих нещо.....
July, искам да те питам нещо. Ти определено си много добре запозната с породата. Мислиш ли, че ако давам на моето куче добавки би могло да има козина като твоите красавци? Не преживяват ли по-тежко тези горещини?
aspen3000, как така ти го откраднаха? bl)
User's Signature

from Марли&me

#411 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 May 2006 - 03:51 PM

Цитат

Забравих нещо.....
July, искам да те питам нещо. Ти определено си много добре запозната с породата. Мислиш ли, че ако давам на моето куче добавки би могло да има козина като твоите красавци? Не преживяват ли по-тежко тези горещини?
aspen3000, как така ти го откраднаха? bl)

Ако преди сте имали голяма и дълга козина ще мога да ти помогна ,но ако по принцип сте такива и майката и бащата също нищо не мога да направя ,освен да има блясък и да е здрава! За горещините определено пекинезите много страдат! Веднъж заради това че им липсва нослето и втори път заради гъстата козина! Трябва да се разхождат рано сутрин и късно вечер и ако ти дава сърцето да го подстрижеш за да му е леко. аз миналата година подстригах мъжкият и повече не повтарям-приличаше на извънземен горкият! Сега го разхлаждам през деня като му мокря коремчето и така диша по-леко,но определено им е много тежко.
User's Signature

#412 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 31 May 2006 - 03:56 PM

Цитат

Вече сме добре. Почна дори да се храни от купичката си, но не много редовно, и въпреки това се надявам това да стане системно при него, но като го знам какъв е глезьо, не мога да съм 100 % сигурна. От последния път до сега, не се е случвало да повръща, но да не викам дявола. Сега с нетърпение ще изчакаме да минат 2-3 седмици, за да разберем дали ще става татко, но не е много сигурно, защото женската не е първа младост. Намерих те ли партьор за малката сладуранка ? Тя задължително трябва да остави поколение - толкова е красива! bravoS И тази гъста и дълга козина, направо е прекрасна dribble

Намерихме си татко но не е в България и като дойде времето ще отидем при него-много е красив и е сребрист на цвят r) Представяш ли си какви сладури ще имам w) Честно ако можех бих отглеждала поне 10 такива пухчета и никое не бих дала,толкова ги обичам тея сладури (love)
User's Signature

#413 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 08:46 PM

И аз много ги обичам. Те са толкова любвеобилни, че няма начин да не се влюбиш в тях. w) Искам да имам поне още едно, но ще ми бъде много трудно с разходките и това е единствения проблем.
Преди бяхме говорили за Royal Canin и днес му взех такава, но пак не е очарован. Повече му хареса Pedigree за дакели и за кучета с подобна структура. Аз спирам тази борба вече, нека хапва само каквото му харесва- веднъж се живее. bash Той victoryVVV
Много е хубаво, че сте си намерили партьор - ще чакаме новини около срещата, а после и снимки на бебетата. w)
Колкото до козината, майката на моето куче не съм я виждала, но бащата определено имаше хубава козина. Има голяма възможност генетично да му е заложено, само да трябва аз да давам правилните добавки, който трябва да са задължително на таблетки.Някой да може да помогне.... worthy
User's Signature

from Марли&me

#414 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2006 - 08:46 PM

И аз много ги обичам. Те са толкова любвеобилни, че няма начин да не се влюбиш в тях. w) Искам да имам поне още едно, но ще ми бъде много трудно с разходките и това е единствения проблем.
Преди бяхме говорили за Royal Canin и днес му взех такава, но пак не е очарован. Повече му хареса Pedigree за дакели и за кучета с подобна структура. Аз спирам тази борба вече, нека хапва само каквото му харесва- веднъж се живее. bash Той victoryVVV
Много е хубаво, че сте си намерили партьор - ще чакаме новини около срещата, а после и снимки на бебетата. w)
Колкото до козината, майката на моето куче не съм я виждала, но бащата определено имаше хубава козина. Има голяма възможност генетично да му е заложено, само да трябва аз да давам правилните добавки, който трябва да са задължително на таблетки.Някой да може да помогне.... worthy
User's Signature

from Марли&me

#415 Потребителят е офлайн   valkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 June 2006 - 11:54 AM

Здрвейте.
Решила съм да си взема кученце и постоянно мисля затова.и така.Първо много исках да си взема чихуахуа, но са доста скъпички и явно няма да стане r) но аз не съжалявам, защото много харесвам и пекинезите.Вчера видях едно страхотно пекинезче.Беше на няколко месеца, много сладко и реших 4е ще си взема такова.Можете ли да ми кажете нещо повече за тези малки сладури.Не знам дали наистина в България няма истинсли пекинези и това не ме интересува.Каквито и да са са много сладки.Плюс това видях една снимка на кученце, което наистина е малко по различно от нашите, но не ми хареса толкова.Нашите пекинезчита са наи- хубавите r) .
В един магазин си харесах едно кученце.Струваше 300лв с две ваксини.Въпросът ми е на такава цена ли вървят?откъде мога да си взема кученце?
Даите мя някакви идеи.Искам да знам повече за тях.какво обичат, как се гледат и такива неща, защото аз не съм много запозната с породата.
nok

#416 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 June 2006 - 12:05 PM

Цитат

Здрвейте.
Решила съм да си взема кученце и постоянно мисля затова.и така.Първо много исках да си взема чихуахуа, но са доста скъпички и явно няма да стане r) но аз не съжалявам, защото много харесвам и пекинезите.Вчера видях едно страхотно пекинезче.Беше на няколко месеца, много сладко и реших 4е ще си взема такова.Можете ли да ми кажете нещо повече за тези малки сладури.Не знам дали наистина в България няма истинсли пекинези и това не ме интересува.Каквито и да са са много сладки.Плюс това видях една снимка на кученце, което наистина е малко по различно от нашите, но не ми хареса толкова.Нашите пекинезчита са наи- хубавите r) .
В един магазин си харесах едно кученце.Струваше 300лв с две ваксини.Въпросът ми е на такава цена ли вървят?откъде мога да си взема кученце?
Даите мя някакви идеи.Искам да знам повече за тях.какво обичат, как се гледат и такива неща, защото аз не съм много запозната с породата.
nok

300лв. зь това което се продава по магазините е много! Не го гледай като малко,те всички са сладки но като пораснат и като стане една дълга муцунка и една къса козинка ще ти е мъчно. Трудно се гледа пекинез по принцип,но ако държиш на тази порода и това ти е на сърцето с радост ще ти помогна да си намериш! Кажи какво искаш, пекинез или нещо приличащо на такова че има огромна разлика?
User's Signature

#417 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 June 2006 - 12:13 PM

Всички доктори и кучкари са ме съветвали да давам СА-37 и Пентил! Това им е напълно достатъчно за да са здрави и да имат красива и лъскава козина. Когато правя салата им давам всякакви зеленчуци в суров вид и веднъж на седмица сурово яйце. Много ресане всеки ден ,особено сега когато е горещо и храната вечер само веднъж на ден от добра марка с доказани качества.
User's Signature

#418 Потребителят е офлайн   valkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 June 2006 - 12:19 PM

Защо се лгеда трудно?ами аз не знам каква е разликата между пекинез и друго с което си приличат, но по принцип искам колкото се може по мъничко, защото живея на общежитие в Студентски град.Ти какво ми предлагаш?просто много искам кученце и да е мъни4ко.Породата пекинез ми харесва.Но ако има други , които да прили4ат на пекинез и по лесно се гледат и са мънички чакам предложения.:))

#419 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2006 - 07:50 PM

От къде мога да взема Пентил и какво точно представлява той? И аз съм чувала много похвали и препоръки за SA-37 и много ми се искаше да я използваме, но няма как понеже сме глезани, а и големи инати.
valkata, пекинезите са много сладки кученца, за които обаче трябва да имаш много време и търпение.Горди кучета с характер, малки и наперени, създават си проблеми с по-едрите породи fow Почти не подлежат на дресировка. За други дребни породи можеш да намериш информация в сайта, а и във форума.Виж Японски хин. Да гледаш пекинез е достойно за уважение и възхищение. super best
Ежедневните грижи не са толкова страшни и трудоемки, ако имаш желание и ти е приятно. Както всички породи и тази има слаби страни от здравословна гледна точка.
User's Signature

from Марли&me

#420 Потребителят е офлайн   valkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 June 2006 - 07:55 PM

Благодаря за отговора.
Много ми харесват пекинезчетата.Големи са сладури.Видях и японските хинчета.те са същите само дето по принцип били по-дребнички за ръст.Защо пекинезчетата не подлежат на дресировка?няма ли да се нау4и примерно къде да ходи до тоалетна и такива неща?

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни