Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#661 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 26 November 2006 - 06:55 PM

Не съм се обидила,няма за какво. Винаги когато нещо не знаех за отглеждането им съм питала как да постъпя и това са били съветите на хора с голяма практика и опит. За мен е важно да е с блясък косъма,да не пада и да е здрава. Добавям в яденето им витамини като Биовитал,Виакотан и Ca-37 и съм много доволна от резултата.
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#662 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2006 - 07:04 PM

Цитат

Kучето което най ми допадна на ринга на пекинезите в Познан-внос от Англия,живее в Русия.

moonriver-страхотен пекинез!!! 1super (love) Имаш ли престава дали е спечелил нещо? На мен ми изпратиха снимки от там с всички участвали пекинези (eй богу невероятни са и мой приятели участваха w) ,но това като му гледам пропорцийте и козината майко мила oleeee бие по всички показатели 1super bravoS super best
User's Signature

#663 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 07:21 PM

july да към храната трябва да се добавят витамини лично аз давам на моето 3 пъти седмично витамини но не в храната а така.Има случаи на превитамизиране на кучетата трябва да се внимава с витамите.ПО добре е да се дават повече плодчета отколкото хапчета

#664 Потребителят е офлайн   tzvetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 07:23 PM

А някой може ли да ми каже дали моето пекинзче е чистокръвно или поне да има нещо общо с чистокръвните?

Прикачени файлове

• Прикачен файл  15.JPG (49.57K)
    Брой сваляния: 200

#665 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2006 - 09:05 PM

Цитат

А някой може ли да ми каже дали моето пекинзче е чистокръвно или поне да има нещо общо с чистокръвните?

Естествено че има общо! r) Загледай се в снимките на расовите пекинези и сама се убеди! Виж очичките,поставянето на ушите,гордата стойка,големината на лапичките,сплесканата отгоре главичка,това си е чисто пекинезки черти,просто според мен ( не твърдя че съм права) има смес с хинче,защото е с по-къс косъм,по-издадена муцунка и е по-високо 1super Ето и няколко снимки от форума на хинчета за да видиш колко много прилича на тях cheers
User's Signature

#666 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2006 - 09:12 PM

Прекрасно е нали w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  hin4e.jpg (24.98K)
    Брой сваляния: 211

User's Signature

#667 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2006 - 09:13 PM

И още едно на една прекрасна дама от форума w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  hin.jpg (138.23K)
    Брой сваляния: 204

User's Signature

#668 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 10:01 PM

tzvetka, и моя е такъв това му викам магазинерски пекинез :) за мен си е същия само че с къс косъм.Иначе тези вносните с родословия те вече са си акана пекинези.

#669 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2006 - 10:29 PM

Цитат

july да към храната трябва да се добавят витамини лично аз давам на моето 3 пъти седмично витамини но не в храната а така.Има случаи на превитамизиране на кучетата трябва да се внимава с витамите.ПО добре е да се дават повече плодчета отколкото хапчета

Абсолютно съм съгласна с теб! Аз лично им давам когато се сменява козината им за да израстне още по-хубава. Когато има проблем или пада повече- месец давам хапчета,после задължително почивка в зависимост колко са силни лекарствата и естествено с намесата на лекар! Иначе каквито плодове хапваме в къщи ги папат и те.
User's Signature

#670 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2006 - 10:47 PM

july, Биовитала и Виакотана на таблетки ли са или са прахчета ? Дано да са на таблетки, че да можем и ние да ги вземаме, след като се консултираме с вета де b) l)
Някой може ли да ми каже как да увелича апетита на кучо? не е болен, правиш му всякакви изследвания и всички са добри, просто няма апетит и мъчно се храни.....напрова на сила. Не мога да му обесня, че само от ласки не се живее l) l)
User's Signature

...Дай му сърцето си и то ще ти даде своето...
from Марли&me
http://www.greenbalk...u...8&cat_id=35

#671 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 November 2006 - 11:00 PM

Цитат

july, Биовитала и Виакотана на таблетки ли са или са прахчета ? Дано да са на таблетки, че да можем и ние да ги вземаме, след като се консултираме с вета де b) l)
Някой може ли да ми каже как да увелича апетита на кучо? не е болен, правиш му всякакви изследвания и всички са добри, просто няма апетит и мъчно се храни.....напрова на сила. Не мога да му обесня, че само от ласки не се живее l) l)

Да,всичко е на таблетки с изключение на СА-37,ама това с папането не ми харесва. Какво му даваш и по колко на ден? Пробва ли с друга храна? Консултира ли се с ветеринара?

Една лична молба към теб имам worthy Моля те пусни снимки на сладура,обожавам белички кучовци w) Мечтата ми е да имам чисто бял пекинез ама доста ще почакам май s)
User's Signature

#672 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 09:53 AM

sanita много кофти е да няма лябимецати апетит моето беше болно и нищо неискаше и се чувствах зле поради този факт преставям си на теб какво ти е.За това бих те посъветвала да му дадеш храна различна от тази на гранули.Като например бяло пилечко месо с болион от свареното месо надребен с малко хляб.Също може да му дадеш жълтъкът на яйце ще му хареса.Има едни житамини за засилване на апетита пробала ли си с тях?

#673 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 05:54 PM

Sladko{meche}, можеш ли да дадеш малко повече инфо за тези витамини. Никога не го оставям гладен, опитвам се винаги да е хапнал нещо, но понякога отказва и месо,необяснимо за мен.......такова куче сигурно няма никаде другаде s) иначе го храня предимно с месо - пилешко, свинско, телешко, зеленчуци, хляб не близва,извара, кучешки наградки,такива неща - горе-долу знам кой са позволените храни и се придържам към това.
Снимки само тези са за сега, но до една седмица ще си взема камера и специално за july ще има цяла фотосесия b) w)
July, в най-скоро време ще потърся тези хапченца при ветеринаря, нали там трябва да ги търся? Иначе ветеринарната ни лекарка знае за апетита на кучо. Той преди време повръщаше стомашен сок, и диагнозата му беше хроничен гастрит, тогава му направиха кръвна картина и му изследваха урината, лекувахме го, и сега не повръща често, но като не яде повръща пак. Има едни гранули специално създадени за такъв проблем, но той не ги харесва. Защо е такъв? Вече се видях в чудо ..... s) s) Колко ми се иска той да се храни нормално, както другите кучета.......

Прикачени файлове

User's Signature

from Марли&me

#674 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 05:56 PM

Пускам снимки на нашето бебе, с което се разделихме вече и на тати

Прикачени файлове

User's Signature

from Марли&me

#675 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 05:56 PM

w)

Прикачени файлове

User's Signature

from Марли&me

#676 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2006 - 05:57 PM

Надявам се да са ти харесали мойте кучовци

Прикачени файлове

User's Signature

from Марли&me

#677 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 November 2006 - 12:58 PM

Сладури са,но аз си харесвам таткото w) r) А сега за храната-когато не яде едно куче е нормално да повръща стомашен сок защото коремчето му продължава да мели,а като няма нищо вътре повръща (така каза моя доктор ,понеже и ние понякога сме така) Много е кофти да има гастрит милото, s) как ли го боли и не може да си каже! Трябва диета,а те са капризни не ядат всичко и се получава затворен кръг от който всички страдат. Сега ще искам съвети от приятели как да ти помогнем и пак ще пиша 1super
User's Signature

#678 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 28 November 2006 - 08:48 PM

Попитах и ми казаха че най-безобидно било да му се дава чайче за гастрит за бебета,продава се в аптеките и се дава със спринцовка в устата. Храната както и ти спомена е специалната за гастрит на Роял Канин. Дават се само гранули без никакво готвено и се оправял проблема. Стискам палци да се оправите бързо и да е здравичък кучо 1super
User's Signature

#679 Потребителят е офлайн   sanita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 09:53 PM

Благодаря ти, July. Но пак възниква един проблем - кучко не яде гранулки. Знам, че ти си имала същия проблем и си се справила с него, но твойте кучета са били здрави. Мисълта ми е, че при тоя гастрит може да се получи нещо много лошо, защото той няма да ги яде гранулите с апетит и желание и стомахчето пак ще е празно. Дали може да стане по-страшно? Иначе аз самата имам желание той да почне да се храни с гранулирана храна, но не знам в нашия случай периода на адаптация как ще се отрази. Ти на какво мнение си?
Днес съм обиколила целия град да търся Биовитал и Виакотин, но без успех. Никъде ги няма s) няма и да ги има най-вероятно. Като алтернатива взех Пентил (май така беше l) ). Отначало ги душихме, душихме пък после ги опитахме и май ни харесаха, но да не казвам голяма дума да не разваля магията. Казаха ми, че се дават 2 пъти дневно. Някой да има впечатления?
User's Signature

from Марли&me

#680 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2006 - 10:12 PM

sanita ако повръща кученцето ти може да ти напиша на ЛС някой неща къде помагат за тези работи базирайки се на билки.А не се притеснявай за повръщането защото пекинезите по принцип повръщат от най-малкото защото са мн чувствителни дори от едно косъмче повръщат.Аз давам на моето куче едни витамини които моя ветеринар ми препоръча не ги помна името ,но хапчетата са в една голяма бяла кутия попитай в някоя ветеринарна аптека.ИСкам да те попитам давала ли си му кучески пури на "Педигрии" и кучески бонбонки те засилват апетита.

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни