Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#81 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 April 2005 - 07:15 PM

Ще го имам в предвид, но ми прави впечетление че хората около мене с пеки много рядко са само само с едно- като мене s) повечето са с по две -три. Сещам се в един зоомагазин каква игра падаше между две малки пеки,чак да му се прииска на човек да се вклчи , ти сигурно също знаеш b) и от тогава си мисля, че трябва да й намерим другарче, но ще внимавам!обещавам!
Не знам дали и при другите породи е така или е от психиката, но при нас само някой да легне на леглото и тя е готова да се гушка и глези. Също се сещам,че когато някои от семейството боледува(за сега се е случвало два пъти от както е при нас) тя не се отлепя от него, сякаш усеща,че нещо не е наред.Много е загрижена... тогава .
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#82 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2005 - 07:22 PM

O,te sa tolkova umni,4e ....!!!Kogato razhojdam moiat kalpazanin tuk,obiknoveno go vodia v edin park i obiknoveno si obuvam maratonki...Toi sega kato e re6il,4e ot maratonkite zavisi koga 6te go "zavedat" v parka....neprekasnato mi gi podnasia-tu ednata,tu drugata!!! r)
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#83 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2005 - 07:45 PM

Цитат

Цитат

ОБАДИ МИ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА ....ЩЕ ТИ КАЖА КАК СЕДЯТ НЕЩАТА ...ЗАЩОТО И АЗ НАВРЕМЕТО ИМАХ ТВОЙТЕ РАСЪЖДЕНИЯ А ПОСЛЕ МИ СТЪЖНИХА ЖИВОТА ...СЕГА РЕГИСТРИРАХМЕ ВЕЧЕ КЛУБ НО МЪКИТЕ КОЙТО ПРЕТЪРПЯХМЕ МОЖЕХМЕ ДА СИ ГИ СПЕСТИМ....0888600751 МАРИЯ!!!

York-i,a na moia vapros 6te mi otgovori6 li....ako ve4e sam go registrirala niakade,moje li da go preregistriram,kogato se varna?

ДА МОЖЕШ ...КАТО СЕ ВЪРНЕШ АКО ИМА КЛУБ ЩЕ ГО РЕГИСТРИРАШ В КЛУБА ..АКО НЕ ЩЕ ГО РЕИСТРИРАШ С РК НОМЕР В БРФК!!! НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ ПЕДИГРИИ ЕКСПОРТ!!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#84 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2005 - 07:48 PM

НЯМА ПРОБЛЕМИ ЧЕ Е ОПЕРИРАНО ОТ ХЕРНИЯ !!!МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА БЕЗ ПРОБЛЕМ!!! b) b) b)
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#85 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2005 - 07:55 PM

Цитат

НЯМА ПРОБЛЕМИ ЧЕ Е ОПЕРИРАНО ОТ ХЕРНИЯ !!!МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРА БЕЗ ПРОБЛЕМ!!! b) b) b)

A moje li da ima bade6ti posledstviia?To e iasno,4e tova ne pre4i za registratsiiata. l)
User's Signature

#86 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2005 - 08:00 PM

Нашата е малко, но е хитруша. Има една играчка с която я занимавам и най-често тя я гони, а аз й я вземам. От скоро оба4е номера е аз да я гоня l) идва с играчката , слаг ми я в краката и аз като посегна да я взема тя си я грабва и хуква да бяга l) ако не тръгна след нея я пуска пак и така докато не стане играта!!! Голяма веселячка е! r)
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#87 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2005 - 09:48 PM

Искам да представя един много добър развъдник от Дания сайтът от който са снимките е http://www.kisci.dk/ кучетата им са много титоловани и заслужават голямо внимание. Първият шампион е Kisci Royal Velvet
Best in Show2:
Качена снимка
Мисля, че е представител на американската линия
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#88 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2005 - 09:51 PM

Kisci De Scarlet Gipsy-Blossom
BIM

Качена снимка
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#89 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2005 - 09:56 PM

Kisci Lucky Grandezzo & Kisci Never Say Never Again:
Качена снимка

Kisci Lucky Grandiosa
Качена снимка
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#90 Потребителят е офлайн   pekingese Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2005 - 10:03 PM

И отново the best-Kisci Never Say Never Again

Качена снимка

Kisci A Touch of Buddha
Качена снимка

Еееех пооплакнахме очите.... l) има и още няколко развадника пълни с мулти-шампиони, които силно ме впечетлиха с питомците си , но за тях по-натък...
User's Signature

DOG RULEZZZZZZ!!!

#91 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 03:08 AM

Kato gledam "frizurite" i na sobstvenitsite...za poreden pat stigam do izvoda,4e ku4etata prili4at na stopanina si b) ili be6e obratnoto??? l)
Da,opredeleno tezi peki-ta sa amerikanska liniia i sa neveroiatni...
Koi ot VAS moje da mi dade site na edin razvadnik v USA,imeto(taka mi go izdiktuvaha ot BG) e ne6to kato "Delfin"?!?Mnogo 4esto prisastvat snimki na tezi ku4eta v spetsializiranite spisaniia v BG,ako vidite ne6to za adresa ili site na tozi razvadnik-pi6ete tuk!Blagodaria!
User's Signature

#92 Потребителят е офлайн   albus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 04:17 PM

tsveti Не мога да открия развъдник с подобно име. Намерих една страница, където са изброени развъдници по щати. Защо не погледнеш за някой наблизо до теб. Адреса е тук

#93 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 04:54 PM

здравейте всички. чак сега виждам темата. по принцип съм повече по котешките форуми защото ги обожавам, но и кучетата много обичам.
само искам да напиша че това наистина са невероятни животни и всичко което сте изписли за тях е вярно-страшно ревниви, игриви и привързани към стопанина си. мога да кажа че се разбират и чудексно с котки-до сега съм имал две и винаги страшно са се погаждали. когато едноко куче се скара с котката, другото тича да я защитава l) никога не можеш да се радваш само на едното-винаги идва и другото. въобще страшна гледка са. а когато си играят мога да ги гледам с часове и да се заливам от смях.

и за Цвети-не се притеснявай за хернията.

#94 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:17 PM

Manus,moeto tuk e mom4e i ve4e e pretarpial tazi operatsiia....o6te vednaj---siguren li si,4e sled vreme 6te bade tatko?!
Ne e slu4aino,4e osven persiiki,haresva6 i peki...za men peki-to e "ku4e6kiia variant"na persiika!!!I poneje mnogo mi pomogna s namiraneto na "bade6tiia mi persian kitten"--zalagam golemi nadejdi,4e sigurno 6te moje6 da otkrie6 i vaprosniia razvadnik r) ---imenno JANA mi prepora4a nego i kaza,4e tam sa edni ot nai-krasivite peki-ta v sveta...
User's Signature

#95 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:22 PM

Цитат

а ето и малко снимки на Ръсти и Лара Лара е пясъчаната, а Ръсти е доста по космат и едър. на някои снимки се вижда и котката. съжалявам за неугледният им вид, но на тези снимки са на съответно 12 и 14 години, само няколко месеца преди Лара да почине. вече е доста болна. имам и снимки които са невероятни и на двамата-на младини, но не са сканирани и няма как да ви ги покажа. Ръсти обаче е невероятен представител на породата си-печелил е и изложба преди години (когато си имаше зъби l) ) чувствайте се свободни да вземете която и да е от снимките за галерията на сайта-единственото което искам в замяна е линк когато е готова b)  d)

Tezi puhita sa mnogo sladki....mnogo milo mi stana,dakato razglejdah tezi snimki....imam podobni v Bg,samo 4e na moeto leglo...prazno miasto niama! l) Taka mi lipsvat sladurite ot BG...
P.P.moeto tibetsko speniel4e e "edno kam edno" s tvoiata Lara...samo tsvetat mu e pove4e 4ervenikav. r)
User's Signature

#96 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:25 PM

Цитат

tsveti Не мога да открия развъдник с подобно име. Намерих една страница, където са изброени развъдници по щати. Защо не погледнеш за някой наблизо до теб. Адреса е тук

Blagodaria mnogo-6te razgledam vsi4ki,edim po edin...dokato otkriia nai-dobriia!!!
P.s.no tuk niama website ,a samo e-mail adresite...niama da e lesno da se napi6at tolkova pisma....
User's Signature

#97 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:26 PM

;) и аз съм забелязал че повечето хора харесващи персийки са влюбени и в пекинезите-вероятно както се казва "няма нищо случайно".
за момчето ти-не е проблем и за мъжко куче да стане татко. нето ще си напъва коремните мускули, нито ще износва кученца. неговата работа е лесна l)

#98 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:46 PM

Цитат

;) и аз съм забелязал че повечето хора харесващи персийки са влюбени и в пекинезите-вероятно както се казва "няма нищо случайно".
за момчето ти-написах това за Лара защото след като е успяла неоперирана да роди три пъти, не е проблем и за мъжко куче да стане татко. нето ще си напъва коремните мускули, нито ще износва кученца. неговата работа е лесна l)

To4no zaradi tazi "lesna"rabota predpo4etoh da si vzema tuk mom4e... r)
kogato persiikata mi rodi" sektsio" predi godini,takav stres izjiviah,4e ne posmiah da si pomislia,4e drugo ot jenskite mi jivotni 6te "podloja "na ne6to podobno....Ne znaia,sigurno dopusnah gre6ka,imenno za6toto gi obi4am prekaleno mnogo...no e fakt-moite PEKITA v BG sa "stari momi"...I ne znaia,ako edin den re6a vse pak te da imat pokolenie---ne e li tvarde kasno.
Nai-vazrastnata v momenta e na 5 godini.Kak mislite-kasno li e da bade maika?
User's Signature

#99 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 05:59 PM

аз лично бих кастрирал. ама аз от четене по котешките форуми сигурно съм с промит мозък и за това. не знам как е при кучетата но котките след петата година ги пускат изключително рядко да раждат. за първи път също мисля е късно-особенно като се има пред вид че се водят порода която по правило има трудни раждания. това е все още млада възраст и ако решиш може и да могат да родят без проблеми. но лично аз бих се възползвал от доброто им здраве сега не за да раждат а за кастрация-при напредване на възрастта рисковете при операцията се увеличават, а опитът ми показва че рано или късно се налага да се направи. така че по добре на младо и здраво животно отколкото на старо и болно.

има и един друг момент-че ако не са имали контакт с мъжко куче до към 2-3 годишни след това няма и да го допуснат. звучи странно но е точно така. d)

#100 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2005 - 06:06 PM

Emi--da,az si znam,4e ot men sigurno razvad4ik niama da stane....Ne moga da gi gledam kak se ma4at,pak i ne moga da si pomislia kak 6te se razdeliam s malkite s) E,ako vse pak se zanimavam s razvadna deinost,to 6te imam pove4e majki jivotni!
User's Signature

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни