Пекинез
Публикувано: 23 April 2005 - 09:55 PM

DOG RULEZZZZZZ!!!
Публикувано: 25 April 2005 - 02:11 PM
Публикувано: 26 April 2005 - 03:39 AM
Цитат
Ne moga v momenta da te zaradvam s drugo---no eto ti edin ot nai-izvestnite site tuk,porazgledai za uteha!!!
A kam spetsialistite,ako ne6to Vi haresva mnogo-pi6ete,tuk u4astvat s obiavi za "prodajba"i mnogo ot izvestnite i golemi razvadnitsi:
www.pets4you.com
p.s.tozi mesets ima mnogo malko obiavi,no minaliia-ima6e nad 100...

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 28 April 2005 - 11:04 PM

Публикувано: 03 May 2005 - 08:33 PM
И още нещо- четох за разликите между английската и американската линия в един сайт, но не мога да го намеря отново. Можете ли да разясните какви са те и как да разпознаваме едната от другата?
Публикувано: 04 May 2005 - 07:16 AM
Добре дошъл click разкажи малко по-вече за себе си. Имаш ли си пеки и т.н.?
Публикувано: 06 May 2005 - 06:20 PM
Neka da otvorim nova tema " Vsi4ki neobhodimi griji za pravilnoto otglejdane na MALKIIA IMPERATOR"!?!
Neka vsi4ki zadavat vaprosi i se vkliu4vat i sas svoi komentari ! w) w) w)

Публикувано: 06 May 2005 - 06:25 PM
Цитат
Molia te-publikuvai niakakva informatsiia ot poslednata izlojba...Az pone ni6to ne uspiah da pro4eta za pekitata,za tiahnoto predstaviane,za nagrajdavaneto i t.n.!!!
Za moment si pomislih,4e te otnovo sa prenebregnati....a opredeleno viarvam,4e ima goliam interes kam porodata i mnogo hora gi haresvat! w)

Публикувано: 10 May 2005 - 07:38 PM
Да започнем от самото начало- вземането на куче. Как може да се избере малко кученце от породата което в бъдеще да е с добри качества, т.е. как да се избире най-доброто, имайки в предвид голямото предлагане на кученца които не отговарят изобщо на породата?
Публикувано: 10 May 2005 - 08:49 PM
Цитат
Да започнем от самото начало- вземането на куче. Как може да се избере малко кученце от породата което в бъдеще да е с добри качества, т.е. как да се избире най-доброто, имайки в предвид голямото предлагане на кученца които не отговарят изобщо на породата?
1.da prou4i6 ot kade,t.e. koi sa razvadnitsite---v nikakav slu4ai ot magazin!!!
2.imaiki predvid,4e za sega v BG pone na men sa mi izvestni samo dva razvadnika---IZBORAT e mnogo malak!
3.s mnogo hora sam se konsultirala po tozi vapros...edinno mnenie niama,no vapreki vsi4ko-nai-prepora4itelnata vazrast e 6-7 mesetsa,t.e. mnogo e trudno da predpoloji6 kak 6te se razvie ku4eto,ako e mnogo malko!Moite ku4eta sam gi kupuvala vsi4kite sled 5 mese4na vazrast...samo tova tuk-na 2 mesetsa...i sigurno 6te ima za kakvo da sajaliavam v bade6te!!!Napravih poredno pribarzvane i kupih manik ,v 4iito ka4estva teparva 6te se vglejdam...
Zadai mi po-konkretni vaprosi i 6te otgovoria po-podrobno! r)

Публикувано: 10 May 2005 - 10:06 PM
Цитат
Za moment si pomislih,4e te otnovo sa prenebregnati....a opredeleno viarvam,4e ima goliam interes kam porodata i mnogo hora gi haresvat!
Мога да кажа само за изложбата в Пазарджик. Освен Дана и Лео имаше и един руски пекинез в шампионски клас, който взе и CACIB-а. Лео се задоволи с R-CACIB. За съжаление по-нататък не знам как се е представил "руснака", но не е станал BOG както разбирам.
Публикувано: 10 May 2005 - 11:12 PM
Цитат
Цитат
Za moment si pomislih,4e te otnovo sa prenebregnati....a opredeleno viarvam,4e ima goliam interes kam porodata i mnogo hora gi haresvat!
Мога да кажа само за изложбата в Пазарджик. Освен Дана и Лео имаше и един руски пекинез в шампионски клас, който взе и CACIB-а. Лео се задоволи с R-CACIB. За съжаление по-нататък не знам как се е представил "руснака", но не е станал BOG както разбирам.
Privet,Albus...radvam se,4e otnovo si tuk!Vaprosat mi ne be6e kam teb,a kam dog.bg...no se radvam,4e vse pak niakoi mi otgovori!
A ti moje6 li da pokaje6 malko snimki ?Pozdravi za Leo!

Публикувано: 11 May 2005 - 01:13 AM
Bi mogal da izprati6 i na dog.bg za galeriiata(po-gore toi e poso4il e-mail adresa si)...taka ne samo az,a i drugi 6te im se radvat vav Foruma! w)

Публикувано: 11 May 2005 - 01:49 AM
Цитат
Eto go i e-maila .Nai-dobre gi izprati tam,za udovolstvie na vsi4ki!!!