Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1401 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 November 2007 - 07:49 PM

Не съм виновна аз,че има такива идиоти в БГ,нито,че майка ми неиска бездомно :huh:
Днес видях едно сладурче,скачаше насам на там и беше много сладко,имаше големи уши и много дълги крачета ;D цял час играх с кученцето,но не мога да го взема вкъщи,семейството ми отхвърля уличните...храним кучетата пред блока,но майка ми неиска да е вкъщи...
Не ми се обяснява повече,защото за 3ти път го казах!Аз не съм виновна заради желанията на семейството ми,що зависеше от мен,щях да приютя всяко бездомно кученце и котенце!!!
Това,че някой хора не ме разбират и мислят за коравосърдечна си е техен проблем!
Повече ми пука за животните от колкото за хората!!!Едно животно обича ли,обича вечно!
Един човек когато обича някого...му омръзва и един ден заобичва друг...така че е по-добре да имаш куче от колкото приятели които само те използват,каквито са полувината от моите :(

#1402 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 November 2007 - 08:26 PM

Пратих ти лично съобщение с молба и телефони,отвори и ми кажи дали си го прочела .такива неща се пишат на лични ,за да не товарим форума,че не е в темата
User's Signature

Качена снимка

#1403 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 08:41 PM

Прочетох го,говорих с майка ми и тя каза,че ще си помисли...знам какъв ще е отговора,но се надявам да е положителен... :(

#1404 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 09:05 PM

Цитат

Прочетох го,говорих с майка ми и тя каза,че ще си помисли...знам какъв ще е отговора,но се надявам да е положителен... :(
Охххх извинявай ма и ти незнаеш какво искаш :huh: пратих ти лично за пекинезчето,не стига че няма да давате никакви пари пък и ако може някой да ви го стовари пред вратата .... а ясно личи,че явно майка ти незнае че искаш толкова куче и по-важно че търсиш упорито и евентуално вече си намерила(....Вземи се изясни с себеси и с желанията си първо,тогава търси каквото искаш пишеш за сто породи едновременно и че едва ли скоро ще си купиш :rolleyes: сега ти се отдава възможност да имаш кученце и пак дрънкаш глупости,вместо да звъннеш на човека лично и да се уговорите....Съжалявам ако съм била груба
User's Signature

Качена снимка

#1405 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 09:10 PM

Не мислиш ли че първо трябва да говоря с майка ми относно това,какво тя мисли,дали ще го хареса...АЗ ГО ХАРЕСАХ,но не аз ще давам парите за храната :( а тя икса малко куче...на мен ми е все едно,само да е породисто...И мисля,че е по-добре да си КУПЯ куче,да събирам 2 години И ДА СИ КУПЯ.
ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА ВСИЧКИ ДА МЕ ПЛЮЯТ И СЪДЯТ :samoubiec:

#1406 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 November 2007 - 09:33 PM

Ама за какво да питаш майка си,дадох ти тел,помолих те да звъннеш,при това е градски разговор Та ти си голяам човек помолих те да звъннеш в приюта да кажеш квартала,че да приберет болонката После ще я пратят в Германия и няма да умре на улицата Усилие за 1 минута,какво толкова Ти за това не проявяваш усилие как ще извеждаш животно в дъжд и сняг години наред Поне ми кажи на мен адреса,аз ще се обадя оттук.
User's Signature

Качена снимка

#1407 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 09:42 PM

Сега помогни така ето тел на приюта в Русе 841 281 Казваш къде живееш и че от сайта на без дом са те посъветвали да се обадиш Кажи им къде е болончицата да я приберат Иначе ще я убият от общината Ако е женска няма да може да роди едри кученца от големите мъжки Пък и малките ще умрат вън,нищо хубаво не ги чака,глад и смърт

#1408 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 10:09 PM

Цитат

Не мислиш ли че първо трябва да говоря с майка ми относно това,какво тя мисли,дали ще го хареса...АЗ ГО ХАРЕСАХ,но не аз ще давам парите за храната :( а тя икса малко куче...на мен ми е все едно,само да е породисто...И мисля,че е по-добре да си КУПЯ куче,да събирам 2 години И ДА СИ КУПЯ.
ЗАЩОТО МИ ОМРЪЗНА ВСИЧКИ ДА МЕ ПЛЮЯТ И СЪДЯТ :samoubiec:
Доколкото разбрах аз майка ти е СЪГЛАСНА да си вземете кученце,но няма възможност да отдели пари за закупуването му .... в обявата която е пуснал dikari има и снимка на малкото пекинезче,личи си че кучето е породисто,хората не искат никакви пари а в замяна искат от новите стопани търпение,грижи,внимание и любов към животинчето-ти както разбрах си готова да му ги дадеш и СТО ПЪТИ написа че вашите са съгласни,кученцето не е улично просто има нужда от нов дом.Не виждам какъв ти е проблема да отидете да го видите и да поговорите с човека които го подарява и да си го вземете по живо по здрово :huh: сориии ма не ти разбирам лапешките истории...какво искаш не мога да разбера????Ще се радвам да ми отговориш
User's Signature

Качена снимка

#1409 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 11:25 PM

интересно ми е пекинезите не се ли явяват на изложби като другите породи или те се гледат само като домашни любимци  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1410 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 01:38 AM

Освен ако не си купиш пекинез от развъдник със всички документи и доказателства,че е чистокръвен-ходят...ноо повечето българи развъждат пекита с булонки ии за мен е много голяма гавра с чистокръвната порода...ако се развъждаха само чистокръвни пекинези щяха да имат представители по изложбите.

Поне така мисля аз,ако някой знае повече и има повече ОПИТ нека пише ;)

#1411 Потребителят е офлайн   kiki.kiki Икона

• Група: Validating

Публикувано: 10 November 2007 - 03:21 PM

за какво пеки става вапрос може ли да ми пратите негова снимка и в кои гр се намира кучето.Мисля 4е вих могла да го гледам.Аз имах 11-12 год. рекинезче което за жалост почина преди 1 год. :'( :(

#1412 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 04:48 PM

как е времето при вас :blink: при нас в сливен е много гадно едно духа,вали,опита се да завали сняг ама се разтопи.за малко разходих малкия за да си свърши работата.тои много мрази да духа вятър и не се зарадва много на времето и  нямаше търпение да се приберем :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1413 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 10 November 2007 - 04:55 PM

Цитат

за какво пеки става вапрос може ли да ми пратите негова снимка и в кои гр се намира кучето.Мисля 4е вих могла да го гледам.Аз имах 11-12 год. рекинезче което за жалост почина преди 1 год. :'( :(
Друго куче имаш ли?
Темата за пекито е в раздела Без дом.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1414 Потребителят е офлайн   albus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 10:44 AM

Цитат

Освен ако не си купиш пекинез от развъдник със всички документи и доказателства,че е чистокръвен-ходят...ноо повечето българи развъждат пекита с булонки ии за мен е много голяма гавра с чистокръвната порода...ако се развъждаха само чистокръвни пекинези щяха да имат представители по изложбите.

Поне така мисля аз,ако някой знае повече и има повече ОПИТ нека пише ;)

Ето един многократен участник в изложби:
Качена снимка

#1415 Потребителят е офлайн   albus Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 10:54 AM

Silver Napoleon Silver Key Of Buddah /ChBG, Balkan Chanpion-Junior/:
Качена снимка

#1416 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 11:03 AM

много е хубав,страхотен е :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1417 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2007 - 12:38 PM

Уникален е :wub: вижте му сладката муцунка и цвета на козинката :yahoo: аааааааааааа много е сладък :wub: :wub: :yahoo: :wub:

#1418 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 07:29 PM

къде се губите хора?кажете как са малките пекита нещо интересно при вас има ли?  :blink: ние добре понасяме времето  но ако има вятър се сърдим  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1419 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 10:05 PM

Аз продължавам в търсенето на бебе за 100лв. може да случа на човек,който ще ми помогне,явно няма да е скоро.
Разбрах,че в Софийка е валяло сняг...е при мен в Русе само студен вятър иии ужасно горещи тролеи...
Сега съм с мусколна треска и едвам ходя...моя Гочко(папагалчо) ми се кефи и се надува,защото му е студено...вадя го до парното да спинка,много е послушен...само се надявам до коледа да се заяжда с кученце...защото е голяма напаст и всички за него са "КУЧКИ" ;D ;D ;D

#1420 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 10:35 PM

при нас в сливен е доста студено и за жалост не е валял сняг ама се надявам скоро да завали та и ние да видим сняг :blink:малкия сега спи до мен уморен че днес 1 час се разхожда :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема