Пекинез
Публикувано: 02 December 2007 - 12:07 PM
Във Русе има 6-7 ЗОО магазина и има 2 специализирани.
Единия е специално за морски животни-в него има риби от А до Я!!Всякакви красиви сладурчовци!Преди 2 години от там си взех "Скаларии" и "Неонки" но скалариите изядоха неонките ми и после светеха цял месец,но те са по принцип много капризни риби иии ги дадох на един приятел,който се занимава с риби от малък и той сега гледа светещи скаларии ;D
Другия специализиран е за гризачи и птици.Има сякакви птици,папагали,канарчета и мн мн шаренки и сладки птички има и чинчили,хамстери,мишки,морски свинчета и зайци :blink:
Другите магазини са смесени.Има кученца,котенца понякога има и зайци,птици :blink: Аз често минавам през магазините да им видя цените да помилвам кученцата :blink:
Абе общо взето,за да се радваш на животинче,трябва да имаш доста парички ;D
Ние за жалост неможем да разполагаме с много парички,от както майка ми се разболя :- и трябва да събирам самичка...нооо може в най-скоро време...една жена ми обеща пекинез,но ще видим колко ще стане!
Поздрави,предръдки и целувки на всички от мен и студен Русе ;)
Единия е специално за морски животни-в него има риби от А до Я!!Всякакви красиви сладурчовци!Преди 2 години от там си взех "Скаларии" и "Неонки" но скалариите изядоха неонките ми и после светеха цял месец,но те са по принцип много капризни риби иии ги дадох на един приятел,който се занимава с риби от малък и той сега гледа светещи скаларии ;D
Другия специализиран е за гризачи и птици.Има сякакви птици,папагали,канарчета и мн мн шаренки и сладки птички има и чинчили,хамстери,мишки,морски свинчета и зайци :blink:
Другите магазини са смесени.Има кученца,котенца понякога има и зайци,птици :blink: Аз често минавам през магазините да им видя цените да помилвам кученцата :blink:
Абе общо взето,за да се радваш на животинче,трябва да имаш доста парички ;D
Ние за жалост неможем да разполагаме с много парички,от както майка ми се разболя :- и трябва да събирам самичка...нооо може в най-скоро време...една жена ми обеща пекинез,но ще видим колко ще стане!
Поздрави,предръдки и целувки на всички от мен и студен Русе ;)
Публикувано: 02 December 2007 - 12:07 PM
Аз съм от Варна и тука има страшно много зоо магазини, в които има хубави работи. Легълцето го взех от ветеринарна аптека в квартала ми за 20 лева. Ако някой от вас има път към Варна може да си намери много полезни неща от всякакъв вид(за кучовците).
Публикувано: 02 December 2007 - 12:11 PM
Аз всяко лято съм там,така че ще се радвам да намина през вас и да се запознаем ;)
Малко съм нагла нали ;D
Малко съм нагла нали ;D
Публикувано: 02 December 2007 - 12:12 PM
ОООООООООО СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР :wub: :wub: :wub:
Немога още да си намеря...обещават ми,но после се отмятат :'(
Много ще се радвам :wub:
Немога още да си намеря...обещават ми,но после се отмятат :'(
Много ще се радвам :wub:
Публикувано: 02 December 2007 - 12:19 PM
Аз няма да се отметна, обаче работата не е сигорна, защото този човек не съм сигорен дали ще го заплоди сега и дали вобще с моя мъжкар. Той говори с майками че искал сега декември месец да ги заплодим, но не гарантирам че ще стане. Ако стане ти обещавам да ти го дам.
Публикувано: 02 December 2007 - 12:24 PM
Ооооооооооооо благодаря много много много :wub: :wub:
Публикувано: 02 December 2007 - 12:38 PM
Ей тука има доста писано за развъждане, заплождане.
Мислех си, че хората, които пишат в този форум четат и искат да се образоват, не само "ах, че сладко", "у, че миличко", но за съжаление - не.
Поредната съседска седенка, на която се планират кученца... :huh:
Мислех си, че хората, които пишат в този форум четат и искат да се образоват, не само "ах, че сладко", "у, че миличко", но за съжаление - не.
Поредната съседска седенка, на която се планират кученца... :huh:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 December 2007 - 07:13 PM
Голямо сладурче е :wub:
Ех и ние не сме украсявали :( нямам време първо,а и много за учене :( само до украси ми е в момента ;D
Но събота и неделя ще си създадем коледно настроенийце :yahoo:
:yahoo: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ 2008 ГОДИНААААААААААА :yahoo:
Ех и ние не сме украсявали :( нямам време първо,а и много за учене :( само до украси ми е в момента ;D
Но събота и неделя ще си създадем коледно настроенийце :yahoo:
:yahoo: НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЙДЕ 2008 ГОДИНААААААААААА :yahoo:
Публикувано: 04 December 2007 - 09:03 PM
:'( :'( ОХ ще ми се и аз да прекарам тази Коледа с кученце :'( :'(