Пекинез
Публикувано: 05 December 2007 - 09:25 AM
Айде като сме на вълна море нека ви покажа малко снимки на моя пес на морето.Тогава се срещнахме за първи път и със големия и страшен Шарки. :wub:Не беше много очарована от него ама накрая му свикна.Жалко че не се бях сетила да си запозная по-рано.Но 100% ще повторим :blink:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 05 December 2007 - 04:28 PM
сигурно супер сте си прекарали ;D
мн сте сладинки,но и Шарки е голям сладур :wub: ;D :yahoo:
мн сте сладинки,но и Шарки е голям сладур :wub: ;D :yahoo:
Публикувано: 06 December 2007 - 11:32 AM
как е при вас времето ?при нас е много зле,вали и духа вятър но аз съм свикнала все пак сливен е известен с това. ;D снощи баща ми като разхождал делхи тъй като вяръра беше към 100 км той литнал дигнал го вятъра и баща ми го хванал. :wub: много смешно ;D
Публикувано: 06 December 2007 - 05:18 PM
В Русе от 3 дена вали гаден ситен дъжд,от който целия център е във локви :angry:
Само още 19 дена до коледаааааааааааааааааааааааа :yahoo: :wub: :P :yahoo: :yahoo:
Само още 19 дена до коледаааааааааааааааааааааааа :yahoo: :wub: :P :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 06 December 2007 - 11:44 PM
Цитат
И при нас в Бургас е много гадно времето,духа силен вятър и вали дъжд
Значи правилно съм си помислила,че сте от Бургас като видях снимките.В един град се подвизаваме ;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 07 December 2007 - 07:11 AM
Еееех,само аз ли съм единствената от Русе :(
Както и да е ;D нямаме право на тъжни лица,щотоооо има само вече 18 дена до коледа :yahoo:
Макар че аз винаги съм се кефела повече на Нова Година ;D
Уууууууууууу много искам кученце за коледа :'( като казах на чичо ми да ми купи,той ми каза:
-Искай от мен нещо по-реално!
По-реално от куче,незнам какво да поискам :huh:
Може би 300лв в брой,за да си купя ли ;D
Само да кажа,чичо ми никак не е беден,след като може да излиза по държавите да развежда приятелката си и да и обзавежда гардероба...но да купи куче на племенницата си,която не я е виждал от 3 години НЕИСКА :'( :'(
Както и да е ;D нямаме право на тъжни лица,щотоооо има само вече 18 дена до коледа :yahoo:
Макар че аз винаги съм се кефела повече на Нова Година ;D
Уууууууууууу много искам кученце за коледа :'( като казах на чичо ми да ми купи,той ми каза:
-Искай от мен нещо по-реално!
По-реално от куче,незнам какво да поискам :huh:
Може би 300лв в брой,за да си купя ли ;D
Само да кажа,чичо ми никак не е беден,след като може да излиза по държавите да развежда приятелката си и да и обзавежда гардероба...но да купи куче на племенницата си,която не я е виждал от 3 години НЕИСКА :'( :'(