Пекинез
Публикувано: 07 December 2007 - 10:41 PM
Публикувано: 08 December 2007 - 09:02 AM
Да ти е живичък и здравичък ииии още мнооооого много да те радва :yahoo:
Публикувано: 08 December 2007 - 04:32 PM
Публикувано: 08 December 2007 - 06:46 PM
:yahoo:ще е хъскииииииии :yahoo:
Публикувано: 08 December 2007 - 09:07 PM
Много много се надявам да мога да отида,защото все още не е сигурно,че ще мога,щото колата е на ремонт и ще трябва с автобуса и мога да взема да разкарам баба ми малко :yahoo:
Публикувано: 08 December 2007 - 10:19 PM
Жената,която щеше да ми даде обещаното от вече 3 месеца кутре,си е сменила номера и не влиза вече във скайп...изцяло ме е игнорирала!
Незнам дали наистина иска да си даде кученцето,но можеше да ми го каже по по-приятния начин...а не да ми създава надежди и после да ме прецаква!
Мисля да си взема бебе хъски,не пекинез,защото човека с хъскито е СИГУРЕН,не е измамник като тази жена!
Надявам се другата седмица да ми се отвори възможност да мина през Благоевград и да си взема палето :( много много силно се надявам :'(
Публикувано: 08 December 2007 - 10:24 PM
Цитат
Родителите ти взимат ли отношение в търсенето ти, или са оставили едно дете да си намери ... някакво куче.
Внимавай какво кученце ще си вземеш.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 December 2007 - 11:29 PM
аз от много отдавна търся кученце...ориентирам се към някоя порода...свързвам се с човек,който УЖ е сигурен,който вече ми е обещал и след ден,два се оказва,че кучето или е продадено или човека ме е игнорирал(в смисъл не ми пише вече,не си вдига телефона или ми затваря...)
За мен не е важен произхода...не е важно дали има родословие...нито пък какъв цвят е и дали е прието от някакви стандарти...ТОВА НЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН ;) за мен е важно само да прилича на породата...има пекинезчета,които не са със толкова сплескани муцунки...но аз ги харесвам,защото поне приличат на пекинезчета!
Аз не съм тръгнала да събирам очите на хората по улицата със чистокръвно супер яко куче...аз мога пак да ги събера със добре поддържано кученце!!
Освен това знам как да отгледам един космат приятел,без значение породата му...важното е да знаеш как да се справиш във всяка една ситуация,а аз знам ;)
Ако незнаех какво искам,какво търся и какво мога...нямаше да се наемам ;)
А сега да ти отговоря на въпросите:
-Сигурен значи,човек,който ми е обещал и няма да ме предаде,дори да му предложат 2х по-висока цена...за 3х незнам ;D
-Не познавам майката и бащата на кученцата,но ги видях на снимка,очарователни са...може да не са от развъдник със много добро родословие...просто са хъскита...без СПЕЦИАЛНИ родители ;)
-Кученцето е родено на 4.11.2007,което прави 34 дена :)
-Да,има ваксини и паспорт!
-Според мен е здраво...всъщност незнам какво имаш под предвид "здраво"?Може би родословно...но и родословните кучета се разболяват и умират!Всичко е въпрос на добро отглеждане,а хората гледат шишковците доста добре ;)
И обещавам ти,че ще внимавам какво кученце си взимам...то дори не е сигурно дали ще си взема сред толкова измамници в България...вече незнам дали има сигурни неща дори :-
Публикувано: 08 December 2007 - 11:35 PM
Успех ти желая и да се похвалиш.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 10 December 2007 - 07:55 PM

Публикувано: 11 December 2007 - 07:13 AM
Публикувано: 13 December 2007 - 10:41 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)