Пекинез
Публикувано: 14 December 2007 - 04:29 PM
Нещата с хъскито не са сигурни,но жената с пекинезчето ми саобщи,че в понеделник малкото ми момче ще е във вкъщи :yahoo:
Отново малко съм притеснена...майка ми пощуря от кеф като видя момчето,което трябва да е у дома в понеделник,по камерата :yahoo: много го хареса :yahoo: А АЗ СЕ ВЛЮБИХ В НЕГО :yahoo:
На 4 месеца е,но това не ми пречи :yahoo: много се радвам...надявам си се да не се окаже ПАК лъжа,на която се хващам,но мисля че този път нещата са сериозни :yahoo:
- - - - - - - -
А относно разгонването...защо трябва да слагаме памперс на кученцето през нощта...а и ако се слага памперс,бебешки ли трябва да е :huh: много ме е яд че,незнам за тази малка подробност!
Моето ще е мъжко ;D което значи,че памперс няма да има,но аз пак да попитам!
- - - - - - - -
А и да си се похваля...В РУСЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ НАТРУПА СНЕЖЕЕЕЕЕЕЕЕЦ...нищо,че е страшна поледица ;D ПАК Е МНОГО ГОТИНО :yahoo: :yahoo:
Стискайте ми палци в понеделник да се радвам на космат приятеееееел :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 14 December 2007 - 09:39 PM
Публикувано: 14 December 2007 - 11:40 PM
И от там тръгна всичко,писахме си и така я издокарахме,че тя търси някой,който просто ще гледа кученцето добре,че не я интересуват парите и щяла да ми го подари!
В последствие умира едното кученце и остава мъжкото,стопанина на мъжкото куче не си беше избрал куче и нещата се проточиха 2 месеца някъде,но мисля,че сега ако го взема просто чакането ще си е струвало!
Искам да попитам..."браса" има страхотни кучета и най-вече ми хареса вида им...искам да попитам за козинката,как мога да я направя толкова бухнала и пухкава :yahoo: защото моето няма да е ЧИСТОКРЪВНО и няма да е със дълга козина,но предполагам,че със правилните медикаменти мога да постигна същия ефект и на дългокосмест дакел ;D
Поздрави от студен Русе и от мен-Йоанка ;)
Публикувано: 14 December 2007 - 11:52 PM
Японски хин няма да мога да си взема,човека със хъскитата е продал палетата,а аз чаках чичо ми да се върне от Испания за да ми даде парите и немислех да пришпорвам човека да запази кученцата!
Щях да си взимам НО НЕ СИ ВЗЕХ!
Имам обещан пекинез и ще го чакам в понеделник,а ти ако имаш нещо против МЕН ми го кажи направо,ще ми е интересно да чуя!!!
Публикувано: 15 December 2007 - 12:01 AM
Публикувано: 15 December 2007 - 12:10 AM
Да...ако можете да ми преведете израза Ви " :huh: "
Много ми е интересен превода...блъскате се по главата,че няма да си взимам хъски,за дето човека си е продал кучетата и не ми е запазил едно пале, ;) ;) ;) а може би отново имате свободно време и нямате какво да правите,че да се заяждате ;) ;) ;)
Познавам породите много добре и мисля,че си имам личното право на ИЗБОР и този избор го правя аз,а не хората,на които не им изнася или не ме понасят ;)
И ако можеш да ми кажеш...Нямам ли право на избор??
Ти ли ще ми избереш кучето,ти ли ще ми го купиш...или може би ти ще го гледаш,но нали ще го пишем на мое име...понеже АЗ ще имам отговорности върху него,моля те,по-скоро ВИ моля да престанете да се заяждате да се биете по главата за щяло и нещяло и да ме оставите САМА да избера породата куче,с което искам да прекарам идните двайсетина години!!!
И не мисля,че можете ВИЕ да решите и да кажете в коя тема да пиша,за какво да пиша,какви въпроси да задавам и от какво се интересувам или по-скоро от какво ТРЯБВА!!!
Пак казвам,че аз ще гледам кучето,не Вие,И МОГА ДА ПИТАМ ЗА ВЪПРОСИТЕ,КОИТО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!!!
Моля,престанете!
Детинско е да се обиждаме и мисля,че не е наложително във ситуации като тази,просто като мнението Ви е отрицателно,не е нужно(ИЗЛИШНО Е!)
И айде моля ви се да си намерите някакво занимание,че ми омръзна да се занимавам ТОЧНО със вас 2те!
Или по-скоро ВИЕ да се занимавате с мен ;) нито Ви обиждам,нито Вас нито кучетата Ви!
Критиките можете да си ги спестите!!!
Довиждане,беше ми приятно!
Публикувано: 15 December 2007 - 12:27 AM
Цитат
Разбирам голямото ти желание, но "другата седмица отивам да си взема хъскито..." - хората се включват, браво, айде, най-после. После - хоп, скок в другата тема - чакам си пекито. И така до безкрай.
Едва ли някой може да вземе вече някоя твоя дума на сериозно. Това е проблема.
Пиши за породите, питай, интерсувай се, но престани да измисляш разни нещица, щото -
Цитат
Имай търпение, твоето кученце ще се появи и тогава наистина всички тук ще му се зарадват. Но не подлъгвай постоянно хората, защото така приятели не се печелят.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 December 2007 - 12:31 AM
Споделяш в форума,ние коментираме ..Аз също ти честитих "бъдещото хъски",пожелах ви дълги години съвместен живот!
Когато имаш,точно приготвена сума пари,отделена специално за куче -тогава можеш да имаш някакви претенции,относно порода куче!
Другото е просто,мечта ..която искренно ти пожелавам да се сбъдне!
Когато човек желае нещо истински,то става обикновено,но за него се полагат усилия и труд,не чакаш да ти падне от небето!
Ти сменяш породите като носни кърпи,днес тая утре друга ...с тази непостоянност и 1000лв да предложиш на някой,никой няма да ти продаде кучето си! От къде да бъде сигурен човек,че като си вземеш примерно пекинез след година няма да ти хрумне,да си имаш дог :huh: и какво правим тогава???!!
Това е,че ТИ САМАТА незнаеш какво искаш и за какво се бориш,на принципа си -каквото изпадне това!
Защо дрънкаш глупости,че хората ти били виновни :huh: хем искаш куче,хем да бъде ако може и без пари,хем да ти го доставят до вратата.Е не става тая!
Искаш ли точно за 5мин да ти намеря,кученце от която порода ми кажеш,да говоря със стопаните още утре да пратиш парите и да си вземеш кученцето?Само не ми излизай пак с разни оправдания-казваш да и го правиме!

Публикувано: 15 December 2007 - 10:18 AM
Във този момент ми пише жената(от която чакам този пекинез 2 месеца,че и кусур може би),че ще ми прати палето в понеделник!А ден преди това човека със хъскито ми пише,че е продал палетата вече!
Не си измислям истории,а пиша това,което ми се случва,просто ВИЕ си мислите,че лъжа,а аз съвсем НЕ...надявах се тази събота да имам хъски,но човека ги е продал,сега се надявам в понеделник да имам пекинез,ТОЧНО КАКТО се надявах преди 2 месеца!Извинявайте,че се надявам,ако това ви дразни!
и **БИЖУ** благодаря за предложението,но все още се надявам!
Публикувано: 15 December 2007 - 10:51 AM
Публикувано: 15 December 2007 - 12:19 PM
Аз супер много се надявам в понеделник малчо да пристигне :yahoo:
Ще бъде много много гледан и обичан :yahoo:
За мен няма значение породата и не деля кучетата на ГОТИНИ и на НЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ,мене ме кефят всичките!!
Публикувано: 15 December 2007 - 12:29 PM
Ще ти кажа една истина обаче без да ми се обиждаш,в днешно време хората просто са такива,ако нямаш приготвени парички и не капарираш едно кученце,никой няма да ти го запази :( ...всеки гледа как да изкара няккой лев,дори и по този страннен начин чрез кучета ...
Недей да спираш да търсиш,да мичтаеш и да се надяваш да откриеш точно твоето кученце,но моя съвет е спри се на една точно определена порода недей да избираш,според средствата и т.н може би не ме разбра ..
ти си на принципа"ауу с хъскито работата се прецака,бързо трябва да открия нова обява..." намираш кученца пекинез да се продават и хоп,заразваш първата ти "мечта" хъски ..Ако нещата с пекито се провалят,какво става ...оп утре отиваш в темата за кокер или японски хин ...и така винаги когато се появи нещо по тънко на пазара..
Когато искаш едно нещо толкова силно,трябва да се бориш за него ...защото от небето няма да ти падне!Спри се на една порода и недей да бързаш като пале пред майка си,след като се е отказал човека с хъскито,другата седмица пак някой ще има кученца хъски и на теб пак ти се отваря шанс да притежаваш едно такова куче..изчакай,кучето само ще те намери!