Пекинез
Публикувано: 11 January 2008 - 03:02 PM
:blink:Здрасти и от нас,тук в офиса нямам снимки,но довечера като се прибера ще кача някои,верно седмицата беше дълга и изморителна,но малко остава до края.А и навън е ужасно студено,поне на мен ми е много студено,че нямам търпение вече да се позатопли.Днес мамчето ми е обещала да започне дрешката,та като се приберем довечера,ще видим до къде е стигнала,че навън ни е студено,аз си мислех,че няма да е такъв проблем,обаче маймунката е свикнала на топличко и даже на терасата не й се ходи.Като види каишката застава да й я сложа,но навън съвсем малко ходи,колкото да си свърши работите,и бегом към къщи,даже вече 2-ра седмица не сме ходили на плажа :o
Публикувано: 11 January 2008 - 08:39 PM
tan345, за първи път ще си позволя да кажа това, но... много ти е хубаво пекинезчето! не чета много много темата (защото да ме прощавате ама е 90% спам и чат) и не знам момче ли е или момиче, но ако си имате бебета и те приличат на твоето веднага се записвам :blink:
Публикувано: 11 January 2008 - 08:54 PM
Делхи наистина е много голям красавец :wub:
Публикувано: 15 January 2008 - 08:47 PM
здравеите на всички къде се губите всички :blink: на мен тая седмица ми е натоварена ама намерих малко време да пиша.разкажете нещо ново да посъживим форумчето или да обсъдим нещо.рожденния ден моя делхи наближава и се чудя какъв подарък да му взема и си мислех за торта за кученца или кучешки шоколад ама не знам кое по-добре :yahoo:
Публикувано: 15 January 2008 - 09:50 PM
Край нас няма нищо ново.Общо взето деня ни минава в спане,разходки и ядене.Ноо спането преобладава.Ще ви покажа няколко снимки от преди 1-2 дена.Малко са гадни снимките заради яркото червено на дрешката ама сорка.Дано ви харесат все пак;)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 20 January 2008 - 02:30 PM
Здравейте всички!
Отдавна не съм писала тук,защото едва ми остава време да седна пред компютъра,пък още какво да прегледам всичките странички,които сте изписали докато ме е нямало :huh:
Много ме е яд,защото съм изпуснала доста материал ;D
Моята Бебз расте и хубавее,вече има официален сайт,чакам само да ми го одобрят и ще ви дам линк :yahoo:
Искам само да кажа,че съм зашеметена от невероятно сладките снимчици на tan345,yani4ka и casademonta!!Страшни снимчоци правите искам и мен да ме научите :'(
Особено харесвам снимчицата в подписа на yani4ka и tan345
Ето някой новички от снимките на Беба :wub:
Сори,че не са за темата,но искам да се "изфукам" с бързо-растящата ми сладурана ;D
Още веднъж сори на модератора и плийз не ги трий :'(

Отдавна не съм писала тук,защото едва ми остава време да седна пред компютъра,пък още какво да прегледам всичките странички,които сте изписали докато ме е нямало :huh:
Много ме е яд,защото съм изпуснала доста материал ;D
Моята Бебз расте и хубавее,вече има официален сайт,чакам само да ми го одобрят и ще ви дам линк :yahoo:
Искам само да кажа,че съм зашеметена от невероятно сладките снимчици на tan345,yani4ka и casademonta!!Страшни снимчоци правите искам и мен да ме научите :'(
Особено харесвам снимчицата в подписа на yani4ka и tan345
Ето някой новички от снимките на Беба :wub:
Сори,че не са за темата,но искам да се "изфукам" с бързо-растящата ми сладурана ;D
Още веднъж сори на модератора и плийз не ги трий :'(