Пекинез
Публикувано: 20 January 2008 - 05:03 PM
Здравейте отновооо :wub: спешно ми трябва информацийка!
Били ли сте на море със вашето сладурче(куче) и ако да къде?
С майка ми решихме от сега да разпитаме,защото няма да имаме много време юли месец да търсим!
Говоря за голяма къща(като хижа),хотел или квартира в която са ви пускали със вашия любимец?!?!
Ако знаете нещо моля ви да ми пишете,на лична или тук :'( важно е!
Благодаря ви предварително на всички и получавате една голяма мокра целувка от Беба :wub:
Били ли сте на море със вашето сладурче(куче) и ако да къде?
С майка ми решихме от сега да разпитаме,защото няма да имаме много време юли месец да търсим!
Говоря за голяма къща(като хижа),хотел или квартира в която са ви пускали със вашия любимец?!?!
Ако знаете нещо моля ви да ми пишете,на лична или тук :'( важно е!
Благодаря ви предварително на всички и получавате една голяма мокра целувка от Беба :wub:
Публикувано: 20 January 2008 - 05:34 PM
ми ние като ходихме на море с маика ми,баща ми трябваше да остане да работи и делхи беше с него.и аз много търсих място където да пускат и с кучета ама повечето от хотелите и квартирите не даваха.много време има до морето а как искам да идва по бързо ;)
Публикувано: 20 January 2008 - 06:04 PM
Цитат
lory_10 вие къде бяхте на море?нямаш ли клипчета във вбокс щото гледах едно много сладко едно пеки плуваше ;D да знаеш някоъ хотел или квартира дето пускат с кучета
ами за хотел не знам ние бяхме на бунгало в Ахтопол, а ето няколко клипчета:http://www.vbox7.com/play:200a8386
и
http://www.vbox7.com/play:c0cd0c0a
:)
Публикувано: 20 January 2008 - 06:18 PM
аз тея клипчета съм ги гледала без да знам че са твои.много са сладки всичките клипчета.тя на плажа седи ли мирна щото аз ако заведа делхи на плажа тои ще копае,рови,играе и няма да седи на едно място катго гледам е доста мирна освен на клипчето де ;D
Публикувано: 21 January 2008 - 08:19 AM
Цитат
аз тея клипчета съм ги гледала без да знам че са твои.много са сладки всичките клипчета.тя на плажа седи ли мирна щото аз ако заведа делхи на плажа тои ще копае,рови,играе и няма да седи на едно място катго гледам е доста мирна освен на клипчето де ;D
Хич не беше от мирните, като минеше някой особено око беше малко дете така го шашкаше - дебне, дебне и когото най-малко очаква някой почва така да го лае и да го стряска ;D, че ..... ужас само мама успяваше да я умири, :sedni!: а иначе бяхме атракцията на плажа в Синеморец - тоя в Ахтопол е гола вода - само камъни както на пясъка така и в морето. :Бляк!:
Публикувано: 21 January 2008 - 06:38 PM
Кажи за Синеморец тогава...къде ви пуснаха със Лорката :( аз питам братовчеди,приятели...но никой незнае за такова място,където ще ме пуснат с Беба :'(
Моля те lory_10 :'(
Публикувано: 21 January 2008 - 08:22 PM
[/quote]
L Dnhfmf
В Ахтопол бяхме на бонгао,а на плаж ходихме в Синеморец!
L Dnhfmf
Цитат
Кажи за Синеморец тогава...къде ви пуснаха със Лорката :( аз питам братовчеди,приятели...но никой незнае за такова място,където ще ме пуснат с Беба :'(
В Ахтопол бяхме на бонгао,а на плаж ходихме в Синеморец!