Пекинез
Публикувано: 14 February 2008 - 07:48 PM
Здравейте на всички и честити празници - Св. Валентин или Трифон зарезан.Най-накрая мога да попиша малко. Бяхме много зле - за малко да се стигне до операция, на косъм беше, но мисля, че вече отървахме кожата. Ходихме всеки ден до вета да му слагат системи, инжекции :mazohist: правихме ренгенови снимки, но стига за това не искам повече да мисля какво беше - минало заминало ...........
А какво да разказвам просто е целодневен купон, само дето Лори сега още не го пази, а той все още съвсем не се е възтановил за темпото с което тя иска да си играе :podigravka: с него. Лъки е много ценен - борбен и не се дава ако Лори се опита да го тормази :drugarche:
А какво да разказвам просто е целодневен купон, само дето Лори сега още не го пази, а той все още съвсем не се е възтановил за темпото с което тя иска да си играе :podigravka: с него. Лъки е много ценен - борбен и не се дава ако Лори се опита да го тормази :drugarche:
Публикувано: 16 February 2008 - 09:02 AM
Много се радвам че Лъки е добре!
Сигурно е невероятно да имаш 2 кучета в един апартамент и 2те от една и съща порода :yahoo: :yahoo:
Аз още обмислям варианта да си взема американски кокер и се надявам в най-скоро време да го направя :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Сигурно е невероятно да имаш 2 кучета в един апартамент и 2те от една и съща порода :yahoo: :yahoo:
Аз още обмислям варианта да си взема американски кокер и се надявам в най-скоро време да го направя :yahoo: :yahoo: :yahoo: