Пекинез
Публикувано: 09 April 2008 - 09:34 PM
оле днес Мишелка се побърка! нещо я подгониха неистови желания да копае ;D ;D ;D Ядем си ние, аз и давам парче мръвка, а тя го слага зад мен, на леглото, и се опитва да го закопае ;D ;D ;D После докато лежеше до крака ми изведнъж се обърна и започна да се опитва да разрови и него ;D ;D ;D А за да направим форума по - интересен/полезен може да кажете някакви по - характерни особености за пекинезите... незнам... чудя се какво друго да измислим...

Публикувано: 10 April 2008 - 12:40 PM
ауу...Пекинезите са ''страшна'' партия ;D
Нямат равни...

Айде стига сме се карали...дай една целувка... :wub:

Лина-Я да се разкараш... ;D

Иии...всички са щастливи най-накрая ;D
Нямат равни...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 10 April 2008 - 12:43 PM
Нямат равни...

Нямат равни...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 10 April 2008 - 12:47 PM
Нямат равни...

Нямат равни...

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 10 April 2008 - 06:07 PM
Ние ползваме уж най-хубавата кайшка против паразити, но за съжаление тази година дава грешки :angry: миналата година пак бяхме със същата, вършеше работа безотказно, но тази година ... не сме много доволни. Иначе тези препарати, които се слагат по продължение на гръбнака не са безопасни за черния дроб. И от един от тях бяхме доволни първоначално, но в последствие - пак имахме гадини. Извода е, че 100% защита няма. За съжаление. :huh:
Публикувано: 10 April 2008 - 06:17 PM
Здравейте и от нас с Чери. Вчера доктора ни сложи годишната ваксина и Фронтлайн за втори път. За сега съм доволна, като се има в предвид че покрай нас минават кози, а те са пълни с бълхи. За кърлежи още не сме намирали, макар че два пъти сме я водили на пикник.
Публикувано: 10 April 2008 - 07:09 PM
аз не съм му взимала каишка против паразите ние му слагаме тва дето се маже и засега сме много доволни ама и аз гледам да не го водя много в треви където може да има или са минавали животни,като кози и други.но найстина сигурна защита няма,ние миналата година знам че на 2-3 пъти му намирах кърлеж ама не се беше забил още.
Публикувано: 10 April 2008 - 07:30 PM
ние сме добре днеска видяхме супер малък пинчер бебе а той беше толкова злобничък но Делхи като по-голям батко остана спокоен ;) качете някой нови снимки на пекитата аз може утре да кача .и какво мислите за родословните пекита като това винаги съм се чудила как не умират от горещина тези кученца през лятото,но са толкова красиви :blink:
Публикувано: 10 April 2008 - 08:18 PM
и аз не съм виждала родословен пекинез но съм забелязала че Делхи малко прилича на тях но не е толкова пухкав,аз сега ще му оставя ушите и гривата да порастне още че да стане по-бухнал и красив.ето една снимчица след баня :yahoo: на мен и пекихинчетата са ми сладки :wub: