Пекинез
Публикувано: 12 April 2008 - 06:32 PM
като го взехме съм му купувала всякакъв вид храна винаги най-хубавите но не ги яде,дори и към бизквитите е придирчив,не яде тези на педигри.и аз много искам да го науча да яде купена храна но той не я харесва опитвала съм да го науча но не става дори и още опитвам,но той си яде само готвено.не ми е за парите на мен даже ще ми излезе по-евтино да го храня с хубава купена храна,отколкото с пилешки бутчета от магазина,но не мога да го накарам просто да я яде.
Публикувано: 12 April 2008 - 07:13 PM
Еееееееее Уникални снимки ти се вече професионолен фотограф а и модела е учарователен както винаги :->) :wub: :->) :P :yahoo:
Публикувано: 12 April 2008 - 08:31 PM
Цитат
Скоро може би ще се създаде с местополужение-град Созопол :yahoo:(любаша никова)
П.с:с какво храниш кучето?
(за калцийя)
П.с:с какво храниш кучето?
(за калцийя)
Здравей, Jordan staffffff
Относно клуба, това е чудесно и на 20 км от нас. Ние сме от едно Созополско село което по средата между Созопол и Бургас.
А кучето го храня с Хилс и Роял Канин. За калция доктора ми даде едни таблетки Calci Delice, като ми каза че таблетката е 10 кг, за това я деля наполовина и след това на 5-малко сложна работа, деля я половината едно към гьотере на 5 защото иначе нестава. Давам едно хапче за 10 дни и след това 10 дни почиваме. Мисълта ми беше има ли възраст в която трябва да спра да го давам.
Публикувано: 12 April 2008 - 08:46 PM
Ами СУПЕР :blink:На близо сте значи,кое е селото(равадиново,ясна...?) :blink:
Много добре,че се храните с КАЧЕСТВЕНА ХРАНА!
:blink:
Ами при тази порода калция се дава няколко пъти(по този начин...)Пример:3-4 серий с почивки и това е... :blink:НО...по добре му давай хапчето на ЦЯЛА половина...в смисъл 5 дни даваш по половина,7 дни почиваш! :blink:Отколкото да го трошиш на 10000 парченца...не е никак ефективно... ;DНАЙСТИНА! :blink:
Много добре,че се храните с КАЧЕСТВЕНА ХРАНА!
:blink:
Ами при тази порода калция се дава няколко пъти(по този начин...)Пример:3-4 серий с почивки и това е... :blink:НО...по добре му давай хапчето на ЦЯЛА половина...в смисъл 5 дни даваш по половина,7 дни почиваш! :blink:Отколкото да го трошиш на 10000 парченца...не е никак ефективно... ;DНАЙСТИНА! :blink:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 12 April 2008 - 09:04 PM
Оооооо днес направихме най - дългата си разходка от както сме заедно! Беше... :yahoo: :yahoo: :yahoo: Лаехме ожесточено по всичко, което беше на 4 крака! ;D ;D ;D Само една кавказка овчарка ни хареса и посмя да ни подуши, ноооо Мишел не може да бъде просто подушена, тя задължително трябва да си покаже магарията... разлая се и уплаши ОГРОМНИЯТ кавказец! B) :rolleyes: Мечо (така се казваше кучето) направи и нов опит да си поиграе с нея, ама тя му налетя пак! ;D ;D ;D Аз се почуствах неудобно пред собственика и я завлякох напред... После лая по чау-чау, левретка, хъски, ирландски сетер... После мернах в далечината 2 питбула, хвана ме шубето да не ги издразни нещо, взех си я на ръце и и стисках устата докато не се разминем, та да не лае. Иначе с хората се държа чудесно! Беше мнооооого готино!!! Сега някой ако ми каже и как може да я отуча да лае по кучетата ще се почуствам страхотно! ;D ;D ;D

Публикувано: 13 April 2008 - 05:53 PM
Цитат
ние по всичко движещто се без хората
аха... и Мишел така! днес обаче територия ли пазеше, незнам какво, обаче лаеше една гостенка и се наложи да затворя Мишел в моята стая, че ужасно ожесточено се опитваше да докопа дамата... не бързам да се радвам, но май започва да реагира на "шшшт!" и корекция. Одеве като лежахме гушнати жената влезе в стаята и при всеки опит за ръмжене следваше "шшшт!" и корекция. На обедната разходка лаеше някои хора, дето по принцип си ги мрази, обаче пак при "шшшт!" и корекция реагира и спря. После я вързах пред магазина, казах "шшшт!" и я оставих. Тя седна и само оглеждаше хората без гък да издаде. Като излезнах я похвалих и нацелувах. Та мисълта ми беше, че може и вие да пробвате с корекция, особено ако са ви по - млади кучетата...

Публикувано: 13 April 2008 - 06:53 PM
Моя пекинез ве4е се чудя пекинез ли е.Дали защото е още бебе(5 месечен),но въобще не лае,по скоро се страхува от другите кучета,подвива опашка и бърза да се прибере особено като види по-голямо куче.В градинката в която се разхождаме общува само с три кучета, с тях си играе и не го е страх,обаче дойде ли някое по-голямо куче,да се запознаят или да му предложи да си играят,той моя веднага се е свил в мен.Незнам дали това е някакъв проблем,но ми се иска да се отпусне и да си играе и с други кучета(освем с тези трите,които са също дребни породи),а не постоянно да търси сигурност при мен.Недай си Боже някое куче да се разлае,край, нашата разходка е свършила,той ме дърпа и бърза да се прибере вкъщи.Не сме го били по никакъв начин,не приемаме боя като метод на възпитание и просто не мога да си обясня на какво се дължи този страх спрямо по-големите кучета. :blink: