Пекинез
Публикувано: 16 April 2008 - 03:20 PM
люси имаше пъпна херния.по рождение,.и до сега не и пречеше.но вчера следобяд и се наду и изглежда я болеше ,защото беше адски неспокойна и едва ходеше. :'(доктора каза че трябва да се оперира да не стане пертонит. :(това е което знаем.дано се оправи
Публикувано: 16 April 2008 - 07:35 PM
Б*хти извратените хора... В къв свят живеем? Всеки ден повече се отчайвам от тоя ш... свят!!
А иначе по темата, радвам се че кучо е наред и дано бързо да се оправя! И ние днес щяхме да ходим на доктор, че Мишел имаше запек, но точно когато тръгвахме и отивахме към колата тя се изака на средата на пътеката ;D ;D ;D
А иначе по темата, радвам се че кучо е наред и дано бързо да се оправя! И ние днес щяхме да ходим на доктор, че Мишел имаше запек, но точно когато тръгвахме и отивахме към колата тя се изака на средата на пътеката ;D ;D ;D

Публикувано: 17 April 2008 - 09:41 PM
Забравих да кажа, че вчера видях истински пекинез!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Казваше се Сузи и беше най - гальовното и топчесто нещо, което някога съм виждала. Наведох се да я погаля, а тя веднага стъпи с предни лапички на колената ми и започна да се гали... даже легна по гръбче да я чеша... страхотна беше!

Публикувано: 19 April 2008 - 02:01 PM
Цитат
здравейте от мен и Рики искам да ви попитам дали наистини пекинеза може да завъди молци ако не се реши защото чета харектеристики за пекинези и пише че като не решат навъждат молци а до сега не съм срещала такъф случай
Може ли линк от къде четеш това ... безумие???

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 April 2008 - 02:23 PM
Публикувано: 19 April 2008 - 02:26 PM
Ужас! Наистина го пише, някой е решил да поднесе информацията много новаторски, ама се е изложил много.
Цвлия текст е :rolleyes:
Още едно много ценно изречение:
Цвлия текст е :rolleyes:
Цитат
Пекинезът е покрит от много гъста, копринена и права козина, напомняща на женска одежда и покривка за мебели.
Цитат
Интересното е, че ако в една къща има няколко породи кучета, то пекинезът ще бъде техният водач, но за съжаление, често едноок.
Още едно много ценно изречение:
Цитат
Пекинезът често проявява собственическите си наклонности и това може да доведе до възникването на много затруднено положение. Ако ние, хората, притежаваме способността да се подхождаме правилно към различните ситуации, то и при кучетата всичко би стояло по иначе. Отчитайки, че пекинезът може да се прояви като едноличен собственик, за разлика от кучетата от другите породи, то не следва да поощряваме агресивността му.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 April 2008 - 10:44 AM
Незнам дали зависи от породата де, ама в една друга тема някой искаше да запложда 7-годишен дакел и казаха, че е много рисковано. И аз исках да имам малки Мишелчовци, ама ми се струва, че е дъртичка, а и няма откъде да си намерим друг пекихин ;D ;D ;D