Пекинез
Публикувано: 14 October 2008 - 06:01 PM
Публикувано: 14 October 2008 - 06:12 PM
Ch.BG.MK.MNE.Ch.Balkan ch. Patrick Dlja Severnaja Zhemchuzhina:
в клас ИНТЕРМЕДИЯ / в интермедия мъжки-само 5 кучета,като две не дойдоха.../ :

Дисквалификация... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 October 2008 - 06:21 PM
Цитат
:OK: :OK: :OK: :palec:
Много правилно мислене.
ПП:старо куче+наследствени болести+без документи за произход= Още едни Безпородни кученца...!

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 19 October 2008 - 09:05 PM
От доста време не бях влизала във форума, но вече съм тук. И аз имам пекинезче, както бях писала преди две години. Официално се казва Бени, но му викаме Шоши и ще направи три годинки след две седмици. Той отговаря и на двете си имена, нали са ни умна порода ;D Много е болен Шоши, или поне беше, сега се възстановява бавно, но сигурно. Това е благодарение на екипът лекари, които ни помогнаха и все още се грижат за нас. Както си го пазя и е бил винаги обезпаразитен и ваксиниран, така се оказа, че е болен от ерлихиоза. Болест предавана от кърлежите. Стискайте ни палци всичко да мине добре! Както казах, сега е малко по-добре, поне става да се поразходи малко, няма от вчера температура. Цяла седмица подържаше 40-41 градуса. Имаше треска, сънлив, много измъчен вид. Но още първият ден когато усетих, че нещо не е наред, го заведох на лекар и вчера му поставиха диагнозата, след поредица от кръвни тестове, ренгенови снимки, видеозон, 3-d кръвен тест. Вече няколко дена е на доксициклин инжекции, както и два пъти на ден му бият и трансметил/протектор за черният дроб/ Милият, само като излезем от нас и знае, че отиваме на лекар и почва да трепери и скимти. Така сме по два пъти на ден. Лекарят каза, че лечението ще е дълго. От няколо дена не съм на себе си, но днес се поуспокоих, като видях Шоши, че е по-ведър, че дори се поизрепче на една котка, една немска овчарка и почти захапа един мъж :blink: Инжекциите са доста болезнени и малко трудно ходи, но поне се опитва. Съжалявам за дългият ми пост, но знам, че тук ще ме разберете! Обичам си кученцето много и ме боли сърцето като го гледам болен. Но той е боец и ще се оправи. Благодарна съм на целият лекарски екип, който направи всичко възможно за да постави диагноза и правилно лечение, както и за чудесното отношение към мен и Шоши!!! Дай Боже, повече такива лекари, както ветеринарни, така и хуманни!
Пожелавам ви много усмивки и незабравими моменти с вашите пакостници! :wub:
Публикувано: 21 October 2008 - 07:15 AM
Вчера му поставиха система, но след като се върнахме у нас, той повърна 6 пъти за 20 мин. Веднаха го върнах в клиниката и температурата му беше се покачила отново на 40,6 и те решиха да го задържат за набюдение. Снощи ходих да му занеса малко пилешко месце, но не е ял и ми беше сърдит. Към 23.00 ч. се обадих да видя как е, и още беше с висока температура. Преди малко звънях и казаха, че в момента няма. Но той е така от седмица, ту вдига, ту спада. Това ме притеснява много. След малко ще отида да си го видя. Да, дано ми се оправи скоро и да си върне типичното пекинезко... да лае, да разнася чорапи, да гони големи кучета. Да ме ядосва, това искам. Само да е добре!!!
Публикувано: 25 October 2008 - 08:28 AM
Дано всичко мине и дано никой не преживее това! Хайде, време е за игри сега! :yahoo:
Публикувано: 25 October 2008 - 09:33 AM
Публикувано: 25 October 2008 - 11:24 AM
Публикувано: 25 October 2008 - 09:14 PM

Публикувано: 04 November 2008 - 10:38 PM
Какво му има на Делхи?

Публикувано: 06 November 2008 - 08:52 AM
Публикувано: 06 November 2008 - 11:52 AM