Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#2921 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 November 2008 - 06:57 PM

Какви хубави неща чета тука... Моята баба от ден на ден става все по - вяла и отпусната.  :( Разбирам, че възрастта и напредва и неможе да е постоянно в движение, ама откакто захладня времето съвсем се е разпуснала. Мисля да я заведа на ветеринар за един по - щателен преглед, за да се уверя, че всичко е наред. Днес за пръв път си игра с бебето навън. Гониха се, душиха се, беше много весело!
User's Signature

Качена снимка

#2922 Потребителят е офлайн   ev4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 02:22 PM

Здраейте, прочетох доста страници от вашата темичка, но явно сте го коментирали доста по-напред. Въпроса ми е, кои са развъдниците за пекинези в България, и тук в темата има ли родословни кученца. Не ме разбирайте погрешно, не мразя неродословните кучета просто искам да видя на какво ниво са пекинезите в БГ. :blink:

#2923 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2008 - 08:24 PM

По - назад в темата е коментирано това. Имаше и пуснат линк на някакъв български развъдник, чиято страница не е обновяване от около година и дори не знам дали функционира изобщо. До колкото знам в България има няколко (два или три) родословни пекинеза, внесени от някакъв престижен руски развъдник, за други не знам. А колкото до темата, не съм сигурна дали изобщо някога се е разписвал собственик на родословен пекинез.
User's Signature

Качена снимка

#2924 Потребителят е офлайн   mimiipen Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 11:09 AM

Търся да си купя пекинезче от Варна,  моето почина преди 1 месец и немога да го прежаля и искам да си взема друго.
Ще  съм благодарна на всички .

#2925 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2008 - 03:20 PM

Форумът не поощрява търговията с нечистопородни кучета и в случай, че ти търсиш точно такова куче ще трябва сам/а да се разровиш в интернет и на свой риск да купиш такова куче. Това е сайтът на българският развъдник за пекинези. Можеш да пробваш да се свръжеш със собствениците и да видиш дали имат кученца. Успех!
User's Signature

Качена снимка

#2926 Потребителят е офлайн   lilia95 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 November 2008 - 08:44 PM

abe hora kajete mi kak moito ku4e da prestane da sere v nas sled kato go izkaram i da ne e tolkova nahalen kato qde nqkoi ot emeistvoto

#2927 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 November 2008 - 10:26 PM

Чети тук за това как да го отучиш да "сере" у вас. А за просенето на храна можеш да намериш съвети в същият раздел. Ако знае команда "НЕ" или "На място" ще ти е много лесно, ако ли не ще трябва да го затваряш в друга стая.
User's Signature

Качена снимка

#2928 Потребителят е офлайн   lilia95 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 05:46 PM

mi gore dolu gi znae ama kato qde i sled kat se naqde o6te iska a ako go zatvorq v druga staq po4va da skimti i lae i kato mu otvorq ve4e vytre e nasral vsi4ko  :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :sos: :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

#2929 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 12:33 AM

Сега, първо: се въздържай от емотиконите малко... Второ: ако кучето ти е лакомо (както повечето бебета са) никога няма да спре да иска още. Трето: ти за колко време го оставяш сам, че след това намираш "насрано"? На моето бебе му отнема час и половина - два след ядене за да му дойде време за нуждите... Технологията е следната: първо яде водачът, т.е. ти. След това му даваш да яде, правиш малка почивка, караш го да си легне или си полежавате заедно, а след това излизате навън и си играете докато му дойде зора (ама това само ако вече има необходимите ваксини за да излиза). В момента, в който си свърши голямата нужда даваш наградка, хвалиш/галиш/целуваш/и трите заедно и го прибираш веднага.
User's Signature

Качена снимка

#2930 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 15 November 2008 - 10:10 PM

Цитат

Здраейте, прочетох доста страници от вашата темичка, но явно сте го коментирали доста по-напред. Въпроса ми е, кои са развъдниците за пекинези в България, и тук в темата има ли родословни кученца. Не ме разбирайте погрешно, не мразя неродословните кучета просто искам да видя на какво ниво са пекинезите в БГ. :blink:

Здравей,аз съм с 2 родословни пекинеза (мъжки и женски) от развъдника в Пловдив но за съжаление ще ти съобщя ,че той вече не функционира :'(  Има още един Анимо се казва ,но освен кучетата които знам там,нямам данни за нови. В момента единственото ново попълнение идва от руски развъдник и е в Созопол,има страхотно родословие и когато мойта женска се разгони смятам да ги заплодя. Това е тъжната картинка с породистите пекинези у нас,ако нещо те интересува повече питай
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#2931 Потребителят е офлайн   SIMITO_95 Икона

Публикувано: 16 November 2008 - 02:20 PM

днес си взех пекинезче.може ли да ми дадете няколко савета за отглеждането му  :namigam:

#2932 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 06:11 PM

july, разкажи ни за любимците си.

СимитоІ95, питай каквото те интересува. Ще се мъчим да помагаме.
User's Signature

Качена снимка

#2933 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 17 November 2008 - 12:06 PM

[quote author=lonesome link=topic=1310.msg525747#msg525747 date=1226851873]
july, разкажи ни за любимците си.

Ами женската ми е на 6г. а мъжкото й е дете и е на 4г. Много капризна порода и трудно се гледат,ако искаш да са на изложбено ниво. Това да накараш пекинез да изпълнява команди и да слуша-просто забрави,прави си каквото иска и си има собствено мнение,а ако нещо не хареса човек,горкият отнася лудо лаене или похапване за глезена! Ресането е задължително всеки ден за да имат бляскава козина и да не стават фъндъци и борбата е голяма за да мируват. Капризите за храната също са големи и се мръщим на почти всичко! Отказват ми реномираните гранули и затова им готвя като добавям в храната СА37. Проблемите с очичките и дишането пък си ги имаме от малки и сме постоянно присъствие в Байвет,добре че там са кадърни лекари и веднага реагират. Така мога да си разказвам с дни,но истината е че си сбъднах мечтата да имам породисти пекита и съм страшно горда с тях,просто ги обожавам тея малки капризчета  :wub: Като излезем на разходка няма човек дето да не им се възхити или да ги погали и е жалко че са толкова малко в Бг. Имам приятелка която е решила да създаде клуб на пекинеза и да се заеме сериозно с породата,но дали ще стане е божа работа. Когато си купуваше последният пекинез от Русия й излезе скромните 2000лв. ,направо се втрещих от цената,но толкова си искат хората ,но ако ги развъдим тук мисля че няма да е толкова скъпо и повече хора ще могат да си позволят този малък сладур
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#2934 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2008 - 10:55 PM

Идеята за клуб на породата ми се струва много добра. Породата има нужда от силен тласък. Защото кучетата, оприличавани с пекинези все повече и повече се отдалечават от стандарта и повечето хора дори нямат представа как всъщност трябва да изглежда един пекинез.
User's Signature

Качена снимка

#2935 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2008 - 11:43 PM

:->)Здравейте на всички любители на пекинеза ето малко снимки и от мен казвам се Стефан Димов гр Хасково съм и това са част мойте любимци

#2936 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2008 - 11:45 PM

:->)

#2937 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2008 - 11:48 PM

:->)