Прозявки
Публикувано: 03 January 2009 - 04:51 PM
Не можем да се мерим с прозявката, която е качил/а luki ;D, но да покажем и нашата :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 January 2009 - 05:11 PM
Цитат
Не можем да се мерим с прозявката, която е качил/а luki ;D, но да покажем и нашата :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 January 2009 - 06:00 PM
Мдааа, наистина изглежда сякаш "пее"

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 January 2009 - 10:07 PM

Публикувано: 03 January 2009 - 11:31 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 January 2009 - 09:54 AM
Позволявам ли лек оффтопик- този Кевин в Мелник живее покъртителен живот. Някой има ли повече инфо за него?! Не мога да приема такова куче да живее по улиците, да се храни от кофите и от минувачите... пък ако ще и да си го хранят и "собствениците" от време на време. Денонощно скитори. Може в Мелник да не са толкова широки улиците, но има мутри-идиоти, които карат като бесни... Защо това куче живее така?!