Филми с животни
Публикувано: 30 January 2013 - 04:14 PM
Какво ще кажете за Марли и аз? На него съм плакала.... Колкото и пъти да го гледам, винаги се разплаквам накрая. http://zamunda.net/d...id=283141&hit=1 ако някой не знае за какво се разказва, това е нещо като комедия, но в края става много тъжен. Препоръчвам го на всички!

Живот!
Публикувано: 03 February 2013 - 05:38 PM
Страхотен филм,много ми хареса.Препоръчвам

Публикувано: 04 February 2013 - 01:05 PM
http://youtu.be/rr_U3qgNc2o
Не знам къде да сложа този клип... но ме просълзи... колко мъка има на този свят..
Не знам къде да сложа този клип... но ме просълзи... колко мъка има на този свят..

Публикувано: 04 May 2014 - 10:20 AM
Здравейте! Много полезна тема. Въпреки че 70 % от филмите съм ги гледала, още днес мисля да изгледам всички останали.
Преди време ако не се лъжа по телевизия Евроком даваха доста често едно филмче, но съм била дете и не помня много. Казваше се "Делото срещу най-дория ми приятел" . Кучето беше голдън ако не се лъжа. Това е което помня от филма, но никъде не го намирам. Моля ако някой знае откъде мога да го изтегля да каже, или поне да каже малко повече информация за филма.
Много искам да гледам също така сребърния жребец , било то анимацията или филма. Ако може да ми кажете къде да го намеря ще съм много благодарна
Преди време ако не се лъжа по телевизия Евроком даваха доста често едно филмче, но съм била дете и не помня много. Казваше се "Делото срещу най-дория ми приятел" . Кучето беше голдън ако не се лъжа. Това е което помня от филма, но никъде не го намирам. Моля ако някой знае откъде мога да го изтегля да каже, или поне да каже малко повече информация за филма.
Много искам да гледам също така сребърния жребец , било то анимацията или филма. Ако може да ми кажете къде да го намеря ще съм много благодарна

Публикувано: 15 September 2014 - 04:54 PM
Белият лъв и на мен ми е един от най-любимите филми с животни :)
Публикувано: 02 October 2014 - 02:06 PM
Това наистина е един страхотен филм!
Публикувано: 24 October 2015 - 05:25 PM
denidimitrova, в 23 September 2015 - 12:09 PM, написа:
Hachi: A Dog's Tale е един от филмите, които най-силно ми е въздействал. За истинската преданост на кучето към стопанина. Ако не се лъжа беше и по истински случай.
Да,но не искам да го гледам защото всеки който го е гледал казва,че е много тъжен ..