Добре ли е котката да спи в леглото
Публикувано: 26 August 2008 - 07:32 PM
Гълтането на косми, буденето с дупе в носа, опашка в устата, лапа на окото или, мустаци по шията или сумтяща муцунка в ухото са повече от задължителни!
;D
Публикувано: 26 August 2008 - 07:46 PM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 27 August 2008 - 08:27 AM
Цитат
Това ми хареса ;D
Абе лятото когато е топло предпочита да спи на терасата на по-хладно, ама зимата-под завивката и мърка :wub:

Публикувано: 27 August 2008 - 03:47 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 27 August 2008 - 04:59 PM
Публикувано: 30 August 2008 - 01:25 AM
Не можахме да я научим да прави и да носи кафе в леглото. ;)
А на въпроса: Добре ли е...
мисля, че наистина не е добре от хигиенична гладна точка. Ако са обезпаразитени, ваксинирани и държани затворени някак си иди-дойди...ама при условие, че излиза през терасата и се прибира когато си пожелае и после се нахлузва в леглото :-
Публикувано: 31 August 2008 - 09:58 AM
Цитат
мисля, че наистина не е добре от хигиенична гладна точка. Ако са обезпаразитени, ваксинирани и държани затворени някак си иди-дойди...ама при условие, че излиза през терасата и се прибира когато си пожелае и после се нахлузва в леглото :-
Ще ме прощаваш,но ако това е представата ти за отглеждане на котка-разбирам защо говориш по този начин... :huh: особено АКО НЕ СТЕ си ВАКСИНИРАЛИ и КАСТРИРАЛИ котето!!!Мога да ти кажа,че хората,които си гледат котетата както трябва нямат проблеми "от хигиенична гледна точка".Надявам се поне да живеете на 1-вия етаж,че както има навика да се мята от терасата това коте... :-
Публикувано: 03 September 2008 - 03:15 PM

Публикувано: 08 September 2008 - 01:25 PM
Цитат
Цитат
Ще ме прощаваш,но ако това е представата ти за отглеждане на котка-разбирам защо говориш по този начин... :huh: особено АКО НЕ СТЕ си ВАКСИНИРАЛИ и КАСТРИРАЛИ котето!!!Мога да ти кажа,че хората,които си гледат котетата както трябва нямат проблеми "от хигиенична гледна точка".Надявам се поне да живеете на 1-вия етаж,че както има навика да се мята от терасата това коте... :-
Ами всеки си има различен начин на гледане на коте, някои излизат навън било то през тераса или врата и това според мен беше съвсем правилно казано, че ако на някого котката му излиза навън и после влиза не е добре да спи в леглото. А и не беше споменато, че става въпрос за тераса на апартамент в блок.... Не знам защо винаги трябва да има така настроени хора да се карат... Не може ли с по-мили думи... :rolleyes: :rolleyes:

"Life is all memory, except for the one present moment that goes by you so quickly you hardly catch it going." Tennessee Williams
Публикувано: 08 September 2008 - 01:54 PM
Публикувано: 08 September 2008 - 02:28 PM
Цитат
Нямам за цел да се карам на когото и да било,но ме подразни,че не си гледат котето както трябва,а коментира дали е добре да спи в леглото. :- Ами ти и детето си ако не къпеш и го пускаш да се рови в боклуците,пак няма да е добре да спи в леглото"от хигиенична гледна точка".Не си ли съгласна?А пък и се дразня от безотговорни към домашните си любимци хора.Защото ако не е кастрирано котето и го пускат навън,кой знае колко котета е направило(ако е мъжко),които сега са на улицата и се борят със смъртта... :kisel: :kotence:
Публикувано: 08 September 2008 - 02:36 PM
Цитат
Цитат
Ами всеки си има различен начин на гледане на коте, някои излизат навън било то през тераса или врата и това според мен беше съвсем правилно казано, че ако на някого котката му излиза навън и после влиза не е добре да спи в леглото. А и не беше споменато, че става въпрос за тераса на апартамент в блок.... Не знам защо винаги трябва да има така настроени хора да се карат... Не може ли с по-мили думи... :rolleyes: :rolleyes:
Нямам за цел да се карам на когото и да било,но ме подразни,че не си гледат котето както трябва,а коментира дали е добре да спи в леглото. :- Ами ти и детето си ако не къпеш и го пускаш да се рови в боклуците,пак няма да е добре да спи в леглото"от хигиенична гледна точка".Не си ли гъгласен/а?А пък и се дразня от безотговорни към домашните си любимци хора.Защото ако не е кастрирано котето и го пускат навън,кой знае колко котета е направило(ако е мъжко),които сега са на улицата и се борят със смъртта... :kisel: :kotence:
Да разбира се, съгласна съм, но просто не беше споменато каквото и да било - дали става въпрос за нейното/неговото коте, дали живеят в къща или апартамент и тнт и аз за това така реагирах, защото на мен ми "прозвуча" в общ смисъл, може и да не е било така, не знам. :blink: То ако става въпрос някои хора спят с кучетата си дето ходят на вън постоянно, а кучето не може да го къпеш по няколко пъти на ден...
:blink:

"Life is all memory, except for the one present moment that goes by you so quickly you hardly catch it going." Tennessee Williams
Публикувано: 22 September 2008 - 11:21 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
ЗА СВЕТА МОЖЕ ДА СИ НИКОЙ,
НО ЗА НЯКОЙ СИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!
http://www.db-tierhilfe.de/index.php
http://grijaipodslon.hit.bg/
Публикувано: 25 September 2008 - 08:21 AM
Публикувано: 25 September 2008 - 11:06 AM
Цитат
;D ;D ;D :palec:
Публикувано: 26 October 2008 - 11:28 PM
Щото моята, такова, понякога ме гони... :-
Тя от първия си ден у нас спеше при мен, под одеалото. Аз тогава по цяла нощ не смеех да заспя, че да не я смачкам, ама нали по-важно е да сме в едно легло, не да се наспя аз ;D А пък сутрин не знам как го правеше, но минута преди да ми звънне часовника, тя вече беше будна и ме буташе с лапа по бузата, еххх...
Ама тогава хубаво, беше една шепичка сладурче, пък сега като порасна, и стана еднааааа... Лягаш си да спиш и по някое време се изръсваш на пода или в най-добрия случай, се оказваш в долния десен ъгъл на леглото, без одеало и възглавница... А госпожицата се е изтегнала по диагонал, разбира се. Но по-зле е когато решиш да си лягаш след като тя също е достигнала до такова решение. Отиваш да си положиш морна глава на възглавницата и гледаш - няма възглавница, има само разплута топка косми. И щеш, не щеш, пак спиш в долната половина... За преместване и дума не може да става - после ще има цупене, сърдене, че и до бой може да се стигне :angry:
Та така... Добре, че у нас сме 5 човека и не спи само при мен ;D

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn
Публикувано: 26 October 2008 - 11:59 PM
(да не казвам, че ми е толкова познато)
:blink:

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.